Hirdetés

2020. február 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51) Donki Hóte válasza Beni2360 (#50) üzenetére


Donki Hóte
(addikt)

A linkelt módszer egy windowsos program használatán alapul.

De ha már van windows a gépen, akkor nem kell semmi hókusz-pókusz meg segédprogram, a Win beépített lemezfelügyeleti eszközével pár kattintással be lehet állítani a kívánt partícióméretet.

A magyar futball válogatott meccseit nézni, az olyan, mintha századszor is megnéznéd a Titanic című filmet, bízva benne, hogy most végre nem fog elsüllyedni a hajó.

(#52) King Unique válasza Donki Hóte (#51) üzenetére


King Unique
(nagyúr)

A linkelt módszernél 2 spéci firmware tool van az adott chip(ek)hez, amik nem szimplán csak formázást, meg particionálást csinálnak. Az ilyenekkel olyan spéci és extra dolgokat lehet beállítani, amiket natúrban az OS alól nyilván nem, pont azért kellenek az ilyen külső programok. A MyDiskFix program az, ami elvileg csak a particionálást érinti.

[ Szerkesztve ]

(#53) Donki Hóte válasza King Unique (#52) üzenetére


Donki Hóte
(addikt)

Szerinted egy 4 dolláros fake pendrive esetén milyen spéci dolgokat akarhatnak a userek beállítani, amihez nem elég az OS adta lehetőség :F

A magyar futball válogatott meccseit nézni, az olyan, mintha századszor is megnéznéd a Titanic című filmet, bízva benne, hogy most végre nem fog elsüllyedni a hajó.

(#54) King Unique válasza Donki Hóte (#53) üzenetére


King Unique
(nagyúr)

Itt nem feltétlen csak azon van a hangsúly, hogy random user mit szeretne beállítani, hanem hogy mit lehet, avagy éppen mit kellene. Ott van kapásból pl. a fake fizikai kapacitás, amit sima particionálással a lemezkezelőben nem fog tudni megváltoztatni. Aztán egy ilyen spéci tool lehetővé teheti pl. a VID-PID azonosítók átírását, akár a LED működését is lehet szabályozni, beállítható hogy milyen módban kezelje az OS a pendrive-ot, régebbi Windowsokhoz a több partíció támogatását, készíthető CDFS stb.

(#55) Donki Hóte válasza King Unique (#54) üzenetére


Donki Hóte
(addikt)

Ott van kapásból pl. a fake fizikai kapacitás, amit sima particionálással a lemezkezelőben nem fog tudni megváltoztatni.

Már miért ne tudná?!?!

Teszteled a pendrive-ot a h2testw programmal, az mutat egy valós kapacitást (ameddig sikerült neki a hibamentes írás). Ezt a valós kapacitást felírod egy papírra.

Aztán belépsz (Win10 esetén) a Start menüben a "Számítógép kezelés" menüpontba, ott koiválasztod a "Lemezkezelés" pontot. A feljövő lemezképek közül kiválasztod a problémás pendrive-ot.

A jobb egérgombot megnyomod rajta, a fekugró menüben kiválasztod a "Kötet törlése" sort. A törlés után ismét jobb egérgomb a pendrive sorában, kiválasztod az "Új egyszerű kötet" sort.

Ekkor elindul az új egyszerű kötet varázsló. A "tovább" gomb után feljön egy ablak, amiben meg tudod adni a pendrive új méretét. Ide azt a számot kell beírni, amit a h2testw program hibátlannak nyilvánított.

Ha ezen túl vagy, akkor a formázásnál az ExFat opciót kell választani, ha a pendrive-ot android eszközön is akarod használni, ha csak Win alatt akarod használni, akkor mehet az NTFS formázás is.

Ezután a pendrive minden eszközben az új méretét fogja mutatni, ez a méret hibátlan, használható minden eszközben. Formázhatod is kedvedre. Ameddig a lemezfelügyeleti eszközzel nem buherálod (vagy valami csoda segédprogramot nem engedsz rá), addig ezt a méretet fogja használni.

A magyar futball válogatott meccseit nézni, az olyan, mintha századszor is megnéznéd a Titanic című filmet, bízva benne, hogy most végre nem fog elsüllyedni a hajó.

(#56) King Unique válasza Donki Hóte (#55) üzenetére


King Unique
(nagyúr)

Amit írtál, az a logikai partíció mérete, annak a kapacitása, nem az, amit korábban linkeltem... Márpedig az utóbbit sima particionálással nyilván nem lehet megváltoztatni, ezen nincs mit ragozni. Az pedig egy dolog, hogy a fake pendrive-nál a hibás lemezterületet elkülönítik és csak a jót (használható) particionálják. Működőképes ez a megoldás is (amit egyébként szintén már leírtam), viszont attól még a pendrive reális kapacitása nyilván nem áll vissza. Pusztán csak egy kisebb partíció jelenik meg a fájlkezelőben és az lesz használható, ennyi. Akinek viszont nem annyi a szintje, hogy Windowsnál csak a fájlkezelőt nézi, az továbbra is a pendrive teljes és egyben fake kapacitását fogja látni...

A valahonnan idemásolt, vagy saját kútfőből írtakhoz meg még annyit, hogy a Windows grafikus lemezkezelőjében alapértelmezetten egész MB-okban lehet megadni a kötet méretét. Vagyis nem olyan aprólékosan, mint pl. a MyDiskFix program esetében. Aztán a formázásnál az NTFS helyett 32 GB-ig választható a FAT32 is, de külső programmal létrehozva akár afelett is. Sőt, a pendrive-ok, memóriakártyák stb. flash tárolók esetében eleve inkább nem naplózó fájlrendszereket célszerűbb használni, mint pl. a FAT32 és az exFAT.

[ Szerkesztve ]

(#57) Rimuru válasza King Unique (#56) üzenetére


Rimuru
(addikt)

A te megoldásod az ami hosszú távon egy átlag felhasználónak jobb, cserébe nehezebb, a másik is jó ha valaki tudja mit csinál.

Vigyázat, csalok!

(#58) Donki Hóte válasza King Unique (#56) üzenetére


Donki Hóte
(addikt)

Az a gond az írásoddal, hogy egy fake pendrive-nak annyi a VALÓS kapacitása, amennyit a h2testw program mutat és nem annyi, mint amennyit a trükkös kicsikínai eladó a hirdetésben írt :K

Tehát a 4 dolláros pendrive-ban a megbuherált rendszerchip hiába mutat 64 GB-ot, a valós kapacitás 8, szerencsés esetben 16, nagyon ritka esetben 32 GB. Ha pedig ennyi a valós kapacitása, akkor a Windowsban lépő particionáló eszközzel csak a valóságot állítod vissza.

(Elhinném, hogy te írtad le először ezt a módszert, ha be tudnád bizonyítani, hogy te írtad az User Guide-ot a Windowshoz :D )

A magyar futball válogatott meccseit nézni, az olyan, mintha századszor is megnéznéd a Titanic című filmet, bízva benne, hogy most végre nem fog elsüllyedni a hajó.

(#59) King Unique válasza Donki Hóte (#58) üzenetére


King Unique
(nagyúr)

A most leírtak a valós kapacitással kapcsolatban tök evidens dolgok, amiről kb. mindenkinek van itt fogalma és tisztában van vele. Szóval a miértje nem teljesen világos, meg az az állítólagos gond sem, de mindegy... :D

"Ha pedig ennyi a valós kapacitása, akkor a Windowsban lépő particionáló eszközzel csak a valóságot állítod vissza."

Ezzel viszont az a gond, hogy csak a logikai partíciót állítja vissza a használható méretre. De ez csak elfedi a problémát, viszont teljesen nem fogja megoldani. Meg addig működik, amíg csak az újonnan létrehozott partíció használatáról van szó. Viszont amint újraparticionálása kerül a pendrive, máris visszaáll a korábbi állapot... Ahhoz pedig elég pl. a sokak által használt Rufus is, ami eleve teljes újraparticionálást csinál a pendrive-nál. Aztán ott van egy sebességteszt olyan programokkal, amelyek nem szimplán csak a partíción, hanem a teljes felületen mérnek. De hasonló alapon pl. egy adatmentés is, ha a fizikai eszközt és egyben a teljes felületet szkenneli a program. Ezeknél okozhat meglepést, ha meg van buherálva az eszköz kapacitása. Ilyen szempontból a nemrég linkelt másik megoldás a jobb. :)

Ha az a User Guide ez, akkor azt tényleg nem én írtam. De mondjuk nem is értem miért nekem részletezted, eddig is ment anélkül. Na meg Windowsnál nemcsak a fájlkezelő és a lemezkezelő használható egy pendrive formázásához és particionálásához, hanem ott van parancssorban a DiskPart. Azzal ráadásul több mindent be lehet állítani, magam is azt használom inkább. ;)

[ Szerkesztve ]

(#60) The DJ


The DJ
(addikt)
LOGOUT blog

Csak én kaptam olyan 64GB-os fake pendrive-ot, ami valójában 32GB? Mindenkinél 8 meg 16GB-ot látok, de ez h2testw-vel átfuttatva valós 32GB.

Próbáltam rendbe rakni és helyreállítani, de az egyik itt (vagy másutt) található eszköz sem látja a pendrive-ot, tehát nem jártam sikerrel.

A mydiskfix segítségével be tudtam lőni rendes 32GB-ra, de szeretnék maradandó és végleges megoldást, amit nem ír felül semmi és ami hardveres szinten 32GB-ossá varázsolja a pendriveot.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#61) milangfx


milangfx
(őstag)

Most fut a dd, eddig 18 GB-nal jarunk. Valoszinuleg 32 lesz a vege.
dd kimenetet is elfogadnak refundnal vagy keressek egy windowsos screenshotot?

(#62) Digitalpimp válasza The DJ (#60) üzenetére


Digitalpimp
(aktív tag)

A chip nekem is 32-es.

Te mekkora szektort állítottál be? Nincs kedvem órákig a tesztet futtatni.

[ Szerkesztve ]

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai

(#63) Tibko8


Tibko8
(senior tag)

Nektek jött már válasz a refundra? Valaki vissza kapta már a pénzt? Nálam semmi reakció.

Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Suzuki Swift Powered by 993 ccm "A lóerő hiányt barátsággal pótolom." OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) /Never Settle/

(#64) Rimuru válasza milangfx (#61) üzenetére


Rimuru
(addikt)

Szerintem keress. :DDD

Vigyázat, csalok!

(#65) fcbarca válasza fcbarca (#44) üzenetére


fcbarca
(senior tag)

senki semmit?csak nekem unknown a chip?

(#66) milangfx


milangfx
(őstag)

~ $ sudo dd if=/dev/zero of=/dev/sdd bs=4096 status=progress
64276340736 bytes (64 GB, 60 GiB) copied, 19447 s, 3,3 MB/s
dd: error writing '/dev/sdd': No space left on device
15692801+0 records in
15692800+0 records out
64277708800 bytes (64 GB, 60 GiB) copied, 19447,4 s, 3,3 MB/s
~ $
~ $
~ $ sudo dd if=/dev/sdd of=/dev/zero bs=4096 status=progress
64275468288 bytes (64 GB, 60 GiB) copied, 19131 s, 3,4 MB/s
15692800+0 records in
15692800+0 records out
64277708800 bytes (64 GB, 60 GiB) copied, 19131,3 s, 3,4 MB/s

Ez igy eleg fura. Nehezen hiszem, hogy itt tenyleg megvan a 64 GB, mikozben mindenki masnak 32. Eresszem ra a h2testw-t is?

btw 3,3 MB/s :F :Y ropke 5-6 ora teleirni / olvasni.

[ Szerkesztve ]

(#67) Flashback válasza milangfx (#66) üzenetére


Flashback
(addikt)

Szerencsés :)

[ Szerkesztve ] Everything begins with an idea...

(#68) Digitalpimp válasza milangfx (#66) üzenetére


Digitalpimp
(aktív tag)

Ereszd rá a Chip Genius-t, egyből látni fogod milyen chip van benne.

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai

(#69) milangfx válasza Digitalpimp (#68) üzenetére


milangfx
(őstag)

A Chip Genius nem mondta meg, hogy mekkora.

H2testw kimenet:
Error writing file 'F:\10.h2w', offset 0xa500000.
It is still possible to verify the test data written up to this point.
(The system cannot find the file specified. Code 2)
Warning: Only 61296 of 61297 MByte tested.
Writing speed: 2.84 MByte/s
H2testw v1.4

A gep, amin teszteltuk kozben lockolva volt - talan elment aludni is - es a fenti uzenet fogadott mikor raneztunk eloszor. Ezek szerint 1 MB hijan vegigment a 64 GB-on.

Hasznalni valami szornyen lassu backupra tudnam csak, de $4-t talan megert.

(#70) Beni2360 válasza milangfx (#69) üzenetére


Beni2360
(veterán)

Én úgy tudom, hogy oda-vissza vagyis írás és azonnal olvasás és akkor jön elő a hiba.
Nálam is csak olvasás után írta ki a hibát és végig se ment mert a többi már fake volt.

Béni2360 ---Original LeEco Le 2 X526 5.5" -- Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - EPSON EH-TW5210 - DENON AVR-X 2400H - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - ZIDOO X10 - MECOOL BB2 PRO- A95X MAX.

(#71) chatran válasza Beni2360 (#70) üzenetére


chatran
(őstag)

Ez alapján 30,1GB OK. Tudtál belőle egy stabil 30 gigás pendrive-ot csinálni a segédprogramokkal?

(#72) Beni2360 válasza chatran (#71) üzenetére


Beni2360
(veterán)

Még nem foglalkoztam vele, majd ráér előbb lerendezem a panaszomat.
A másikat 29 Gb-ra exfatra formáztam win lemezkezelőben és töröltem a második partíciót.

Béni2360 ---Original LeEco Le 2 X526 5.5" -- Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - EPSON EH-TW5210 - DENON AVR-X 2400H - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - ZIDOO X10 - MECOOL BB2 PRO- A95X MAX.

(#73) chatran válasza Beni2360 (#72) üzenetére


chatran
(őstag)

Nálam refund processing-nél jár tegnap délelőtt óta a panasz. Remélem hamarosan visszatér a pénzem.

(#74) Zoli-bácsi


Zoli-bácsi
(aktív tag)

Sziasztok,

nekem is befutott a pendrive, de egy darabig még nem tudom tesztelni, mert nem a tartózkodási helyemre érkezett. Valaki tudna küldeni egy h2testw képet, amivel indíthatom a refundot? :D (vagy kicsi kínai barátunk figyeli ne legyen 2 ugyanolyan?)

(#75) Donki Hóte


Donki Hóte
(addikt)

Ez jó :U

Volt már:

- megjött, teszteltem, rossz, hogyan tudok refundot kérni?

- nem jött meg, de biztosan rossz lenne, hogyan tudok refundot kérni?

- megjött nem teszteltem, de biztosan rossz, hogyan tudok refundot kérni?

Következik:

- megjött, megvan a kapacitása, de lassú, hogyan tudok refundot kérni?

- nem is rendeltem, de ha rendeltem volna, akkor biztosan rossz lenne, hogyan tudok refundot kérni?

A magyar futball válogatott meccseit nézni, az olyan, mintha századszor is megnéznéd a Titanic című filmet, bízva benne, hogy most végre nem fog elsüllyedni a hajó.

(#76) Zoli-bácsi válasza Donki Hóte (#75) üzenetére


Zoli-bácsi
(aktív tag)

20-ból 20 rossz. Az enyém bizonyára jó lesz, ugye?

(#77) milangfx válasza Donki Hóte (#75) üzenetére


milangfx
(őstag)

En ott vagyok jelenleg, hogy:

- megjött, megvan a kapacitása, de lassú, viszont masok azt mondjak, hogy teszteljem le mashogy es akkor nem lesz meg a kapacitasa.
(...hogyan tudok refundot kérni?) ? :D

(#78) milangfx


milangfx
(őstag)

Kozben megtalaltam a H2testw open sauce implementaciojat: f3 - Fight Flash Fraud

~/downloads/f3-7.1 $ sudo f3probe --destructive --time-ops /dev/sdd
F3 probe 7.1
Copyright (C) 2010 Digirati Internet LTDA.
This is free software; see the source for copying conditions.

WARNING: Probing normally takes from a few seconds to 15 minutes, but
it can take longer. Please be patient.

Bad news: The device `/dev/sdd' is damaged

Device geometry:
*Usable* size: 0.00 Byte (0 blocks)
Announced size: 59.86 GB (125542400 blocks)
Module: 64.00 GB (2^36 Bytes)
Approximate cache size: 0.00 Byte (0 blocks), need-reset=no
Physical block size: 512.00 Byte (2^9 Bytes)

Probe time: 1'32"
Operation: total time / count = avg time
Read: 0us / 0 = 0us
Write: 1'32" / 4096 = 22.6ms
Reset: 0us / 0 = 0us

Az f3probe hivatott gyorsan chekkolni, hogy mekkora a valos meret. A *Usable* size: 0.00 Byte nyilvan nem valid, mert egy 5 byteos test.txt-t gond nelkul visszaolvasok, de kezdetnek az is valami, hogy damaged.

Most fut az f3write, utana jon az f3read.

(#79) Tibko8


Tibko8
(senior tag)

Új fejlemény a vissza teritessel kapcsolatban. Az eladó és a Ali is videót kér. A fényképet érvénytelennek találta. Kérdésem hogy egy 8 órás videót küldjek nekik arról ahogy a H2testw dolgozik? Mert hogy arról kérnek videót. :F

Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Suzuki Swift Powered by 993 ccm "A lóerő hiányt barátsággal pótolom." OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) /Never Settle/

(#80) Rimuru válasza Tibko8 (#79) üzenetére


Rimuru
(addikt)

En siman betrollkodnam a 8 oras videot ha mar ezt kerik. :)

Termeszetesen 4k-val, es csak letoltheto formaban. :DDD

[ Szerkesztve ]

Vigyázat, csalok!

(#81) chatran válasza Tibko8 (#79) üzenetére


chatran
(őstag)

Hm, érdekes engem az eladó válaszra sem méltatott. Aztán a reklamáció után 7 nappal az Ali megítélte a refundot, ahonnan újabb 7 nap volt mire a pénz visszavándorolt a kártyámra.

(#82) Oldman2 válasza chatran (#81) üzenetére


Oldman2
(veterán)

Pontosan hogyan kell a refound-ot kérni?

Nekem az Ali visszadobta, hogy "We would like to inform you that your reported case about product(32866516873) is not in our SKU Exposure Cheating policy."

Melyik a helyes opció ezen az oldalon?

Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oldman2/index.html

(#83) chatran válasza Oldman2 (#82) üzenetére


chatran
(őstag)

My orders-nél kikeresni a listában a cuccot. Itt ne menj az Open Dispute gombra, mert az csak üzenetet ír az eladónak, amire nem válaszol.
Helyette az order ID melletti View Detail-re kattints, majd itt a cucc mellett Open Dispute. Itt meg Refund Only.

(#84) Beni2360 válasza chatran (#83) üzenetére


Beni2360
(veterán)

Most már videó csatolás nélkül el se lehet ott küldeni a disputét.
Komolyan gondolják, hogy 3 órán keresztül fogok videózni?
Nevetségesek.

Béni2360 ---Original LeEco Le 2 X526 5.5" -- Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - EPSON EH-TW5210 - DENON AVR-X 2400H - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - ZIDOO X10 - MECOOL BB2 PRO- A95X MAX.

(#85) w.miki válasza Beni2360 (#84) üzenetére


w.miki
(addikt)

Video:
Kép: Pendrive vágókép, PC képernyőkép, hw2test végeredménnyel.
Hang: alámondás: Pendrájv nát vörking, it íz fék.

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#86) Beni2360 válasza w.miki (#85) üzenetére


Beni2360
(veterán)

Ok értem de még 1x futtassam 3 órán keresztül? És ezt 2x.?
A végire nem elég alá mondani fak yu tanárúr ? vagy pendrive úr? :Y

Béni2360 ---Original LeEco Le 2 X526 5.5" -- Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - EPSON EH-TW5210 - DENON AVR-X 2400H - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - Zyxel NSA325 v2 - Mini MX-G - ZIDOO X10 - MECOOL BB2 PRO- A95X MAX.

(#87) w.miki válasza Beni2360 (#86) üzenetére


w.miki
(addikt)

nem futtatod le. Csak a végeredményt, vagy a kifotózott képet mutatod meg a videódban.
Esetleg + hang:
Áj méd ö teszt, end hír íz dő rezult. Dö teszt íz méd báj trí áör.

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#88) DeFranco


DeFranco
(nagyúr)

sziasztok!

megjött nekem is a csodapen 8 gb-ra tesztelte a h2testw. orosz oldalakról jelszavas zipben érkező állományokkal nem szeretnék szórakozni, a kérdésem az lenne, hogy alap win7-es eszközökkel hogyan tudnám ezt lezsugorítani a kívánt méretre?

érdekes módon szinte végig 7.9GB-ot írt ki érvényesnek valahogy a vége felé ugrott fel 8.1GB-ra

lemezkezelőben kerestem rá opciót de szinte minden értelmes menüpont szürke

[ Szerkesztve ]

(#89) Rimuru válasza DeFranco (#88) üzenetére


Rimuru
(addikt)

#55, itt Donki Hóte leirta hogy gyari win-es eszkozeel mit tudsz tenni.

Vigyázat, csalok!

(#90) DeFranco válasza Rimuru (#89) üzenetére


DeFranco
(nagyúr)

elolvastad amúgy amit írtam?

(#91) Rimuru válasza DeFranco (#90) üzenetére


Rimuru
(addikt)

Igen elolvastam, amikor meg nem volt szerkesztve. ;)
Akkor marad a diskpart (korabban ezt is linkeltek mar), ezzel biztos meg tudod csinalni csak macerasabb (de gyari win tool).

Vigyázat, csalok!

(#92) DeFranco válasza Rimuru (#91) üzenetére


DeFranco
(nagyúr)

igen az lett, de az se akarta az igazat de most már meggyúrtam rendesen. most futtatom a második tesztet ha átmegy akkor 8GB, pont nem lesz elég arra amit szerettem volna (egy 16GB-os pent kiváltani egy médiaeszközben) szóval közel kuka-pozitív

megy a refund igény.

(#93) Donki Hóte válasza DeFranco (#88) üzenetére


Donki Hóte
(addikt)

Mitől lett NTFS a pendrive fájlrendszere :F

A magyar futball válogatott meccseit nézni, az olyan, mintha századszor is megnéznéd a Titanic című filmet, bízva benne, hogy most végre nem fog elsüllyedni a hajó.

(#94) DeFranco válasza Donki Hóte (#93) üzenetére


DeFranco
(nagyúr)

átformáztam próbaképpen hátha úgy enged a kötethez nyúlni, de nem engedett

ment vissza exfatra

(#95) ubyegon2


ubyegon2
(nagyúr)

Pár napja megkértek karácsonyi apróságok rendelésére és ott láttam pár dollárét 1 meg 2terás pendrive-okat! Érdekel valakit, mert akkor megkeresem a linket? ;]

Amúgy komolyan mondjátok, hogy pendrive-nál csak a méretet nézitek, azért a sebesség is fontos lenne. Bár ezek, amik az írásban szerepelnek, egész klassz karifa díszek lennének. :)

[ Szerkesztve ]

no offense, but....rágjál lóherét

(#96) puttputt válasza puttputt (#33) üzenetére


puttputt
(őstag)

Megérkezett a kicsike, valóban egy ujjnyi. Egyelőre másolok rá, szóval fingers crossed...
A 268GB-ot látja teljes méretként, kiderül, mennyire "relatív". Elébe megyek a fake teszeknek annyival, hogy tolok rá 40-50 gigát, bár inkább 2x annyit kéne legalább, lehet, annyi lesz.
Lassúnak lassú, ahogy ígérték, 7-8Mb/sec., de hát... ez legyen a kisebb probléma.
Nem hiszitek el, raktak be egy ajándék, csillámpónis kulcstartót is hozzá. :DDD Ezek után csak nem fake. :DDD

Alapvetően fotók átmeneti tárolására lenne kinevezve, ha megtelt a telefon SD (igen, a 32GB is gyorsan be tud telni 200-300 megás UHD-vel...). Az volna a non plus ultra, ha társítani tudnám majd OTG mód a telefonhoz. A régi S2-esemmel ez nem lenne gond - bár lehet, ott a root sokat dobott az ügyön, non root módban nem igazán láttam ilyesmit még.

[ Szerkesztve ]

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////

(#97) puttputt válasza puttputt (#96) üzenetére


puttputt
(őstag)

Kicsit szenved már 40GB lefoglaltság mellett, de úgy tűnik, eddig valid... aztán lehet, csak 64GB-ig, de a mérete miatt már az is megérte. Még folytatom persze a tesztelését.

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////

(#98) milangfx


milangfx
(őstag)

Bemasoltam az f3write es f3read kimeneteket :D

Dispute Reason:
Storage capacity is not as described

Status:
Dispute Finished
Refund Only US $ 4.13

Reminder:
The seller did not respond. You will receive your refund as requested.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.