- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
2-3 méterről nézve szerintem nem csúnya a 720p
és így kényelmesen el tudok dőlni a relax-fotelben és fel tudom pakolni a lábam... hawx-t néztem hétvégén és nagyon bejött: 1080p és 720p között inkább csak a kisebb feliratoknál láttam komolyabb különbséget... magában a játékban (főleg mozgás közben) nem... csak annyit, hogy a vga-t jobban fektette a fullhd felbontás... amik jóval csúnyábbak, azok a ps2-s játékok (de a játékélmény megvan azért rendesen), de ez már megint más kategória...
eyefinity-n még egy darabig nem gondolkozok... főleg, hogy amit nagyon élveznék vele, az a flight simulator lenne és ez még 1 megjelenítő esetén is reggelire felkajálja a legdurvább gépeket
-
mephi666
nagyúr
cikkhez: tetszik a megvalósítás és a kivitelezés
...de nekem is fura a magasság, ahogy írod... most nézem a monitor méreteit: 578x359 (talp nélkül, de kerettel) a tv, amit vettünk: 972x516mm szintén kerettel, talp nélkül... szélességben jóval kisebb azért, de magasságban több és nincsenek függőlegesen ott a keretek sem... pár méterről, fotelból elég jól betölti a látóteret és játékok alatt az 1280x720-as kép (amit a vga-m tud még normális sebességgel produkálni) sem sokkal csúnyább, mint a fullhd
amíg az eyefinity (vagy a konkurencia hasonló megoldása) nem forr ki jobban és anyagilag sem jövünk helyre, addig jó lesz nekünk ez a megoldás...
ui: háttérképnek én szerintem nekiállnék és fotóznék egy panorámaképet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- sziku69: Szólánc.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest