Hirdetés

2024. február 23., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Locutus


Locutus
veterán

Fasza a tolómérőd, nekem is ilyen van, már vagy 8 éves :)

Azt meg tudnád mérni esetleg nekem, hogy egyik, vagy mindkét bkv-s kapaszkodó nélkül milyen magas a ház? (csak 355mm helyem van)

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#2) mrbig25 válasza Locutus (#1) üzenetére


mrbig25
őstag

A tető és a talp is ~4,5cm-t emel/magasít a házon.
Tehát ha mindkettőt leszeded, akkor ~314mm magas lesz maga a ház.

...

(#3) Graphics


Graphics
Jómunkásember
LOGOUT blog

"Tudod melyik az a Prodidzsáj? :DD "

Amúgy pofás kis "házikó" mérete alapján már inkább dobozka

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#4) sing1ep1ayer


sing1ep1ayer
őstag

A fehér nagyon szép és igényes, de valószínűleg a létező legnagyobb mini-ITX-es ház a piacon.

BTW a fehér miért nem kapott elülső porszűrőt? :F

(#5) engusz


engusz
veterán

Jó cikk, pofás házikó! ;)

Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.

(#6) erick_b


erick_b
tag

lehet nekem túl jó a szemem de mintha az alján és a tetején is lenne "lyuk" a szellőzés érdekében, az alsó méhrácsos lemez pont a táp miatt van ott szóval nem tudom mennyire jó ötlet betuszkolni valahová a házat úgy, hogy se alatta se fölötte ne legyen hely a levegőnek.

"Ha a világ fejlődését az én technikai érdeklődésem mozgatná, még nem találták volna fel a kereket. – mondta egy ismerősöm, majd hozzátette – és azt hiszed, akkor valamivel is rosszabb lenne a helyzet?"

(#7) PPatrik


PPatrik
aktív tag

Nagyon vártam már erről a házról infót, nagyon tetszik a cikk is és a ház is.
Igaz vagy 2 éve kezdtem el itx házakat és lapokat nézni, de még minig nem sikerült beszerezni eggyet, majd idén, csak nehogy megint elfelejtődjön. :)
Eddig ez az egyik legjobb itx ház amit láttam.

(#8) horush


horush
addikt

Nem rossz cucc, de nem igazán értem, hogy miért kellett egy ekkora házat itx-re korlátozni. Simán megoldható lett volna matx alaplapok fogadása is.

(#9) mrbig25 válasza sing1ep1ayer (#4) üzenetére


mrbig25
őstag

Mert csak az előlap keretén van perforáció és minimális mennyiségű por kerül be...míg a fekete változatnál a teljes egészében lyukacsos előlap miatt szükség van porszűrőre.

erick_b
4,5cm a talp...ennyi hely azért elég a tápnak, hogy elég levegőhöz jusson.

...

(#10) fenergie84


fenergie84
addikt

Hol a Like gomb??? :DDD

Megint egy színvonalas cikk a fórumtárstól :K Köszönjük szépen :R

(#11) erick_b válasza mrbig25 (#9) üzenetére


erick_b
tag

igaz csak Locutus írta, hogy 355mm-es helye van és oda azért lehet nem jó ötlet besuvasztani lábak nélkül.

[ Szerkesztve ]

"Ha a világ fejlődését az én technikai érdeklődésem mozgatná, még nem találták volna fel a kereket. – mondta egy ismerősöm, majd hozzátette – és azt hiszed, akkor valamivel is rosszabb lenne a helyzet?"

(#12) radi8tor válasza sing1ep1ayer (#4) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Jó kis bemutató!

sing1ep1ayer: Nekem sokkal jobban tetszene a ház, ha függőlegesen lenne benne az alaplap. Valószínű jóval kisebb is lenne.

⭐ Stella

(#13) total90


total90
veterán

Számomra ez most a kapható házak legszebbike, főleg így fehérben.

Ha nincs jó, ló a szamár is.

(#14) albert8


albert8
addikt

Ez egy baromi jó ház, kár hogy a teteje és az alja ilyen. :)

Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/

(#15) szente


szente
addikt

A cikket olvasva, drágább házra számítottam. 22k nem sok érte.
Csak az a bajom, hogy nem találtam értelmes áron AM3-as ITX alaplapot, ami 120W-os procival megbírkózna.

(#16) Alex91


Alex91
félisten

Nem tudom, hogy mennyibe kerult, de van meg mit tanulniuk...

[ Szerkesztve ]

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#17) edward2


edward2
addikt

Hol vetted?

(#18) Tomy Yayo


Tomy Yayo
senior tag

Öregem, ezer köszönet, hogy Neked hála belefutottam ebbe a házba. Nagyon bejön, és a teszt is jó lett, részletes, jó volt olvasni. Ha egyszer megint asztali gépet építek, tuti egy ilyenbe fogom csomagolni :D

Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo

(#19) imibogyo


imibogyo
veterán

Először is köszi a bemutatót mrbig25! :R

Akiket meg a mérete zavar, csak abba gondoljanak bele, hogy a legtöbb piacon lévő ITX házba nem lehet, vagy csak komoly kompromisszumokkal vízhűtést rakni, ebbe pedig simán be lehet építeni, akár nagyobb radiátor felülettel rendelkező rendszert is.

Itt van egy picit komolyabb rendszer. Ha elindítjátok a videót látszik a ház jobb- és baloldalról is, nem túl sok hely maradt benne, pedig csak egy slim 240-es radiátort használt. És itt legalább látszik a Swiftech blokkal egybeépített pumpája is, ami tökéletesen működik fekvő lap esetében is. ;)

[ Szerkesztve ]

(#20) AxBattler


AxBattler
félisten

Látom a kis házak iránt érzett vonzalmad nem hagy alább! :D

Köszi a cikket, színvonalas írás! A ház is jó darab, de szívesen néznék képeket a beköltözésről is - várom az update-et.

A Q11-es mod viszont nálam viszi a pálmát, nagyon szép az a ház! :C

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................

(#21) mrbig25 válasza edward2 (#17) üzenetére


mrbig25
őstag

Itt.

Többieknek köszi :R

AxBattler
Maradok ITX fronton, van benne kihívás...bár ezt a házat ITX-hez képest nem nevezném kicsinek :D

Más
Nemsokára jön a vízhűtéses-apró alakításokról szóló rész, egyelőre személyes bejegyzésként.

Neovenator
Egyetértek veled, viszont azok a miniITX házak, amelyek alkalmasak erősebb rendszer fogadására /2slotos VGA, normális hűtés/ nem minden esetben kompromisszum-mentesek...bár ezt egyéne válogatja, hogy kinek mik az igényei. És azt hiszem ez a lényeg. Olyan ház nincs, ami mindenkinek tökéletes lenne.

[ Szerkesztve ]

...

(#22) Neovenator


Neovenator
senior tag

Ekkor jöttem rá, hogy relatíve erős mITX-es gép nem igazán létezik kompromisszumok nélkül. Az erős-halk-hűvös trióból általában csak kettő valósítható meg egyszerre úgy, hogy normálisan el is férjünk a házunkban.

Csak nem kell válogatatlanul beledobálni mindent egy olyan házba, ami túl kicsi / nem kellő elrendezésű ahhoz, amire szántuk. Sebaj, essünk utána át a ló tulsó oldalára és vegyünk egy akkora házat miniITX-hez, amely még microATX-nek is bőven elmenne...akkor mi értelme volt az egész miniatürizálási hercehurcának? Nem tudom te hogy vagy vele, de még egy i7 is kiválóan elvan óriási, böhöm hűtés nélkül egy normális miniITX-es házban...persze mindent lehet, csak akarni kell (kéne).

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#23) Neovenator válasza imibogyo (#19) üzenetére


Neovenator
senior tag

Miért kéne egy miniITX-be vízhűtés? Pláne úgy, hogy anélkül is kiválóan elvan bármilyen manapság kapható CPU legalább 3-4 olyan házban, amik kábé feleakkorák, mint ez az ál-miniITX házikó. És egyáltalán: aki szénné akarja tuningolni a gépét és imádja a csillivilli, óriási hűtőket az minek vesz miniITX-es házat? :)
Kissé koncepciótlannak tűnik a dolog...persze lehet billiárd asztalt építeni a hűtőgépbe, botmixert a könyvespolcba...csak minek?

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#24) mrbig25 válasza Neovenator (#23) üzenetére


mrbig25
őstag

Miért kéne egy miniITX-be vízhűtés?

Miért ne?
Mindenkinek szíve joga, hogy mibe-mit épít. Lehet, hogy felesleges + értelmetlen, de ha ezt akarja, akkor ebben a házban megteheti.

...

(#25) Locutus válasza mrbig25 (#24) üzenetére


Locutus
veterán

Egyáltalán nem mindegy, hogy egy LP hűtővel összevissza kavargatod bent a proci hőjét, vagy egy hátulra szerelt radiátorral + 120mm ventivel szépen eleve kihajtod. Ráadásul kisebb helyet is foglal egy hűtőbordás batárnál, főleg ha egy combosabb procihoz valót nézünk.
Szóval egy kompakt víznek nagyon is sok értelme van egy ilyen házban.

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#26) O_L_I


O_L_I
őstag

Nagyon szép ez a ház, viszont alig kisebb mint egy mATX ház cserébe az ITX azért erősen korlátozó tényező..

Az én CM Elitem méretei: (W) 180 x (H) 352 x (D) 440 mm

(#27) imibogyo válasza Neovenator (#23) üzenetére


imibogyo
veterán

Egyrészt mert kihívás. Sokunkat nem elégít ki a mindent gyorsan összedobok és hadd zúgjon gondolkodás. A zaj egyáltalán nem mindegy, főleg ha a gépedtől 1-2 méterre mondjuk a barátnőd akar aludni (nem, nem tudom átrakni máshova a gépet, sem az ágyat). Én általában a csendesség miatt építek vizes gépeket és 90%-ban passzívat építek, de ettől még miért ne számíthatna a méret? LINK1, LINK2

Másrészt az "elvan" és a "jól érzi magát" nagyon nem ugyanaz. A vga is "elvan" 90 fokon, de jobb neki víz alatt 60-on, nem süvítő ventikkel.

és imádja a csillivilli, óriási hűtőket az minek vesz miniITX-es házat? Miért kellene csillivili-nek és óriásnak lennie egy hűtőnek? A linkelt videóban sem óriási a hűtő, viszont baromi csendes és például a Prodigy-ben elég könnyen szerelhető is. És csak mert mondjuk évente egyszer tuningolok is, azért miért kellene egy szekrényt tartanom az asztalom alatt?

Kissé koncepciótlannak tűnik a dolog... Nem tudom mitől lenne koncepciótlan, hogy minél nagyobb teljesítményt, minél jobb hőfokokkal és minimális zajjal építsek össze minél kisebb méretben. Eddig készítettem jó pár baromi nagy házat, most elegem lett belőlük és a következő ilyen pici lesz, de úgy, hogy nem mondok le azokról a tulajdonságokról, amiket szeretek (vízhűtés, csendesség, alacsony hőfokok).

Az tiszta sor, hogy neked nem jön be a ház, akkor lépj tovább. Ennyi. Többünknek tetszik látunk benne fantáziát (koncepciót) és mi majd használjuk nagy megelégedéssel. Ha nem is pont ezt, akkor ennek valamilyen másolatát, mondjuk megcsinálom fából ezt is. ;) :K

[ Szerkesztve ]

(#28) Neovenator válasza mrbig25 (#24) üzenetére


Neovenator
senior tag

Miért ne? :)
Miért is ne lövöldöznék egy puskával hétfő délelőtt a járókelőkre? (megtörtént eset) Szívem joga! Lehet, hogy felesleges és értelmetlen, de ha ezt akarom, akkor ezzel a puskával megtehetem.
Egyébként meg igazságtalan vagyok, mert az ominózus eset igenis célt szolgált, unaloműzést...a leányzó, azt mondta a kiérkező rendőröknek, hogy hétfőn soha nem történik semmi érdekes...
Remélem érzékeltes a példa, hogy miért nem válasz egy egyszerű "CSAK" semmire. :)

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#29) Neovenator válasza Locutus (#25) üzenetére


Neovenator
senior tag

Igen, rászerelsz egy radiátort egy pöttöm ház hátuljára...az bizonyára jót fog tenni mind a méretének, mind a külalakjának, mind az egész koncepciónak, hogy kompakt rendszert szeretnél...mindezt azért, hogy még véletlenül se 26 fokos legyen a processzorod, csak 24, mert az nagyon fontos. :)
Egyébként az apró vízhűtők se nem hatékonyak, se nem halkak se nem megbízhatóak...amik meg igen, azokat meg úgysem lehet ráaggatni egy mini ITX ház külsejére, mert túl nagyok hozzá. :)

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#30) imibogyo válasza Neovenator (#28) üzenetére


imibogyo
veterán

Azért a lövöldözést összehozni egy itx gép építésével, érdekes. :F Amúgy meg már big is mondta, hogy ne te akard már meghatározni, hogy ki mit szerethet és mi az amit el akarhat érni. Akár méretben, akár felhasználási célban.

Igen, rászerelsz egy radiátort egy pöttöm ház hátuljára..
Azt sem értetted meg amit írt. Nem azt mondta, hogy a hátuljára, hanem azt hogy hátulra. De feleslegesen is mondom. És ha te komoly terhelés alatt annyin tartod gyári léggel a procit, mint normális vízzel, akkor te valamit nagyon tudsz, amit a több millió vizhűtést és nagy aftermarket hűtőket használó nem tud. :(

Egyébként az apró vízhűtők se nem hatékonyak, se nem halkak se nem megbízhatóak...amik meg igen, azokat meg úgysem lehet ráaggatni egy mini ITX ház külsejére, mert túl nagyok hozzá.
Gyere át egy kicsit a vízhűtés topikba is szívesen vesszük az okítást, főleg egy ilyen tapasztalt kollégától. A kisméretű vízhűtést meg ne keverjük már össze a kompakt vízhűtéssel, mert nagyon nem ugyanaz. ;)

[ Szerkesztve ]

(#31) Locutus válasza Neovenator (#29) üzenetére


Locutus
veterán

Jaj... legalább lenne tapasztalatod velük, ami ugye nincs...

Egyrészt, nem kívülre szereled, hanem belülre hátul.
Másrészt, egyáltalán nem hangosak, nálam pl egy swif2 / cm sickleflow is 1000rpm-en lazán lehűti az i5 2500k-t, a h2o 620-on.
Harmadrészt, lassan több mint 1 éve teszi a dolgát, hangtalanul. Ja, 24/7-ben.

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#32) Neovenator válasza imibogyo (#27) üzenetére


Neovenator
senior tag

Ha kihívásra vágyik az ember, kezdjen el hajót építeni egy palackba...abban talál bőven :) Az elvről beszéltem egyébként. Az általad linkelt ház finoman szólva sem mini ITX, de innentől kezdve semmi bajom azzal, ha egy kamion hűtőradiját akarja valaki felrakni egy gépre...barkács. Node ha van egy koncepciód, amit nem tartasz be, az más tészta. Úgy semmi értelme nem volt az egésznek.

Nálam az i7 jól érzi magát...jelenleg 35 fokos egy 27 fokos szobában (tehát spekulatíve a magok olyan ötvenpár fokosak lehetnek odabenn), gyári hűtővel, zárt miniITX házban. Nem tudom, mi lenne ennél lényegesen jobb és legfőképp: minek és milyen áron.

Azért koncepciótlan, mert ugyan a minimális méreted és az abba belepumpálható maximális teljesítményed megvan, de nem vagy elégedett a 26 fokkal például, hanem neked teszem azt 24 fok kell. Erre fogod magad és felrúgod az egészet azzal, hogy veszel egy böhömnagy házat, amibe egy hűtőkamra is elfér... :)
Egy bizonyos ponton túl felesleges olyan dolgokat hajszolni, amiknek nem a teljesítényhez van köze (egy számítógépnél nem elhanyagolható szempont), hanem ahhoz, hogy egyszer valahová felírhasd a kéménybe korommal, hogy márpedig neked 24 fokos a procid, nem 26! :)

Végül: Az hogy sokaknak tetszik a külalakja, sajnos nem vonja maga után automatikusan, hogy koncepciózus eszköz. Pont ezzel van a gond. Az ember minél jobbat szeretne, de csak magát szívatja, mert megvesz egy házat, ami ellenébe megy a miniatürizálási vágyának, de ugyanakkor azt is megakadályozza, hogy a nagyobb mérethez kötődően egy olyan alaplapot tegyen bele (microATX), amit kevésbé limitál a méret, ergó több minden elfér a lapon, több lehetőség lenne optimális rendszert építeni. Kapsz egy bazinagy házat, egyetlen opcióként egy pöttöm alaplappal :D
Magyarán: öngól.

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#33) Neovenator válasza imibogyo (#30) üzenetére


Neovenator
senior tag

Nem akarom meghatározni, hogy ki mit szerethet, ámde két dolog biztos: A "csak" nem válasz, az öngól pedig öngól. :)

Én nem akarom a NASA szervereit itthonról működtetni, sem pedig 6 GHz-en járatni a 3DMark miatt a rendszert, videót kódolgatok vele alkalomadtán, játszom vele, dolgozok vele. Ezek szerint ez nem számít KOMOLY terhelésnek, ugyanis ezen felhasználási szokások mellett nem igazán vettem észre, hogy túlmelegedne a rendszer. :) Beavatnál, mi számít annak?

Tudnál linkelni egy komoly vízhűtést, amit miniITX-es házba lehet szerelni? No nem az akkora méretűekbe, mint a cikk tárgya, hanem egy normálisba.

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#34) Neovenator válasza Locutus (#31) üzenetére


Neovenator
senior tag

Egy SG07/08-ba hová szerelnéd be belülre hátulra a radit? Hát a CM Elite 120-ba? Mi a helyzet a TT Element Q-jával? Csak, hogy néhány népszerű házat említsek.

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#35) Tomy Yayo válasza Neovenator (#32) üzenetére


Tomy Yayo
senior tag

De szeretnék én is ilyen bölcs lenni... :U NOT

Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo

(#36) Neovenator válasza mrbig25 (#21) üzenetére


Neovenator
senior tag

Persze, hogy. Nincs ezzel gond, csak nem túl ésszerű az óriás törpeschnauzer.

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#37) Neovenator válasza mrbig25 (#21) üzenetére


Neovenator
senior tag

Persze, hogy. Nincs ezzel gond, csak nem túl ésszerű az óriás törpeschnauzer.

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#38) Neovenator válasza Tomy Yayo (#35) üzenetére


Neovenator
senior tag

*ásít*
Valamit érdemben?

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#39) Victoryus


Victoryus
addikt
LOGOUT blog

Tetszik ez a házikó nekem is. A cikk is elég részletes. Köszönöm a bemutatót!

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#40) Straw


Straw
senior tag

Jó kis cikk, köszönet érte.

Hosszú idő óta ez az első ház ami első ránézésre megfogott, csak túl kicsi.

42

(#41) xlife11


xlife11
senior tag

Nagyobb méretben nincs ilyen vagy hasonló házikó?:)

(#42) Tomy Yayo válasza Neovenator (#38) üzenetére


Tomy Yayo
senior tag

Igen, most hogy mondod, írhatnál valamit érdemben is :DDD

#41 xlife11: Ez engem is érdekelne! Bárkinek van ötlete, jöhetnek :)

[ Szerkesztve ]

Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo

(#43) imibogyo válasza Neovenator (#33) üzenetére


imibogyo
veterán

Először is. Ne szemeteld már teli a topikot. :((
Gondold végig a mondandódat és egy hsz-t írj.

Másodszor. Teljesen téves az emberről és annak lehetőségeiről, mint olyanról benned élő kép. Nem te döntöd el továbbra sem, hogy kinek mi legyen a kihívás. Nekem ez, neked az (ragasztgass hajót ha az tetszik). Nem te döntöd el azt sem, hogy kinek mi a koncepció. Ezt csak magaddal szemben teheted meg, mással szemben nem. Nekem igenis koncepció az amit fentebb vázoltam. És annak a koncepciónak ez a legkisebb mérete. Tehát elértem vele a célom, ez a koncepcióm és ezt betartom, így van is értelme.

Azért koncepciótlan, mert ugyan a minimális méreted és az abba belepumpálható maximális teljesítményed megvan, de nem vagy elégedett a 26 fokkal például, hanem neked teszem azt 24 fok kell. Ez nem a koncepció kérdése, hanem a rosszul kitűzött célé (rossz eszközökkel), egyébként sem 2 fokokról van szó. Nekem a 2600k-m magjai gyári hűtővel, nagy és jól szellőző házban sculpting (MudBox + háttérben render) alatt bő 65-70 fokosak voltak, vízzel 40 fokosak, ez nem két fok különbség. Értelmetlen ezt a vonalat tovább erőltetned.

Az hogy sokaknak tetszik a külalakja, sajnos nem vonja maga után automatikusan, hogy koncepciózus eszköz. Nézz már utána a koncepció szó jelentésének, mert halvány lila fingod nincs róla, hogy mit jelent csak dobálózol vele.

De segítek: koncepció: elgondolás, terv, ötlet, nézőpont. Miért ne lehetne az a tervem, amit fentebb leírtam. Miért ne lehetne az az elgondolásom, hogy a lehető legjobb hűtést rakom össze egy ekkora házban. Miért ne lehetne az az ötletem, hogy vízzel hűtök egy ITX konfigot, abból a nézőpontból, hogy nekem a csendesség számít a legtöbbet. Ez a koncepció, amit te vagy megértesz, vagy nem (és látom, hogy nem).

No nem az akkora méretűekbe, mint a cikk tárgya, hanem egy normálisba. Értem tehát még a szabvány kitalálóinak is meg akarod mondani, hogy azért mert ez a ház nagyobb a többi ITX háztól, akkor ez már nem is ITX ház és nem "normális"? Ez egy normális ITX ház, tetszik, vagy sem. ;)

Már linkeltem egy normális házba való vízhűtést, ami véletlenül pont ez a ház. ;] :P De írj neki is, hogy a 75w-os 3570-e nem 75-80 fokos egy SG05-ben a gyári hűtővel, csak rosszul tesztelte le. És miért lett ugyanezen házban egy 95W-os sokkal jobban melegedő proci 55 fokos maximum hőmérsékletű vízzel hűtve. ;]

Egyébként most már tőled szeretnénk látni bizonyítékokat, mert osztod az észt, én például linkelek tapasztalatokat, hőmérsékleteket stb. te meg semmit. Szóval az ilyen bunkó "Valamit érdemben?" jellegű benyögések helyett tényleg mutass te valamit. Például egy Prime 95 képet hőfokokkal a te procidról és arról a gyári hűtős 26 fokról. :D

[ Szerkesztve ]

(#44) szben05


szben05
tag

Jó kis lan party ház.

(#45) csabiks


csabiks
senior tag

ez a gépház gyönyörű

"The loudest one in the room is the weakest one in the room."

(#46) F34R


F34R
nagyúr

én már régóta szemezgetek a bitfenix házakkal , nagyon tetszetős kis kuckó ;)

(#47) Findzs


Findzs
addikt

király a kályha :)

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#48) Garold


Garold
senior tag

Jó kis ház!
mrbig25
A vízhűtéses projektről mikor jön a beszámoló?

[ Szerkesztve ]

Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??

(#49) mrbig25 válasza Findzs (#47) üzenetére


mrbig25
őstag

:R
Tényleg király. Tavasszal és ősszel elég csak ezzel fűteni, ha hidegebb van, télen pedig rásegít vegyestüzelésűre. /gázkazánt egyre inkább hanyagoljuk...pedig az is van/

Garold
Van már egy pár képem...estefelé lehet feltöltöm őket.

...

(#50) creation


creation
senior tag

Köszönöm a cikket, sokat jelentett számomra :)

"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.