Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
Insolent
aktív tag
Ja nem, nem nem.
Sajna dolgozni fogok, és nálam a szabadság kérése nem olyan egyszerű most is dolgoztam volna a hétvégén, de erre a hétvégére már novemberben leadtam a szabi kérésemet.
Ezért, ha egy héttel előtte vagy utána lenne a Lan akkor tudnék menni mert azok a hétvégéim szabadok a beosztásom szerint.
De nem hiszem hogy miattam változtatnál dátumot. Erről sajna lecsúszom." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Ranagol_5
senior tag
Nekem az is jó, de a mw2-nek sincs baromi nagy gépigénye. Juteszembe, majd valamelyik hétvégén meglátogatlak jövőhónapban a CT-479 miatt! Meg amúgyis kell egy kicsit vezetnem a jobbkormányost, hogy szokjam.
[ Szerkesztve ]
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Geryncs
csendes tag
bacsis itt az MW2 gépigénye, de sztem ez is tajékoztató jellegű és lehet ennél lassabb gépeken is elfut kisebb kompromiszumokkal
Minimális gépigény:
CPU: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
RAM: 1 GB RAM
VGA: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better (Shader 3.0)
DX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
OS: Microsoft Windows XP or Windows Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
http://gepigeny.hu/
HDD: 12GB of free hard drive space
Hang: 100% DirectX 9.0c compatible sound card -
Titagyerek
tag
basszus nem tudom mi van velem...
már 10 szer olvasom el és még egyszersem láttam a listán a nevemhez hasonló dolgot vagy izét naaa,, nevet (ki nevet? )“ Én nem félek a számítógépektől! Attól félek, hogy nem lesz elég belőlük. ” ♥♥DFI LANParty♥♥Az élet egy szar játék de a grafika nagyon ottvan
-
forras2
őstag
Titával beszéltem, azt mondta, hogy kábel csere kéne, mert még a régi alu kábelek vannak a falban.... Tittiritti azt mondta, ha az ki lenne cserélve, máris jók lennénk....
Ha a polgármester bele megy, akkor beszélek haverommal, valamivel olcsóbban meg tudná ezt csinálni, talán ha szopok 1 kicsit, még ingyen isGeryncs!
A kúltúr majdnem hogy csak minden hétvégére ki van adva valamilyen program miatt....
Így valszeg, ha a csarnokban lennénk, odaát valami program lenne, így az asztalokat/székeket nem tudnánk átvinni -
Ranagol_5
senior tag
-
JetiRulez
őstag
Tudtommal ezek a 2 magos AM2-es proccok nem az alacsony fogyasztásukról híresek.
AMD Athlon64 X2 6000+ 3100MHz, ami 90W-ot eszik teljes terhelés mellett a leírás szerint.Jól sejtem, hogy ennél gazdaságosabb procik is léteznek?
Valószínűleg vissza is cserélem neki a régi 1 magos 2000-res Sempronra, mert valószínűleg a 300W-os noname táp nem bírja szuflával és azért kékhalálozik el a rendszer néhanapján. Pedig más nagy fogyasztó nincs a gépben, csupán egy low-end 7200GS.
Biztos, hogy ez a táp csak névlegesen 300-as.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Szép!
Nem vagyok jártas a hardverek fogyasztásában, de utánajártam pár dolognak és biztos, hogy annak a névtelen tápnak a valós teljesítménye nincs több 200W-nál, ha megfekszik a gép 2 magtól. Nem is kéne foglalkoznom vele, mert öcsém csak LAN-okon játszik, azon kívül soha. Animenézéshez pedig elég 2000 MHz is és még a W7 is egész jó fut. Csak próbáltam neki kedveskedni születésnapjára, ahogy az egy kockától tellik."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
szerk.: JohnnyX: Ez csupán elmélkedés. Egy ovis kissrác lehet kb. 20 kiló. Én 90. Akkor 4 üveg már legalább 12 órára biztosan kiütne.
Erről a málnás folyékony fájdalomcsillapítóról vannak rossz emlékeim. nem_tom ovis korában egyedül lett hagyva pár percre a nappaliban egy üveg ilyennel. Szépen be is nyakalta az egész, majd kb 30 órán keresztül aludt utána. Konkrétan hibernálta magát.
A kérdés pedig:
Vajon hány üveggel kéne meginnom, mint felnőtt szervezet, hogy ugyanígy hasson?[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Titagyerek
tag
hát akkor le kell mondani a családi programokat....
mert ha a családi programra mennék ... nem hiszem hogy örülnétek mert akkor a kisteremből sem tudnátok áramot hozni a bolt sem nyitna ki és ha levernétek az áramot várnotok kellene kb 6-7 ig mert olyan körül szoktunk hazaérni“ Én nem félek a számítógépektől! Attól félek, hogy nem lesz elég belőlük. ” ♥♥DFI LANParty♥♥Az élet egy szar játék de a grafika nagyon ottvan
-
Titagyerek
tag
hát én inkább a 21-22 re szavaznék
nem akarok lemaradni egy egész tálca képviselőfánkról imádom pár darabot szoktam azért adni a többieknek is (mármint a rokonoknak családtagoknak )
és ilyen finomat csak ünnepekkor tudok enni mert hiába van meg a recept nem tudta megcsinálni olyan finomra senki
ezt most mért is írtam le???“ Én nem félek a számítógépektől! Attól félek, hogy nem lesz elég belőlük. ” ♥♥DFI LANParty♥♥Az élet egy szar játék de a grafika nagyon ottvan
-
Insolent
aktív tag
Én már intéztem magamnak szabit, variálhatom át, ha engedik, a 7-8 jó lett volna ez már neccesebb, így nem valószínű hogy menni fogok.
Az amúgy is hosszú hétvége, jobb lett volna, másnap húsvét hétfő na és? Ettől még lehet menni locsolkodni, már aki szokott." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest