Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
Pár infó a kérdéseidre:
Az én készülékem az ME176CX, 1 + 16 GB memóriával, ez micro SD -vel bővíthető. Nekem egy 16 -os kártya van benne, bőven elég mindenre. Fórumtársak panaszkodtak a 8 GB -os változatra (hamar megtelik a memória a rendszerrel), ha lehet válaszd a nagyobbat.
A CX változat annyiban tér el a tesztelt készüléktől, hogy a kamerái gyengébbek: 1,9 MP + 0,3 MP, gyakorlatilag nem igazán használhatók másra játékon kívül, komoly képeket nem igazán készíthetsz velük.
Nálam a 4.4.2. -es romon 34.602 -es AnTuTu pontszámot ért el, az 5.0 -án pedig 36.369 -et, ez nagyon tisztességes pontszám - és tényleg elég gyors a kütyü!Az akkuidőről nyilatkozni nem tudok, mert csak ritkán használom akár egy órán át is egyfolytában. Mióta a gyári Lollipop is frissült, nekem beállt egy jó szintre a fogyasztása, meg vagyok vele elégedve.
GPS van, bár nekem gyárilag nem működött (a BT sem, valami alaplapi hiba volt, cserélték az egészet), de mióta megjavították pöpec, szépen találja a műholdakat, gyors is kellően. A magyar beszerzéshez 2 év helyszíni garancia jár, ez nagyon jól működik is: viszik és hozzák a készüléket (természetesen ingyen!), nekem a javítás keddi elvitellel és csütörtöki visszahozással zajlott, szóval ennél gyorsabb nem is lehett volna!
A yotube videók nagyon szépen nézhetőek, én mindig tv -t is szoktam vele nézni (Forma-1 futamok), arra is jó.
Az Asus gyári felülete (launcher) szép, jó, testreszabható, de természetesen más launcherrel is nyugodtan használható.
Az egyetlen hátrány (?) a sok telepített gyári alkalmazás, amik nem törölhetők és kicsit lassítanak a rendszeren. Rootolással ezek is eltüntethetők, de lehet, hogy van, akinek szüksége is van rájuk - nekem nem volt.
Röviden ennyi .
[ Szerkesztve ]
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
R19
senior tag
ÉN egy ME70C-t használok.
Ezekre a dolgokra amit írtál szerintem teljesen jó. Kicsit tartottam a 3200 mAh-s akksitól, de kellemesen csalódtam. Konkrét üzemidőt nem tudok írni, de a 4.4.2-es ROM jól teljesített ezen a téren is.Sajnos letöltöttem az 5.0 LP verziót, nagy hiba volt!! Azóta elég labilisan működik, ez igaz a sebességére és az akksi időre is.
-
R19
senior tag
Ilyen (fekete) tokot használok hozzá, itt az ME70CX is szerepel a felsorolásban.
A fedél mágnessel záródik, de ébreszteni a tabot sajnos nem tudja. Itt a fórumon olvastam, hogy az ME176C beállításai között szerepel ez a lehetőség.
Maga a tok hajszálpontos, nagyon jó, szerintem az egyik legjobb vétel.[ Szerkesztve ]
-
-
ot93
senior tag
várjál csak egy pillanat, még ne rendeld meg
szerk:
utánanéztem és valamit nagyon el gondoltam, mert nem egyezik meg a méretük de még attól lehet jó.
ME176CX 192 x 110 x 12.5 mm (szélesség x mélység x magasság)
ME173X 196.8 x 120.6 x 10.8 mm (szélesség x mélység x magasság)[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
igen ez a kettő tuti, meg is néztem de úgy emlékeztem, hogy a ME173C is akkora, nem értem pedig még asszem a fórumba írták is hogy arra való fólia jó lesz hozzá
Viszont az Asus oldalán megnéztem és az alábbi tablet még ugyanekkora mm-re pontosan:
ME7000C 192 x 110 x 12.5 cm (szélesség x mélység x magasság)
tehát, ezek biztosan megegyeznek:
ME176C / ME176CX (lényegében ugyanaz a kettő)
ME70C / ME70CX
ME7000C / ME7000CX[ Szerkesztve ]
CRF300L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Apple iPad 10, Silver, új állapotú ( 2 hónapos ) , 64Gb, 100% akku, 2026-10-ig garos+pencil
- Full HD Toshiba Wt20-C Intel m5-6z54 tablet 4 GB RAM 128 GB SSD jó akkumulátor
- Eladó: iPad Pro 12.9" 5. generációs M1 (WiFi, 128GB, Space Gray) + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet 11" 128gb
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest