Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DummyBoy
    senior tag

Üdv all!

Első körben grat az íráshoz! Jó lett , és a reklám sem árt neki :)

Főleg hogy 1 ezresért is lehet már kapni itt-ott.

Pár dolog annak akinek bejön a helizés és a DCS Black Shark érdekel főleg.

1: pedál!!! Mászthev! BS mellett ROF-ban jön elő igazán a normális pedál előnye! Akinek nincs felesleges 15-20-30k-ja egy jó pedálra, az építhet is magának, az első pedálom kemény 2 ezer forintba került és tökéletesen működött ...

Vettem egy ilyet Vaterán:

Genius kormány

És bár tökéletesen működött volna, nekem túl közel voltak a pedálok ezért ilyen lett:

Pedál

Később tökéletesíteni akartam, normális mechanikával, élethű mozgással, mindennel, hogy aztán feldobom logoutra, de végül elkurvultam és vettem egy Saiteket ... (azóta mégjobban de az más kérdés ...)

2: fejmozgásérzékelő mint minden simnél itt is qrva nagy ... főleg mivel van sisakcélzó ... erről van cikk a logouton :)

3: Force Feedback ... aki teheti szerezzen egyet, már egy olcsóbb FFB-s joy is jó lehet ... a BS-ben kiemelt szerepet kap a heli trimmelése ... (Nem kell a szőrét rövidre vágni, pár repült kör után mindenki tudni fogja mire gondolok ...)

Én X-52 Pro-ról váltottam FFB-s joyra és a DCS-ben az FFB trim fényévekkel jobb mint anélkül ... sokkal jobban repülhető lesz a gép ...

Persze be lehet vásárolni ezeket jó pénzekért, aki komolyabban foglalkozik sim-ekkel az úgyis eljut majd oda ... De aki nem teheti meg, vagy nem akar rá sokat költeni, kis odafigyeléssel, kis barkácsolással (Mint a collective a szék oldalán :) ) elég komoly dolgokat meg tud csinálni fillérekből :)

Sok sikert és jó leszállást!

Új hozzászólás Aktív témák