Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
senior tag
Ha a Tita feltöltötte valahova a maradékot ,ami nekem még nincs meg, akkor csapatom fel, aztán belinkelem. Viszont ma olvastam az év hardver hozzászólását facebook-on.
Idézem: "ASUSt ne vegyél, mert hullik. MSI-t se. Gigabyte, ASRock : ezekkel nincs különösebb gond. "Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
-
JetiRulez
őstag
válasz Insolent #159 üzenetére
xD
De ha már van termikus kölcsönhatás, akkor a fűtést sem kell bekapcsolni. Bár áprilisban már valószínűleg nem is lesz szükség + hőre a számítógépek által termelten kívül.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
-
Tomassyno
tag
válasz Insolent #413 üzenetére
Nade kikérem magamnak! Semmi szintetikus!
Kizárólag organikusHátttőőőő például a pálinka is gyimilcsbül van teccikérteni ?
Meg egyéb fűszernövények mint .... oregano, bazsalikom, zeller, zöldségzöld stb.Nem mellesleg az előbb felsoroltak kiváló ízesítői az általam nagyra értékelt és előszeretettel fogyasztott chilis babnak (a pálinkát is beleértve)
[ Szerkesztve ]
-
Tomassyno
tag
válasz Insolent #494 üzenetére
Na igen, azért én is gugliztam a témára sokat, aztán ez volt a másik variáció, hogy vagy a táp(FSP500-60APN 85+ 500W), vagy kábelek (vagy bármi más)
Vinyóval semmi baj sincs elvileg, csináltam rajta mindent amit lehet (scan, töredezettség, HDsentinel). Memóriát is vizsgáltam vindózossal meg valami spec progival, egyik sem mutatott hibát.
Igazán csak azt nem értem, hogy mióta ugye újrakentem a procit, majdhogynem megszűnt a beállás, de azért mint mondtam még mindíg van néha... De mondom, max több naponta 1x, és nem 10-15 percenként órákon keresztül... Mondjuk nekem már ez is elég ahhoz hogy ne vágjam fel az ereimet nade mégis zavar a dolog[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Insolent #546 üzenetére
kicsit kevesebb volt, de nem sokkal, valami 4333Mhz-ig jutottunk el, viszont az FSB 333 helyett 530-on ketyegett, ott meg több is, mint 50%-barrészesült a rendszerbusz
Amúgy Quaddal is mentem már Abit IX38 Quad GT-vel 480 körüli FSB-t, pedig mikor újként ment az a lap, sokan szidták hogy quaddal 420 fölé nem nagyon szeret menni -
bacsis
Közösségépítő
válasz Insolent #552 üzenetére
X48-asból DS4, DS5 és DQ6 típusú volt, nekem DQ6-osom volt 3X kellett gariztatnom, a 3. lap már nem hányt be 2 hét után, szimplán csak legyilkolt (akkoriban még) 100ezer Ft értékű DDR2 ramomat... 4X1giga cruical ballistix tracert és 4X1giga A-data vitesta extreme-t, végül eladtam egy qarcnak aki kingmaxokkal hajtotta, máig boldog tulaja a lapnak ritka szar egy lap volt
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Insolent #557 üzenetére
jól benéztem vele a marketing dumát, hogy az X48 azért tuti mert támogatja az 1600-as FSB-s procikat! ezéert cseréltem le az X38-as asus P5E-t, jahh az más kérdés hogy lényegébe az összes X38as lap utólag megkapta az 1600-as FSB-s CPU szupportot, a másim meg hogy egyetlen egy olyan proci készült, a A QX9770 ami máig nagyion ritkaság számba és megfizethetetlen árba megy
-
-
Tomassyno
tag
válasz Insolent #683 üzenetére
Nemis igaz mert én nem kaptam!
Pedig még írtam is a péteri topikba, hogy megyek ranagollal és hogy felírhatsz talánosok közé (pénzem van, kedvem van, gépem még működik, már csak valami családi vagy egészségügyi probléma hátráltathat a menésben, de ez csak azon a héten dől el fixre).
Na persze még a felírás sem történt meg. Vérig vagyok sértődve! Azt hiszem megyek is és felvágom a csuklómon az ereket borotvával! -
JetiRulez
őstag
válasz Insolent #906 üzenetére
Én ígértem neked egy Quake 1 partit még sok alkalommal ezelőtt. Nem felejtettem el. Majd hétvégén, kérek egy kis segítséget. Felrakom újra a játékot és, ha tudod, honnan kell botokat szerezni, illetve beüzemelni gyakorlásnak...na akkor annak nagyon örülnék.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest