- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
Nem hiszem, hogy ilyen varázslat lenne a Kohana-ban. Túlságosan bonyolítaná a dolgokat, ha nem fetchelnék objektummá azonnal az elemeket, mondom ezt úgy, hogy építettem ORM-et. Az előző hozzászólásomban írtam, hogyan pakoltam bele az enyémbe, annál fogva:
foreach ($dataContext->Members() as $member) {
/* ... */
}Gyakorlatban használok ilyet mindenféle container (EntitySet, ObjectGroup, Enumerable, stb) bejárására, de pl. a Config osztályom is tudja, ott a gyerek elemeket lehet bejárni (XML-ből táplálkozik). De pl. a saját session-kezelésből adódik egy ACSession osztályom, aminél a $_SESSION-t tudom bejáratni, ha ahhoz van kedvem.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt jó tudni.
Egyébként a korábbi hsz.-emben arra céloztam, hogy kíváncsi lennék, hogyan nézett ki Athlon64+-nál az összehasonlítás (maga a kód), de rájöttem, hogy a hivatalos oldalon mutatott IteratorAggregate-re mutatott példa annyira egyszerű, hogy túl szép, hogy igaz legyen...............
public function getIterator() {
return new ArrayIterator($this);
}
..............Hát ez ilyenformán nem egy nehéz valami.
Gondolom ilyenre lefuttatott egy buzinagy ciklust egy kis mérőkével, meg a másikra is, és kész.(#1) Athlon64+ :
"[értesítő]"
így nem egyszerűbb? >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest