Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenix0523
tag
Hát igen...Nem remélek szoftver frissítés, habár még egy frissítés ráfért volna...UIQ-m van(MOTOROLA)!
Ez a legjobb op.rendszer, mivel ez eredetileg érintőképernyőre volt ezért még nem tökéletes, de lehetett volna folytatni..Még 1-2 frissítés és már tényleg a legjobb.(a Win.Mobile után-saját vélemény).
Akkor addig nem lesz új telcsim míg nem lesz valami használható op.rendszer(Mondjuk a SAMSUNG Omniája nem lett olyan rossz, de az Mpx 220-on lévő Win5.0még mindig jobban bejön-saját vélemény megint csak)
Használtam Symbian S40-t hát...ha létezik sz*r op.rendszer hát azaz!Az S60 se egy nagy szám...(Na a NOKIA N70 lassúságáról meg ne is beszéljünk...-Saját vélemény még mindig...
DE MÉR?NEE!!!
-
Nem a UIQ felelős a a telefonok frissítéseiért, hanem a gyártó. Amikor licencelik a rendszert, megkapnak egy általános forráskódot, és azt kezdik fúrni-faragni a kényük-kedvük szerint - ezért is van annyi eltérés két elvileg azonos rendszert futtató telefon között.
A Sony-Ericsson a P1i megjelenésekor bejelentette azt is, hogy többet nem foglalkoznak a P990i-vel és az idősebb testvéreivel, szóval már régóta csak röhögnek a szerencsétlen tulajdonosokon. Elég megnézni az ismert bugok listáját.
A Nokiánál egy kicsit más a helyzet, mivel az S60 a saját termékük.
RIP UIQ, szerintem volt benne potenciál. Csak ne erőltették volna az érintőképernyő nélküli rendszert... (UIQ3.1, 3.3
)
Apropó, Ndruuu és ByB: a UIQ is Symbian.
-
eami
veterán
Azért örülök, mert az újabb Motorola telefonok pont emiatt a rendszer miatt voltak halálra ítélve... és ha minden igaz akkor az új motok már android/winmo platformon mennek majd. Na ezért örülök! Szeretem a motorolát sok-sok telefonját nyáztam sokáig de már egy ideje nem képes tartani a lépést.
-
sztikac
őstag
Nem volt rossz rendszer, csak pl SE barátunk mindig 200 MHz procikat rakott alá amitől gyorsnak nem mondható UIQ felületet kaptunk
+ a SE suppportja hogyismondjam, egy kicsit se user-friendly. Mikor felhívtam figyelmüket a nem éppen olcsó p990 néhány hibájára és érdeklődtem hogy esetleg várható-e frissítés kb. ilyen szintű választ kaptam "így jártál b@zmeg, a lényeg hogy megvetted"Persze szép marketinges mondatokkal leírva de a lényeg ez volt
-
okib4100
aktív tag
Lehet h a kolléga Nokia részvényes
Ha vkinek nincs UIQ telefonja akkor különösebben nem hatja meg a frissítés elmaradása, az állásukat elvesztő emberek meg az adott ország szociális rendszerére tartoznak és nem a mobilaréna fórumozóira
Teszem hozzá, számomra indifferens a hír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A Motorola is Air mobillal készül
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Nintendo Switch 2
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó egy XMG P406 laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest