Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csilisz
tag
válasz Titagyerek #500 üzenetére
Valahogy biztos lehet, csak valószínűleg fölösleges lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz Titagyerek #502 üzenetére
Múltkor kezembe került egy dell inspiron 7010, és nincs hozzá xp-s driver! Persze 500 eszköz minden szar, xp alatt nem működik egyik sem. OS felmegy az ok, de még egy vacak háló driver sincs.
csilisz milyen géped van?[ Szerkesztve ]
-
csilisz
tag
CPU: AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor
RAM: 8,00 GB
VGA: Átmenetileg integrált (ATI Radeon HD 4250)
Egy 60 gb-s samsung SSD 1db 2TB-s WD winyó, és 1db 2TB-s Samsung winyó.
64bites W7 Enterprise (Semmi nem ment, amikor a 6.ra beszereztem még egy 60 GB-s SSD-t és W7 Professional 32bit-et tettem rá )
750W táp
Valami Asus lap ami támogatja a Crossfire-t
Ezért kellene egy XP-s gép, mert ami játék nem W7re jött ki az nem megy[ Szerkesztve ]
-
Tomassyno
tag
Tudna valaki ajánlani egy jóféle hd-s monitort ilyen 30-50 ezer között?
-
oPalRx7
aktív tag
válasz Tomassyno #488 üzenetére
amit érdemes megtenni:
biost frissíteni: korai biosokkal nekem volt gondom a CnQ és a c1e támogatás környékén, miszerint bizonyos szorzókon szétfagyott a gépem. ezt eleinte saját cnq profillal "orvosoltam", később pedig az AMD catalyst vette át a profilt, és megoldódott az egész problema. persze hozzá kell tenni, hogy fel kell rakosgatni a standard nb/sb drivert is (letölthető onnan ahonnan a catalyst) ami viszont vga-hoz van részben kötve ... nem amd kártyával még nem raktam fel ilyen cata összetevőket, passz hogy mit szól a gép (nem néztem milyen vga-d van)
eseménynapló: mindenképp nézd át a rendszereseményeket, és a végzetes hibát megelőző dolgokat. sok eset volt már arra, hogy az egyik torrentprogram valamiért szétfagyasztotta a gépeket (és winyóhoz kapcsolható driver frissítésére volt szükség)
a fagyás maga nem lesz benne az eseménynaplóban, de a fagyás utáni elindulás egy ilyen hibát generál:
"A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása."
ha a hibát kiszűrted, utána a környékbeli idővel lejegyzett események rávezethetnek a megoldásra. -
oPalRx7
aktív tag
válasz Titagyerek #500 üzenetére
új gépen XP: Fakerék egy Lamborghini-n
ne má' :S
Minden tiszteletem Bacsis mesteré, de a 965EE teszt XP-jétől is eldobtam az agyam :S nem akartam odatrollkodni, de ez messze nem optimális.
(#506) Tomassyno:
Az én LG IPS236-osom is 50k alatt van (ez már a "régebbi" verzió), de a Dell Ultrasharp IPS-Displayport verziója sincs árban messze. érdemes az IPS-re beruházni
[ Szerkesztve ]
-
Tomassyno
tag
Ja de várjá, én a Live Update 5-ös fossal próbáltam frissítgetni amit csak lehetett de volt amitől még rosszabb lett.
Sőt, a bios frissítés asszem nem is akart működni. De elvileg letöltögettem az alaplap (msi) honlapról minden szart ami kellhet szal elvileg megvan a gépen is csak feléről nem tudom hogy mire jó -
bacsis
Közösségépítő
válasz Titagyerek #491 üzenetére
ez nagyon ott volt
-
Tomassyno
tag
Ha ég a nap melegben a kopár szik sarja, tikkadt ujjacskád legyen hűtve vala
-
Tomassyno
tag
Amúgy meg a tenyér/ujj izzadás az egyik dolog amiben különbözünk a többi főemlőstől a tenyérbe fordítható hüvelykujjon meg azon a 4%-nyi dns-en kívül
Képzeld el hogy szegény csimpánznak a fákon való himbálózáshoz bele kell pisilnie a tenyerébe hogy jó legyen a fogás. És meg is teszi -
Winner_hun
titán
-
Tomassyno
tag
Fúúú leszedtem a teljes X atkák sorozatot, nosztalgiázok, de áhh egymás után 4-nél többet nem tudok megnézni mert úgy lehúz mint... áhh arra nincs szó.
Rögtön utána meg kell nézem egy részt a Dokikból -
bacsis
Közösségépítő
válasz Winner_hun #530 üzenetére
hát öcsém ilyen nincs, hogy emlékeztél már rá
De ez akkor se tuti "alap" játék biztos valami szoftverfrissítés elfajult végeredménye itt leírja milyen játékok vannak és hát egyik se az aknakereső -
JetiRulez
őstag
Ha már az Abitnál tartunk. Holnap leállnak a szerverek és a cég végleg megszűnik létezni. Most mentsétek le a szükséges dolgokat!
[link]"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
válasz jaja1981 #540 üzenetére
A neve magát a garanciát jelenti. Soha panaszt nem hallottam még senkitől rá. Nekem meg emlékeim szerint nem voltak Abit cuccaim. Ellenben ECS-ek igen, amivel állandóan csak a szívás volt.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
forras2
őstag
Nekem jelenleg kb 20 abit lapom van, és ezen felül használtam nem 1-et nem 2-t, és sosem volt vele gondom Volt 1 tápom, ami túlfeszelt. Asus lapomat 1 hónap alatt megölte. Abitnál több mint 2 évig ment, és azt nem tudta kinyírni
Anno az Abit ix38 qoad gt-re panaszkodtak nagyon sokan, hogy nem lehet benne tuningolni a procikat. Az enyémben a Bacsisnak az E8500-je úgy ment mint a huzat, több mint 50%-ot húztunk rajt, és ment volna az feljebb is, csak a ramok nem bírták. Meg ami most van Bacsisnak, az is megy mint az álom, úgy hogy nekem azzal sem volt bajom.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Insolent #546 üzenetére
kicsit kevesebb volt, de nem sokkal, valami 4333Mhz-ig jutottunk el, viszont az FSB 333 helyett 530-on ketyegett, ott meg több is, mint 50%-barrészesült a rendszerbusz
Amúgy Quaddal is mentem már Abit IX38 Quad GT-vel 480 körüli FSB-t, pedig mikor újként ment az a lap, sokan szidták hogy quaddal 420 fölé nem nagyon szeret menni -
Ranagol_5
senior tag
Nekem meg van a teljes ABIT oldal, akinek kell majd lanon áthúzza tőlem. 19Gb az egész mindenestől. Te Forrás, ha ilyen deszkáid vannak, miért mindig lapossal vagy lanon? Egyébként ha valakinek van NF7-S V2.0 eladó, arra vevő lennék!
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
forras2
őstag
válasz Ranagol_5 #548 üzenetére
Azért mert a gyűjteményem darabjait nem használom Egyetlen egyet használtam, a fehér hollót, de azt se sokáig, ment a méltó helyére az is
Illetve van 1 amit használnék, de annak meg van vmi hibája.
AW9D MAX, Akitől vettem, Ő azt mondta, hogy bios hiba. De másik ugyan ilyen lapba meg ment a biosa, tehát nem az a baj. Illetve a kijelző is azt írja rajt, hogy bios hiba, tehát ott lesz vmi gond. Bacsis nézte, azt mondta, hogy ahol bent van a bios, ott van 1 kis sérülés a műanyagon, ez miatt lehet, hogy nem tud érintkezni rendesen, és ez lehet az egyik oka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest