- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Firefox és kikapcsolt frissítések rulez.

-
JohnnyX
őstag
Lol.
Nekem regebben is voltak gondjaim az ie-vel, le is van "tiltva" nalam, es ezert hasznalok "mas" bongeszot. -
törölt tag
-
balees
tag
Nálam teljesen összefost@ magát az ie7: nem jönnek be az oldalak, eltüntek a kedvencek az eszköztárról, totál belassult, nem lehet a kereső mezőt használni... A legjobb hogy nem csak az ie, a wmp11 is sz@r: nem enged egyetlen filmbe se beletekerni, a gombok (lejátszás, megállítás) se működik! Megnéztem a frissítéseket, a legutóbbiakat leszedtem, most nincs köztük a cikkben említett, de most is ugyanaz a helyzet...
-
JetiRulez
őstag
Nekem pár napja csinál olyat az IE6, hogy mindíg csak másodszorra tudom csak elindítani. Első bekapcsoláskor mindíg kidob hibaüzenettel.
-
orbano
félisten
-
madrac
senior tag
-
sghc_toma
senior tag
hmm, két szobatársamnak is rendszeresen elszáll, eddig tippem sem volt, hogy miért... nálam viszont tökéletesen megy...
-
balintka
addikt
Patch uninstall megvolt. Az utóbbi időben sokat fagyott nálam az IE7.
-
orbano
félisten
-
virkir
veterán
-
Zolaash
senior tag

-
Johnny Cage
addikt
-
törölt tag
-
virkir
veterán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
aki másnak vermet ás....

-
Narxis
nagyúr
-
doc
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
Petya88
tag
Akkor próbálj meg különböző oldalakon megejelenő a windowsupdate.com-ra mutató linkeket megnyitni, sose fogsz eljutni a vezérlőpultig, ha nem ie-t használsz. Buta egy dolog a vista és már bánom, hogy ennyit költöttem rá! Főleg, hogy semmi igazán új lenne benne.
De az igazi buli: segíts nekem a BOINC klienst rávenni arra, hogy ne ie-t nyisson amikor az Open BOINC webb..-re kattintok. Vista Ultimate 64-em van. Gondolom priviben folytathatjuk. -
moonman
titán
-
Petya88
tag
Vindóz pista 64en ie7 fagy a patch óta, punktum.
Nálam csak úgy fagy, nem csak bizonyos oldalakon,de amúgy is csak olyan hivatkozásoknál használom amit a pista nem enged beállítani más böngészőre. Mondjuk a vindózápdétet simán át lehet állítani !?!?! bizarr

-
anulu
félisten
múltkori security patch (számot nem tudok sajnos fejből
) óta nem hajlandó elindulni az MSI TV tunerem alkalmazása. stabil kékhalál. vista 64bit...valamint jópárszor előfordul, hogy 1-1 update után gubancok vannak
-
7
addikt
Kellemetlen lehet. Majd máskor jobban odafigyelnek. No meg legalább dolgoznak a javításokon.
-
xtremer
tag
Áhh felment ez a frissítés aztán annyira behülyült tőle a gépem hogy, csak rendszervisszaállítással tudtam életre kelteni
.....ennyit erről 
-
erdoke
titán
-
Elrood
őstag
Tesómnál pont igen, javítás után csomó oldalnál szabálytalan műveletet hajtott végre.
(IE6, WinXP SP2)Felraktam a 7-st, azzal megint minden működik.
-
moonman
titán
namost amíg vizsgálja, addig nem kéne legalábbis kérdőjelet tenni a cím végére?
amúgy nálam nem okozott gondot - Vista SP1 RC.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) óta nem hajlandó elindulni az MSI TV tunerem alkalmazása. stabil kékhalál. vista 64bit...
.....ennyit erről