Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
vajon ez hardveresen dolgozik?
-
waterman_
aktív tag
egy tv tunert nem 2 évre vesz az ember, én a pci-os bt878-as csodát már 4 éve nyúzom (és használtan vettem). mit fájt volna nekik, ha inkább belenyomtak volna még egy digitális adás vételére is alkalmas chipet ahelyett, hogy lesüllyednek a gagyi színvonalra?? persze-persze, ha majd átállunk csak digitálisra, akkor majd megint le lehet húzni a népet, de tényleg annyian vannak, hogy ez megéri? vagy lehet csak ki akarták takarítani a raktárat..
-
bzoley
veterán
válasz
fifi_addict
üzenetére
Semmilyen kísérleti adás nem indul Decemberben. Kísérleti adás most van. Nem ártana, ha mellőznétek a hülyeséget, így sincsenek sokan teljesen képben.
Sajnálom a tuner leendő tulajdonosát. Vagyis dehogy sajnálom, megérdemli, ha ez kell neki.
-
fifi_addict
tag
antenna nélkül csak rádiózni lehet vele... úgy se sokat. ezt azért ne felejtse, aki laptophoz veszi. a digitális vevőknél van esélyed arra, hogy antenna nélkül is vegyed a jelet (a belső antennával, pontosabban). nem mindenhol, persze.
mivel decemberben indul a kisérleti digiadás Bp-n, én inkább digit vennék... -
törölt tag
Az nem tünt fel, hogy ez analog tuner? Szóval a HD nem érinti... Rád már hatott az általad említett technológia.
1GiB a telepítéshez? Mondjuk nem meglepő, anno egy hoki PCTV USB2 telepítéséhez majdhogynem újra kellett partícionálnom a vinyómat, mert 770MiB szabad hely még nem volt elég neki. Szánalmas.
MPEG4-et és DivX-et miért kell különválasztani?
-
szab.tam
nagyúr
mindörökké leadtek....
-
wwenigma
Jómunkásember
Fogadjunk, hogy akinek mpeg2-es hd usb tunerje van, venni fog egyet az mpeg4 miatt... néphülyítés, pedig minden csak szoftveres kérdés, nem hardver...
-
Sonja
nagyúr
Ramirisben elvileg már lehet kapni, KATT!
-
Petya25
őstag
Sokszor gondolkodtam már azon, hogy egy USB-t tunert vegyek a noti mellé.
Ez egész jó darabnak tünik. A digitális műsorszórás kiírtja majd a sima analógot vajon? Mennyi idő az még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Neve ugyan az.