Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
Hali, próbáltam utánaolvasni, de kérdeznék is, ha nem borítom nagyon a rendet.
Már tudom, hogy a Asus MeMO Pad 7 inkább egy összefoglaló név, azaz a típusok komolyan eltérhetnek. Ha jól tudom a ME70C a leggyengébb a sorban, de most kb. 10K-ért lesz ha minden igaz és azért csak megbízhatóbb, mint a kínai noname tabletek.
Nekem a következőre kellene:
- gyerekeknek kirakós játékok meg hasonlók
- netezés
- YoutubeKérdésem lenne:
- GPS van benne ahogy olvastam ez igaz?
- az akksiról jót és rosszat is írnak, milyen képernyőidőt lehet elérni kb mondjuk sima netezéssel?
(jó lenne ha bírná az akksi hogy ne kelljen mindig töltögetni)
- jól tudom, hogy van már LP is rá? Ajánlott frissíteni?Köszönöm előre is ha bármi válasz érkezik!
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
köszönöm szépen!
láttam van rá root is, talán csak az akksi maximalizálása miatt gondolkoznék el rajta, de ha jól tudom elég jól le lehet tiltogatni a gyári appokat amik nem kellenek anélkül is... ha nem is mindet.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
-
Wajk
addikt
köszönet, ezek nem szállítanak ide, de ha találok hasonlót majd valszeg kérdezek még, hogy az jó méret-e, mert viccesen az ASUS ezzel MeMo Pad 7-el pár modellt lefed
Melyik népszerűbb vagy ismertebb modellnévre érdemes még keresnem aminek a mérete jó lehet erre? Ez az Amazonos link kicsit megkvart, itt is van jópár választógomb...iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
köszönöm szépen az infót, éppen ezt nézegettem (tetszik, hogy lehet forgatni állóba is...), de ME173X-re van írva, de akko rnem lesz gond.... köszönet
-
Wajk
addikt
válasz Turbobacsi #685 üzenetére
köszi az infókat.
Annyi kérdésem lenne, hogy miért ezt a verziót érdemes feltenni:
ASUS MeMO Pad 7(ME70C) Software Image Version: V11.2.3.18.2 For WW SKU only
miért nem ezt (utolsó 4.4.2)?:
ASUS MeMO Pad 7(ME70C) Software Image VersionW_V11.2.3.33 For WW SKU onlyén is első körben 4.4.2-n hagynám a gépet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10, Silver, új állapotú ( 2 hónapos ) , 64Gb, 100% akku, 2026-10-ig garos+pencil
- Full HD Toshiba Wt20-C Intel m5-6z54 tablet 4 GB RAM 128 GB SSD jó akkumulátor
- Eladó: iPad Pro 12.9" 5. generációs M1 (WiFi, 128GB, Space Gray) + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet 11" 128gb
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest