- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
benedekco
üzenetére
Hat ket forgaspontos feket osszehasonlitgatni egy hidraulikus tarcsaval eleg eros. Persze hogy be lehet allitani szarul mindent, lehet hogy az osszes ket forgaspontos fek szarul volt beallitva amit probaltam, vagy tarcsa utan egyszeruen gyengenek erzem oket de szerintem egy olajos zart rendszer ( ha mar abroncsfek akkor magura ) ezerszer jobb mint egy bowdenes barmi. Igaz tovabb tart beallitani de legalabb egy evig nem kell hozzanyulni utana.
"Én már láttam embert elesni első fék miatt is, szerintem akkor az is baromság, nem?" Persze hogy az.
Megertem hogy gyakorlattal hasznalhato az spd, jobb mint a clips, de tartom hogy balesetveszelyes forgalomban. Egyszer akadjon be por miatt.
Es ha egy bringa kulsoleg orszaguti, akkor az az, hiaba egysebesseges vagy fixi, vagy egyeneskormanyos, a kerekei es a vaz orszagutitol szarmaznak, es virsligumikkal 6 bar nyomason ilyen szep utakon mint amik budapesten vannak nagyon kenyelmes es biztonsagos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest