Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pepetech

őstag

válasz gps76 #5262 üzenetére

Nem azt mondtam, hogy rossz a hálózat. Hanem, hogy még nincs kiépítve teljesen és azért valjuk be nem 3G-re meg EDGE-re tervezték ezt a telefont :). Nekem is voltak eféle problémák mint írtam de a 4G megjelenésével tökéletes lett. Az a baj, hogy ezt senki sem fogja tudni bevizsgálni mert térerő, körzet függő dolog. A szervízek meg nagy városokban vannak ahol 100% a hálózat kiépítése szóval csak időpocsékolás lehet az egész.

De ha nem laktad be nagyon a telefont akkor csinálj egy gyári beállítás visszaállítását. Nálam sok hibát kiküszöbölt anno. A telefon meg nagyon finnyás egyébként, ha neki nem tetsző alkalmazást raksz fel előfordulhatnak hibák pl.: gyorsabb merülés, illetve furcsa dolgokat produkál a telefon, kilép alkalmazásokból elsötétül filmnézés közben.

De mint írtam nekem ezt javította a gyári beállítás visszaállítás.

A fényerőt nem tudom ha nagyon nagy a fény nekem is maxxra veszi ez a természetes. ha utána nem veszi vissza 0-ra az nem tudom mi lehet de pl próbáld meg letakarni az érzékelőt a kezeddel, hogy úgy reagál e.

IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés