Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is.... Mondjuk 100.000 forinttal kerülhetne kevesebbe, azt talán az újdonság meg extra USB miatt le lehetne nyelni.
De látod megkaptuk, hogy mekkora snob köcsögök vagyunk, hogy zsigerből "TN panel mekkora szar" mondunk... Meg hogy milyen király panel az. Azt kétlem, hogy mindenkinek ilyen lenne aki ezt mondja...
Az már csak hab a tortán, hogy IPS panelből 60-100-150 ezer forintért olyant kapsz...... hogy megjeleníti a képet 27 col 180fok 5-25 ms akkor mi a tökömért nem akar megdögleni végre ez a TN panel...
Inkább nem írok több gondolatot, mert már amit leírtam nagyon Flame sértődés esélyes....

-
Kicsit ???
Flame ON:
Ez kur**sokba kerül... OK, hogy 27 col de ne hülyéskedjünk már TN panel negyed millióért....Ha IPS lenne akkor igen kicsit borsos, nemhogy vacak TN panellel...
Teljesen egyetértek a cikknek a végén a nagyon sokalljuk a vételárat -- nagyon finoman fogalmaztatok
Flame OFF.
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest