- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Péter
tag
Én is gondolkoztam rajta,hogy csinálok,egy jó kis(nagy) házat magamnak,lehet rendelés is lenne belőle,de akkor nagyon elvoltam havazva melóval,és tény,hogy nagyon munka,és pénz igényes.Igaz én full aluval csinálnám,de rozsdamentes,sőt réz profilból is megoldható.A jó itthoni szakisághoz meg annyit,hogy pár hete jöttem haza Mannheimböl ahol 18T-súlyú reaktor hőtőt,és alu és réz áramvezetőket hegesztettem 20000A-ig,főleg az ABB,és Siemensnek,és az ott helybenlévő BASF-nek.Itthon "csak " a Lufthansa Techniknek készítettünk egyedi szerelőállványokat amiről pl a hajtóműveket veszik le,de ez is csak egy pl amit az utóbbi 30évben dolgom volt.Ettől függetlenül kilehet ezt olcsóbban hozni,korrektül,és igényesen.Ha vkit érdekel keressen
.Szeretem az ilyen kreatív dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest