Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Máté tíz pró
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Köszönjük a részletes leírást, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy végre meglépjem a módosítást linuxon (főleg, hogy nem kell flash-elni az amon-ra-t, lehet csak bootolni).
Viszont én ezzel tudtam ezt megtenni (egy recoveryvel kevesebb kellett) ArchLinuxon.
./fastboot-linux boot recovery-RA-pulse-v1.5.2.img
Annyi még ehhez, hogy a gépen írja ki a dolgokat ilyenkor, és ilyenkor persze automatikusan rebbotol, nem kell külön parancsot kiadni erre.Az udev beállítások újraolvasása Arch alatt ez:
sudo udevadm control --reload-rulesMégegyszer köszönöm a leírást Boygues-hez
Az apps2sd automatikusan működik, ha rajta van egy ext2-es a kártyán másodikként, de gparteddel csináltam, nem a beépítettel? Milyen könyvtárat csinál az SDn?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest