Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
MM-tól jött, 47.899Ft volt (szerencsémre 10% visszajárt ajándékkártyára) ingyenes kiszállítással. Eredetileg én is az Euroncs-ben próbáltam venni kb. 2-3 hete (mert az van helyben is), mikor 45-ért adták, de sajnos a pénztárnál szóltak, hogy akkor 50K lesz. Néztem, hogy miért is? Hát nekem az kimaradt, hogy Cetelem kártyával kedvezményes csak. Így aztán akkor sorry mégse kell alapon haza is kullogtam a kütyü nélkül.
Tapasztalat 1 nap után nem sok
, én még csak ott tartok, hogy a 3 nap cseregari idő alatt próbálok valami hibát felfedezni. Eddig elégedett vagyok vele, csak annyit vettem észre pár perc használat után, hogy a kijelző a káva széleihez képest nem tökéletesen középen van, de mivel másnak is van ilyen a fórumon és igazából nem is zavar, így ezért nem pattogok. tybeew kollégának már kicsit morcosabb problémája van a kijelzővel kapcsolatosan, ha minden igaz ma cserélteti, erről picit fentebb olvashatsz is.tybeew: egyébként nálam sincs ilyen gond
Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Path of Exile 2
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, én még csak ott tartok, hogy a 3 nap cseregari idő alatt próbálok valami hibát felfedezni. Eddig elégedett vagyok vele, csak annyit vettem észre pár perc használat után, hogy a kijelző a káva széleihez képest nem tökéletesen középen van, de mivel másnak is van ilyen a fórumon és igazából nem is zavar, így ezért nem pattogok. tybeew kollégának már kicsit morcosabb problémája van a kijelzővel kapcsolatosan, ha minden igaz ma cserélteti, erről picit fentebb olvashatsz is.