- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
-
danih
veterán
Csak kicsit vagy másnapos?

-
bacsis
Közösségépítő
jahh igen bocs elírtam

az első ugyanilyen órám 6éves koromba kaptam, az kb 10-11éves koromig bírta, majd a következő ugyanilyen 13éves koromig bírta, mondjuk csak a szíja szakadt el, azt elcseréltem a sógorommal egy olyanra amiben volt visszafele stopper... de lényegében az is ugyanaz volt, aztán az 16éves koromig volt meg, és azután vettem a mostanit ez 8 éve meyg elemcsere nélkül
-
Sonec
tag
-
bacsis
Közösségépítő
-
Sonec
tag
-
bacsis
Közösségépítő
-
Móci
addikt
-
bacsis
Közösségépítő
-
Móci
addikt
Pózolj Jornadával!
Szép a gép nagyon... nem akarod elküldeni ingyen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bacsis
Közösségépítő
-
FRENK1988
veterán
-
madmaxxx
senior tag
-
bacsis
Közösségépítő
-
madmaxxx
senior tag
Igazán remek fotográfia, de engem valahogy a háttérben rejlő deszkák és dobozok jobban megfogtak.

-
mrgg
tag
I'm bacsis, madafaka!
Laza!
Szerk.: Jól látom, hogy a képen kettő darab Socket 3-as alaplap van? Na meg ugyanennyi Socket 7-es? -
Penyus
senior tag
-
bacsis
Közösségépítő
A szíjából kiszúrtad hogy Casio?

már nem a gyári szijj van hozzá...
NEm tudom melyik pontosan, de az a standard 3ezer Ft-os 50m-ig vízálló ébresztős stopperes fajta... 6éves korom óta ilyen óráim voltak, ezt 6éves koromban vettem, azaz 8 éves, és még elemet sem kellett benne egyszer sem cserélni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jamby18
senior tag
Ha jól látom olyan pólód van mint Klemens kollégának, csak ő nem árulja honnan lehet ilyet venni, honnan lehet ilyet venni?
MONACO -
Penyus
senior tag
-
keIdor
titán
Véletlen azt olvastam Jordánia.
-
bacsis
Közösségépítő
-
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
Régi cikked motivált Jornada-keresésre már egyszer, csak végül nem vettem meg sajna

-
potyautas
tag
Mi az a jornadája? Vagy elírtad a your Nadjánát?

Ugyan Frenki! Dehogy a nap. A hegesztéstől pirult ki

-
FRENK1988
veterán
Csak nem megégetett egy cseppet a nap?

-
bacsis
Közösségépítő
Semmi egoizmus vagy hogy kell írni mondani de dögöljek meg, berakom magamnak háttérnek

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Autós kamerák
- Saros (PS5)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- TCL LCD és LED TV-k
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 240Hz 3év Prémium G.
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

alapból ilyen hüjje fejem van