Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz Oppenheimer #457 üzenetére
gondolom ott van a kezedben...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz Oppenheimer #461 üzenetére
akkor en maradi vagyok...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
OPO-nal is minden egyes frissitesnel valtozott a kamera minosege. Sajnos neha hatranyara. Szóval en hiszek benne hogy ez egy bizonyos szintig javithato lesz. S6 meg g4 azert nem mervado nekem mert 2x ennyibe kerulnek. A következő lepesem valamelyik uj nexus lesz. Valószínű az lg-fele kiveve ha nagyon "el-olcsositjak" akkor megnezem a huawei nexust. En sosem veszek telefont evekre. Valószínű az OPT is max par honapig huzza nalam.
-
MartOOn
addikt
válasz ittakary #465 üzenetére
Onnan is le lehet szurni dolgokat csak azt ne felejtsuk el hogy az ujsagirok tuti a legeslegelso szeriabol kaptak telokat.
-
MartOOn
addikt
válasz ittakary #467 üzenetére
Remélem holnap már idetalal az a debil dhl-es es akkor nyilatkozom nyomkodom, mondjatok mit teszteljek. (ha addig ki nem tiltanak s5 topik miatt. Kicsit elkuldtem oket melegebb eghajlatra modikkal egyutt. De kikivankozott...)
-
MartOOn
addikt
A motorola is tuti magyar nyelvű?
Szerencses forumtarsak... Hahh a dhl lassan 2 napja furikazza a telomat. Mára kertem a kiszallitast du 2 utanra. Na mikor volt itt a joszag? Na? Hat persze h délelőtt 10.20-kor. Aztan jon az sms, hogy rescheduled for the next working day.
Hat koszi dhl ismet. tavaly konkretan ele kellett mennem kocsival mert eltevedt. Nem utcat hanem varost tevesztett...HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
az a nexussal volt. ott hagyta az ajto elott a 3 napja megjelent nexus 5-ot. a OPO DHL-el jott, az siman szomszed varos hasonlo nevu hazahoz ment. itt neve van a hazaknak, nevuk is meg szamuk meg postcode. de a szomszed varos kodja is ugy kezdodik hogy WA8 meg a miénk is, ott is van Cornerhouse a mienk The Corner House. igy szepen elment Runcornba, Widnes helyett. De most mar kertesben elunk szoval csak ide kellene talalnia. Amugy ja,. erdekes itt a hazhozszallitas. de messze a dhl a legsilanyabb. a tobbi is otthagyja amugy szinte barkinek a csomagodat. vettem mar at a gondnoktol, kb 6 kulonbozo szomszedtol, fel utcara levo india etterem pincerjetol...
ja es hanyagul csak egy szamot ir ra hogy melyik szomszedban van... vagy annyi hogy Ashid.... na az volt a pincer.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz ittakary #503 üzenetére
igen. a teljes csomagolas gyengebb. de valahol sporolniuk kellett. van rajta alapbol gyari folia. bar ne lenne... rem gagyi...
elso blikkre a home gomb mizeriahoz. mukodik. de...
nem eleg annyira hozzaerni mint a masik kettohoz a teljes ujjbegyed oda kell erinteni kulonben esetleges az erzekeles. akkor viszont szinte 100%.
jott egybol ra a 2.0.2 oxygen.
-
MartOOn
addikt
jobb kezzel folyamatosan ujjheggyel bokodi a gombot. ugy valoban nem mukodik de ha rendesen rafektetne az ujjat akkor nem lenne vele baj. mint ahogyan a tobbi ujjaval is teszi, azok jol kezre esnek de ket kezzel a jobb huvelykujj igy esik jobban kezre. sztem vcsak megszokas kerdese de meg tesztelgetem.
mint ahogy irtam mar telibe el kell talalni a gombot nem eleg a szelet vagy a kozepet kis teruleten bokodni mig ez a ket szelso gombnal pl tok jol mukodik. ott nem kell rafektetnem az ujjamat.[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Antutu cdak h legyen egymas utan 3x! Lefuttatva parszaz az elteres es langyosodik a hatulja. De kozel sem meleg.
egy hirtelen foto
[link]es pendrive - otg kabel - micro usb/usb type c atalakitoval total commanderezes
[ Szerkesztve ]
-
-
MartOOn
addikt
akkor jatszunk... fent van az asphalt8, a real racing 3, a marvel contest of champions meg a modern combat 4.
felvaltva tolom oket es meglasssuk...HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
nexusokig tuti. aztan meglatjuk. nem nagyon fotozutam meg vele. majd dobok fel par kepet kesobb
jatekok: modern comat, rr3, marvel egyszerre jatszva sot inkabb szimultan. nem okoz neki gondot. picit melegszik a kamera korul de nem vezses volt mar melegedobb telom is. tolom meg
real racing kicsit kifagyott... de ujra megy...
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
asphalt8, modern combat4, real racing 3, marvel contest of champions - kb fel orat jatszottam veluk szimultan. kameranal kicsit melegedett a telo de marhara nem veszes sot mondhatnam elhanyagolhato. aztan raeresztettem egy antutut megint langyosan az eredmeny 55ezer helyett 48ezret guritott. gondolom hutoben meglenne a 60ezer is. a lenyegen nem valtoztat, siman lepegetett egyik jatekbol a masikba roccenes nelkul, kozben jottek emailek. siman boldogult, enyhe melegedessel.
mit teszteljek meg?
-
-
MartOOn
addikt
válasz Oppenheimer #523 üzenetére
kb 25 app megy a hatterben koztuk a 4 tesztelt jatek... miert nem eleg egyeseknek az 1,9 szabad RAM?
s5 utan feludules
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
probalgattam de nem. persze a jetekok ugya pausba teszik magukat de chrome meg camera meg mindenfele beallitas meg play onnan megy tovabb ahol hagytam. azonnal. szoval nekem bejon. ha za akksijaval es a kamerajaval is jol kijovok akkor lehet megtartom jo idore. (csak a nexusok ne jonnenek, semmi mas nem cseszi a csoromet )
-
MartOOn
addikt
válasz Oppenheimer #529 üzenetére
oszinten? qrvara nem. mar 2.0.2 jar az oxygen lehet gyorsult is a teszt ota. a masik meg szoval erted a verdad 6.1 alatt gyorsul szazra, az enyem 6.15 alatt es ha egy egesz varost vegig versenyzunk lampatol lampaig akkor a vegere talan lesz par meter elonyod. ha nincs mihez hasonlitani, tehat a masik kezedben nincs egy g4 vagy egy nota akkor ember legyen a talpan aki ezeket a szazadokat eszreveszi. szerintem.
-
MartOOn
addikt
Sajnos azt kell mondjam ebben a home gomb mizeriaban van valami... Neha (sajnos elég sokszor) joval tobbszor kell ratapizni mint az illendo volna. remelem nem hw hiba. Zsebben ma bekapcsolt a zseblampa... Leszivott 30%-ot megjelent a statisztikaban egy mm.camera.daemon aminek nem örülök, s5-rol jottem ott ez volt mindenki remelma. 4%-nal megallt a használata temelem a zseblampa okozta. Szoval most az akksi nem nagyin tetszik. Mondhatni ferdeszemmel nezek ra. Egy muszak allatt lemerult 35%-ra ennel meg az s5 is jobban birta. Remelem ez javulni fog. Na cső, viszem a postara s5-ot.
-
MartOOn
addikt
válasz Zozicsek #540 üzenetére
2.0.2 a legfrissebb. Ja es joval gyengebb a terereje mint pl s5-nek. Néha fog csak 4g-t.
-
MartOOn
addikt
Na de egyelőre ennyi belefer. Talan. jó árban volt. multitasking brillians. Kijelzo nem rossz bar huzok az amoled fele. Hangszoro kihangositva atlag, fulessel egesz szepen szol. gyors, roccenes nem volt meg. Amugy sem lehet minden tökéletes.
Ha sok lesz a sw gaz akkor feltolom cm-et vagy valami mast. Szoval nincs itt baj.[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
egyre xarabb a home gomb es nem csak nekem nem jo hir nagyon nem jo....
a dupla koppos kamerainditas mar nem is nagyon mukodik hisz nincs olyan hogy egymas utan ketszer erzekeljen a home....
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Nem tom. Nem varom meg. Ment az ebayre.
Leslien: mikor is jonnek a nexusok?
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Nem tom. Most meg mukodik. De akksival sem vagyok kibekulve de az meg javulhat. A home gomb hiba nem hiszem.
-
MartOOn
addikt
válasz Zozicsek #555 üzenetére
Irtam nekik. Ha nem is 40et de 30at tuti. Hulye leszek kihagyni. Veszek belőle uj nexust.
-
MartOOn
addikt
Nem tom. Első körben lg-re gondoltam de basszus egyrebjobban neznek ki ezek a hulyevejek. Mate7 no meg a mate 7s. Szoval meglatjuk....
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz Zozicsek #563 üzenetére
Idoszakosan van jelen. egyszer nem akar erzekelni csak ha ezerrel tapicskalom maskor meg siman jol mukodik. Nem ertem. De aggaszto. akksival sem vagyok kibekulve. Kicsit sem. 47%-on vagyok. 8 ora melo volt benne. Par perc telefonalas pici internet, ebay... Egy ora kb osszesen a screen time. Rezgesek levéve, gomb vilagitas leveve, google cuccokbol ami nem kell nem szinkronizal. Es megis 10% a giogle play szolgaltatasok a vezeto fogyaszto, aztan android os. Kijelzo csak 4%.
-
MartOOn
addikt
-
MartOOn
addikt
Dobtam ra szilikon tokot, home gomb issue "megoldodott" tehat vagy eladom es varom a v.2-ot belole vagy megtartom es majd csereltetem veluk. Mert ezt itt a kezemben meg nem javitjak softweresen az tuti.
Leslien: nezem. Thx.
Na, mire visszaerek nyaralasbol mar jön is. Jol meglessuk...[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz kovadika #574 üzenetére
Ki tudja egy ekkora cegnel? lehet soha. Lehet mar gyartjak. Lehet felrakom cm-et mit mutat azzal.
-
MartOOn
addikt
válasz CivicEsi #587 üzenetére
Ez a helyee megfogalmazas igen. Ha rendesen rarakom az ujjam mert olvastatni akarom akkor kis túlzással 100%-os. Da ha cs ak nyomogatnam/bokogetnem mikozben kezelem a menut akkor jon eli a hiba. Nem erzekel.
-
MartOOn
addikt
válasz Zozicsek #589 üzenetére
igy van csak a home gomb fura kialakitasa miatt lehet illetve h beleintegraltak a fingerprint szenzort. a ket oldalso tokeletesen mukodik. de szilikon tokban vagy barmilyen tokban a home gomb is tokeletesen hiba nelkul dolgozik. olyannyira hogy le is vettem a hirdetesem az ebayrol. amig nem javitjak tokban hasznalom aztan meg csereltetem oneplus-szal. ennyi. battery kezd beallni. egyre jobb. szoval marad a "kicsike"
-
MartOOn
addikt
válasz CivicEsi #592 üzenetére
hat egyelore egy nano sim van a csaladban,szoval ez most nem fog osszejonni.
axlfsi: igen jarni fog 2db. hogy mikor az jo kerdes. az atruhazhato, az elso nem. csak azzal az acoounttal vasarolhato meg amire kuldtek.
TG: csak a Nillkin! bar elgondolkodtam rajta hogy igy is eleg melyen ul a home gomb ha meg rakok ra egy TG-t akkor az nem lesz tul melyen? az s5-on is ilyet hasznaltam es ott a home gomb kiallt az elolapbol TG felhelyezese utan meg "sullyesztett" lett. gyarilag van rajta folia, szoval amig ezt ki nem deriti nekem valaki elore addig nalam ezen folia lesz.
tokot egybol rendelj hozza valahonnan ha nem akarod hogy a menu gomb kikeszitsen.[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
jaja TPU sokkal jobb mint a hard case. en ezt nezegetem amazonrol
mondjuk hard casebol max ez johetne szobamas, most voltam kocsit mosni. ezek OPT-vel keszultek kis szerkesztes van rajtuk.
[link]
[link]
[link] oke a 3. erosen szerkesztettnem a legjobb de allitolag a hw jo benne csak okositani kell... ugy legyen.
-
MartOOn
addikt
koszi! jol is megy. haat igen nem tul jo a minosege a kepeknek. remeljuk valtozni fog ez meg a jo iranyba.
-
MartOOn
addikt
igen itt sajnos bejott a papirforma... viszont az ilyen tszteknel mindig osszahasonlitanam a MEGJELENES pillanataban az arakat. mert hogy most mar egesz jo arban lehet kapni a masik kettot is HASZNALTAN... az egy dolog de indulaskor pl az s6 majdnem 3x-a volt ha mondjuk a 64gigas verziot nezzuk es termeszetesen hivatalos arakat. plusz a oneplus 2 joval exkluzivabb... ezzel a meghivosdi marhasaggal.
-
MartOOn
addikt
en sokat varok huawei nexustol is a speckok alapjan, illetve kiindulva pl a mate7s-bol. az vmi brutal jora sikeredett! na ne offoljuk szet az OPT topikot. nem mintha olyan sok tulaj lenne itt... csak en szedek itt véres cseppet?
-
MartOOn
addikt
Csak az accountoddal egyutt tudod... Vagy neki nem lesz garanciaja... Vagy öribarik lesztek. Az elso invite nem atruhazhato.
-
MartOOn
addikt
en annak orulnek a legjobban ha ket honap mulva kuldenek csak es addigra kesz lenne a rev2. amiben mar rendesen muxik pl a homegomb.
-
MartOOn
addikt
na kerem most fagyott be teljesen a home gombom... illetve a fingerprint sensor, nem tudom nyitni a kijelzot... csak mintaval tudtam feloldani...
ujrainditom...
most eppen mukodik az ujjlenyomatos kinyitas de nem olyan smooth mint eddig volt... na most mi tortent...
kellett emlegetnem a majdani javitott verziot...
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Ha jol emlekszem a One-nal is volt hasonlo foldeleses hiba csak az a multitouchot erintette.
-
MartOOn
addikt
válasz Zozicsek #618 üzenetére
A tokban valo működés valoban mukodik. Tegnap az ujjlenyomat olvaso szivatott. De ez lehet user error is. 5kulonbozo ujjnyomot lehet rogziteni, viszont tobb teloval is mukodik hogy egy mintan belul tobb ujjadat hasznalod. Mondjuk 50%-ig a huvelyk a maradek 50%-ban meg a mutatot. Es igy egy mintaban elfer 2 ujjad es működik. Na en tegnap reggel elmentettem 5 mintat, 4 sajat + 4 parom ujjlenyomatat. Osszesen 8ujj. Orakig mukodott. Aztan egyszercsak osszekavarodott. Kitoroltem mindet es most 2 minta Van csak, 1-1 ujjammal. Meglatjuk.
Ma kamerat tesztelem erosebben.[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
az necces lesz mint ahogyan emlitettem mar...
de biztos meg lehet oldani.mas.
ma megjott a rendelt xiaomi powerbankom. 10400mah. kiprobaltam a gyari toltessel amivel erkezett. kerek 1 ora alatt 25%-rol 75%-ra toltotte a OPT-t. akcios volt bangoodon. szoval jo vetel volt.
akit erdekel azOPT-vel keszult kepek, ma lottem egy parat a varosban, az szoljon es akkor ide is linkelek majd parat. de a szerkesztett kepek topikba rakok fel parat amugy is.
ujjlenyomatolvasom azota nem xarozik hogy nem millio ujj van neki megadva csak 2-3.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
-
-
MartOOn
addikt
válasz kovadika #636 üzenetére
Sztem összesen ha hárman dolgozhatnak a csomagoló részlegen és most pont szabadsagolasok is vannak.
-
MartOOn
addikt
En varok. Csak kozben van egy Oneplus 2-m. ez az a telo amit ha idoben eladsz akkor nem buksz rajta. Andoidon belul ez ritkasag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest