Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
floatr
veterán
És így verik fel a samu értékét, rohannak a vásárlók megvenni az s3-ast, amíg lehet kapni
-
PR0JECTNR56
addikt
Igazából az állandó és nem mellesleg céltalan vagdalkozás során, a fogyasztókat érzem a legnagyobb vesztesnek (a PH! moderátor brigádján kívül, akiknek egy-egy ilyen hír oldalakra való munkát generál), mivel az egyes termékek kitiltása korlátozzá a szabad választás jogát. Természetesen ott az eBay és egyéb különböző legalitási szintet megütő helyről is beszerezhető az adott termék, de az ilyen kellemetlenségektől igazán megkímélhetnék a fogyasztókat.
-
kiskaktusz
addikt
válasz PR0JECTNR56 #57 üzenetére
Egy újabb 1700 hsz.-es topic eleje..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
HARDVERAPRÓD
-
8th
addikt
Mi anno úgy oldottuk meg otthon, hogy ~60cm mélyen lementünk a kerítés alappal, a talajszint felett leültettünk 1sor zsalukövet, oszlopokat belőttük kiöntöttük az egészet betonnal oszt csókolom mehet fel a drótkerítés. Azt ássa ki észrevétlenül róka koma. Egyébként igen. Felénk sem szerették őket de általában csak onnan vitt el szárnyast (sőt kisnyulat is!) ahol a rossz hiányos kerítésen át tudta verekedni magát. Nálunk nem kellett róka a saját kutyánk nyikkantott meg évi 1-2 csirkét meg 1x egy kakast is amikor a csirkét próbálta védeni.
...
-
szmissz
senior tag
Állati szórakoztató ez a helyzet, nagyon élvezem.
Természetesen a hozzászólásokra gondolok Apple-hater oldalról. De jó lesz hamarosan a 200+ ezres új iPhoneomról olvasni ezeket a topikokat.
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
atike
nagyúr
Ezzel szerintem kimeríted a polgárpukkasztás fogalmát...
Én elhiszem, hogy megengedheted magadnak a 200+-os telefont. Na de ezt egyfolytában hangoztatni, meg ide kiírni.... Nincs neked kisebbségi komplexusod?
Nem bántásként írom, de már sokadik ilyen jellegű hozzászólásod. A fő témától maximálisan függetlenül.
-
atike
nagyúr
Tévedés. A főnökömnek is iPhone-ja van - szidja. Nem bírja megszokni az iTunes-al járó kompromisszumokat. Pld. Az egy nagyon nagy tévedés, hogy akinek nincs szidja. Ismerek nem egy-két embert akinek van és nincs vele megelégedve ilyen-olyan okok miatt.
És sok olyat is ismerek, akinek nincs, de nagyon jónak tartja. Ennyi. De az előző hsz-em nem erről szólt.
-
tzsolesz
nagyúr
Meg akiknek ezek után nem is lesz.
Én egy időben nagyon nagyra tartottam ezeket a termékeket (iPad, iPhone), de ezek után még ha magam meg is fosztom a iOS által nyújtott kellemes percektől, köszönöm, de én személy szerint nem pénzelek egy ilyen brigádot.
Van még választási lehetőség. WP8, Android, BB OS, Bada, S40 stb....... Most mindegy hogy melyik mire jó, és mennyit tud. -
-
szmissz
senior tag
válasz #56573440 #70 üzenetére
Ó, dehogy nehéz elfogadni! Csak ez ebben a formában soha nem hangzik el!
Nem azt hallom, hogy: "Nekem nem tetszik az iPhone mert..."
Hanem megy a hordában röfögés, hogy dögöljönmegazapple.
Az Apple fanoknál irritálóbb bandát el nem tudtam volna képzelni 1-2 évvel ezelőttig, de a Droidok (nem Droidosok) már nagyon kezdenek feljönni, sőt.
-
Tigerclaw
nagyúr
Akkor is fogsz örülni, ha a 200 ezres telefonod 250e, 300e, majd 350e lesz és évek alatt sem fog fejlődni, mert nincs konkurencia? A sok nulla IQ-s Apple fanatikus nem érti meg, hogy a next gen iPhone is csak akkor lesz egyre jobb, sőt talán olcsóbb, ha van valódi konkurenciája. Ha Apple részvényes vagy, akkor megértem, hogy nekik drukkolsz, ha meg nem, akkor csak szimplán buta, hiszen ha az Apple nyer is, te csak vesztel ezzel a perrel.
Ezt a posztot egyébként egy idei 2012-es MacBook Air-ről írom, vagy egy iPad 2-esem és egy régi iPod Touch 2nd-m.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
törölt tag
ohh azt nem mondtam hogy trollok nincsenek, sőt olyanok sem, akik szerint az alma üzletpolitikája nem szimpatikus, és ezért küldenék a pokol sötét bugyraiba, ahol az oracle és adobe társaságában kényeztetnék őket több szögből, de erre igazán a legjobb reakciót adtad. szerintem nem kéne lealacsonyodni arra a szintre ha már neked sem tetszik, főleg nem úgy, hogy csak igazolod kvázi az -almás felsőbbrendű vagyok ti meg mind csórók- sztereotípiát, ezzel csak fölöslegesen gerjesztve az indulatokat és generálva a fölös hsz-eket a semmiért.
-
Zirowe
nagyúr
Azért a slide to unlock már az apple előtt is létezett.
Amúgy érdekes ez a magabiztosság, főleg, hogy csak az elsőfokot nyerték meg, tehát még nem jogerős.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
floatr
veterán
Amikor a múltkor próbáltam vele beszédbe elegyedni, akkor sem értette meg, hogy pár droid kivételével a legtöbb embernek az apple üzletpolitikája, és a fangirl tábor nyálverése az, ami kiveri a biztosítékot. Látod, ennyit értett meg belőle, hogy viszi tovább a szellemi örökséget.
(#74) Malachi Ezt a hírverést az apple generálta, fyi. Nézd én nem akarom elvenni senkitől sem a játékát, nyugodtan örülhet neki, ha már ez az egyetlen öröm az életében, és még az sem irigylem tőle, ha megengedheti magának (apuci megengedheti magának)
Egész egyszerűen az a probléma, hogy teljesen agytalan módon akarják megtisztítani a piacot a konkurenciától, ami bicskanyitogató, és látod h ilyen reakciókat vált ki, odaát az most a téma, hogy viszik mint a cukrot, mintha épp ez lett vna a cél.[ Szerkesztve ]
-
Glenda
addikt
Lehet védeni meg sajnálni a Samsungot, de a Microsoft mutatta meg hogy kell csinálni. Licenszelte a szabadalmakat és megvédi a gyártókat ha az ő szoftvere miatt perelik őket.
Az meg groteszk kicsit, hogy most fúj Apple mert szabadalomért perel, de azért reméljük a Samsung perelni fog az LTE szabadalmakért. Most akkor támogassuk vagy ne támogassuk a szabadalmakat, de ne kettős mércével. Szerintem ha az Apple jogtalanul fogja használni az LTE szabadalmakat, fizessen, tiltsák, mindegy. De most a Samsungra is ez vonatkozik.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
félisten
Nem azzal van baj, hogy egy jogos szabadalomért perelnek, hanem azzal, hogy olyan dolgokat védettek le, amiket mások is alkalmaztak előtte, csak senki másnak nem volt pofája levédeni, mert olyan alapvető funkció, vagy design elem.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
atike
nagyúr
Ez mekkora....
Szerk:
#80 - és azt is tegyük hozzá, hogy UTÓLAGOSAN is próbálnak levédeni szabadalmakat...[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
na ennek már lenne értelme. mert a gs2 és régebbi cuccok tiltása nem üt nagyot. de ez igen.
-
maláj
addikt
szegény férges almások ott a nagy junájtid sztéccben nem jönnek rá, hogy ezzel csak maguktól tántorítják el a vevőket - hiába, észt nem oszthatnak mindenkinek egyenlően ...
-
sirály12
őstag
Ez már tiszta tragikomédia! Amit ez a szerencsétlen gyengeelméjű cég csinál, az egyre szánalmasabb! Valaki a torkára léphetne már!
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
Malachi
addikt
szal?
-
Tigerclaw
nagyúr
Sajnos a FRAND miatt mindenképp van/lesz kettős mérce. A 3G-4G szabadalmak jó része valószínüleg kvázi szabvány is, vagyis kikerülhetetlen, ami miatt kötelesek a gyártók nagyon olcsón és diszkriminációmentesen átadni a konkurenciának. Mondjuk nem értem, hogy ez a rendszert hogy találhatták ki ilyenre a kapitalista világban. Ha az Apple beárazhatja drágára az ötleteit, miért ne árazhatná be más hasonlóan vastagon fogó tollal a saját szabadalmait, figyelembe véve a fejlesztésre költött időt és pénzt.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
danikollar
őstag
Ez már viccnek is rossz!
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Erre már nem lehet mit írni Remélem egyszer visszanyal a fagyi, de nagyon durván, akkor talán elmegy a kedvük a folytonos pereskedéstől
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
szmissz
senior tag
válasz Tigerclaw #73 üzenetére
"Ha Apple részvényes vagy, akkor megértem, hogy nekik drukkolsz, ha meg nem, akkor csak szimplán buta, hiszen ha az Apple nyer is, te csak vesztel ezzel a perrel."
Na pont ez az a hozzáállás amit a Droidos droidok nyomatnak, sírnak a per miatt, mintha Samsung részvényeik lennének és tapsolnak, hogy vesszen az Apple. Szánalmas.
Én, ahogy írtam, azon szórakozom, ahogy vergődik a nép, nem érdekel, hogy ki mennyit fizet a másiknak.
A konkurencia nyomásra pedig csak annyit mondanék, hogy az nem valódi alternatíva, ha ugyanazt megcsinálják szarabbul, plasztikból.
A WP7-8, az valódi alternatíva, első pillantásra is.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Sztem alma magára húzza a világot...Úgy legyen !
Hallerhaller sorry nem láttam. De ha legyen. Férges alma pffffff...
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Malachi
addikt
csak hogy ne terjedjen már tovább ez az újabb (régi/új) hülyeség
-
törölt tag
már hogy ne lenne konkurencia. hogy szarabb e azt még mindig az egyéni igények döntik el, számodra szarabb, tehát nem is gondolkozol el rajta. van akinek bőségesen megfelel, cserébe helyenként akár olcsóbban is kijöhet az üzletből, vagy azonos áron kap többet. ez pont annyira értelmetlen érvelés a részedről, mint amikor nekem akarják megmagyarázni itt, hogy az ultrabook a legkirályabb és a tökéletes alternatíva, holott én olcsóbban vagy azonos áron subnotit véve kevesebb kompromisszumot kell kössek, másképp használom, mást várok el tőle
ezért nem ennyire fekete és fehér a helyzet, te is tudod hogy van aki az utolsó ikon utolsó tükröződéséig pixelenként akarja testreszabni, van aki a sokmagra meg a tepsikre voksol, én meg telefonálni akarok csak és kizárólag a telefonommal meglepő módon. pont azért gyártanak ennyi félét, hogy mindenki megtalálja azt amire vágyik és ami az igényeinek megfelel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest