Hirdetés

2021. október 26., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7) BaLee


BaLee
addikt

Én is nagyon régóta (AGP-s idők...) Radeon vonalon mozogtam, szerettem is őket, sőt anno egy 6600 GT Nvidia kártyával megpróbáltam a másik oldalt is de nagyon nem jött be, hamar vissza is tértem. Aztán 2010 utáni kártyáknál már egyre több nyűg jött elő, a driverekkel főleg. Példákat már nem tudnék rá mondani de játékokkal is gondja volt meg alap dolgokkal (kép küldése tv-re) sem mindig birkózott meg úgy ahogy kellett volna. Szóval nagyon sok év hűséges vörös vonal után én is zöldre váltottam, szintén egy 1060 gt (6gb) személyében. Jó kis kártya, a driverben is okos és hasznos megoldások, és többnyire minden működik úgy ahogy kell.

Nem mondom, hogy nem fogok valamikor visszatérni, de ez most így tetszik, meg már amúgy sem annyira prio a játék a PC-n, hogy ezek miatt évente új VGA-t vegyen az ember. Bár soha nem tudhatja az ember mikor jön egy új PUBG az életébe. Az előtt sem gondoltam soha, hogy én valaha még játék miatt fogok VGA-t frissíteni... :))

Amúgy is amikor egy combosabb VGA áráért már kapni egy PS5-öt és azon ha ügyes vagy minimális befektetéssel játszhatsz (megveszed a játékot használtan, majd ha végigjátszottad eladod kb. ugyanannyiért vagy épp drágábban). Persze azért a PC-s FPS műfajt egér+bill. kombóval azért nem lehet konzolon utolérni, bár kontrollerrel is egész élvezetes FPS-t játszani csak kicsit tanulni kell. :)

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.