- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Megint megleptél. Most már kezdek hozzászokni.
-
KISDUCK
addikt
Hát azért lenne értelme tesztelni úgy ahogy írtam, mert dual graphics működése nem a legjobb. DG-nek is van hátránya mivel használja az igp-t energiát von el a cpu-tól és ez miatt cpu limit léphet fel és a dg működési aránya is tréfás az se 100%-100% az igp dvga oldaláról gyakran van hogy 60%-nál megáll a mutatvány.
Default beállítás? Tehát akkor nem volt kényszerítve a dg? Ez esetben lehet hogy nem is volt aktív a dk, mert a profilban ha úgy van beírva hogy alapértelmezett a dvga akkor csak azon megy mert úgy jobb a teljesítmény, ezért lenne értelme tesztelni külön igp, dvga és dg mellett monitorozva a cpu és gpu használatokat. Így szerintem a mért értékeid nem igazán reálisak a dg-re vonatkozóan. -
Ciccuka
veterán
Játékok is érezhetően gyorsultak. A tesztek default beállítással alapállapotban futottak, tehát Dual Graphics módban ment (a processzorba integrált gpu és dedikált vga együtt dolgozott). Szerintem ennyire nem hiszem, hogy belemerülök, ha lesz kedvem lehet még pár játékot letesztelek. A játékban nem az fps nőt a legjobban, hanem inkább a képbeállításokat lehet agresszívebbre állítani (AA, AF, MSAA FXAA), mert jobban viseli.
-
KISDUCK
addikt
"Ráadásul az AMD Dual Graphics mobil videokártya is láthatóan sokat profitálhat belőle." Erre vonatkozóan nem csinálsz teszteket, hogy single vagy dual channel mellett milyen különbségek vannak játékoknál ha igp-n, dvga-n vagy dual graphics módban futtatod őket? Mondjuk nem lenne rossz a a játékoknál mérni a cpu és gpu-k terhelését a tesztekhez, szerintem az szemléletesebb lenne mint a szintetikus tesztek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest