- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
És persze nyomták a sódert, hogy a samué volt az első 5-ös. Persze kipróbálni úgyse tudod, mivel nincs mivel. Mobilarénás tesztben szósincs róla, hogy ne lenne aktív. Sőt a honlapon se látok erről semmit se. Érdekes. A Samsung se különb egy szemmel se mint a Huawei vagy bármely más gyártó. Ha lehet jól átvernek.
-
atikó
őstag
ezeket az ossze vissza híreket nem szeretem, a minap arról volt szo, hogy nem sokara erkezik nehany kamerat es egyebb mas hibajavitassal az 5.0 kékfog. Most meg kell hozza a 8.0 droid. Szép.
-
Aryon87
félisten
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Johetne, bar ahogy az szokas, az elso pakk az elcseszett lesz
-
Én is.
(XiaomiRedmi 4 Prime
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest