- Android másképp: Lineage OS és társai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
ez micsoda?
-
blokad
senior tag
válasz
narancsmag #14 üzenetére
A kékhalálra a megoldás biosban a videomemóriát fixed-re tenni. A vinyós történet eddig nálam egyszer fordult elő, de az egy indítás után.
Szériahiba szerintem.
-
narancsmag
újonc
Hello blokad és Janix14!
Ha jól veszem ki a szavaitokból, van valami tapasztalatotok ezzel a Classmate pcvel.
Nekem is van hozzájuk szerencsém (habár lehet, hogy jobban is lehetett volna választani látva a problémát), nem mindig működnek helyesen.
25 darab van a kezeim között, és elég gyakori jelenség, hogy vagy kékhalállal lefagy, vagy bekapcsoláskor egyszerűen nem indul el, mert azt mondja hogy nincs benne merevlemez ahonnan el tudna indulni (az utolsót, ami ezt csinálta, meghallgattam és a winyó elég csúnyán kattogott).
Ez lehet ugyanaz a hiba, amire Ti is gondoltok, és mint szériahiba emlititek?Mellesleg, amikor még garanciális volt visszaküldtünk vagy 8-at. Kábelcsere, oprendszerfrissités és hasonlókkal jöttek vissza. Mondanom sem kell, hogy azóta is ugyanúgy megállnak, teljesen véletlenszerűen...
Pár helyen láttam, hogy több ezer darab van forgalomban. Nem értem, hogy csak az szar, ami nálunk van, vagy máshol ugyan ott van, de nem használják vagy, nem tudom....
Több mint 1/3-ával már volt gondunk.Szasz
-
Janix14
csendes tag
csak nekem szórakozik olyannal,hogy készenlétiből való visszalépés után kapok 1 kékhalált?
szerk.: az elma icon azért befigyel
-
blokad
senior tag
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
free volt nekem, sulitól kaptam egy évre, mert órákon ezzel fogunk elvileg tanulni
-
mexicanraven
senior tag
Hogyévetted?
Használd borban, nyugadalomban, békességben sok sávszélességgel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest