Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Syl #168 üzenetére

Szoktak emiatt rémálmaid lenni? Fogadok, hogy ezt a DE-t nem sikerült eOS-ítani. Legalább egy pozitívum van benne! Úgy látszik csíped a mezei témákból kicsirázott DE-ket. :)

• ubyegon2

félisten

válasz Syl #168 üzenetére

Értem. Imádom én, nem rühellem, de a jellegzetes kinézettel meg rengeteg egyéb tulajdonságával nem vagyok kibékülve. Rengetg írás van arról, hogy mi az a x dolog, amit azonnal változtass meg, kapcsolj ki az Unityban!
    Még a Gnome is csak akkor mutatja bal oldalon az ikonikat, ha odahúzok, nekem a wide képernyőn ne legyen ott a sok bumszli egész idő alatt! Cinnamonon diszkréten lekicsinyitva nem zavar az alsó panel és qrvára nem gondolok arra, hogy én most egy winre hasonlító disztrót találtam. Aki így osztályozza a DE-ket..., no, mindegy! Abszolút kezdők sok esetben ilyen hasonlóságot vélnek keresni, de az csak a legelején van, írtam már, hogy én elfelejtettem rég a wint, de csak azért nem erőltetek magamra egy Unity-szerű valamit, mert az üt el e legjobban a wintől. Amellet a win7 esetén semmi bajom nem volt a kinézettel, elrendezéssel, akkor miért tegyek úgy, mint ha nem bírnék használni akár egy kinézetre hasonlót! A bajom vele a felszin alatti működése volt, de ezeket már milliószor leírták, akik lecserélték Linuxra! Te is jól tudod, milyen nagyon lényeges különbségek vannak!

Igazad van, mégis rühellem a Amazon-Canonical Unityt! Még ebben a topicban is. No.
    :DD az előbb kamuztam

Nem szeretem, rühellem, nem ugyanaz? De! Én nem akarok finomkodni, te se tedd! Nem kell a nickarchoz alkalmazkodni. :DD

Ettől függetlenül örülök egy új Ubuntu felhasználónak, független attól, hogy nincs jó ízlése! :P

Szevasz Dave! :R

Új hozzászólás Aktív témák