Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz Giovan! #12158 üzenetére
Ez még a jövő zenéje, a normál menetrend szerint az iOS 12 lesz az utolsó főverzió i6-ra. Ahogyan az iOS 11 5S-re. Mindig vannak pletykák, de hivatalos megerősítés még nincs!
Most az a hír járja, hogy az iOS 12 egy stabilitást az előtérbe helyező verzió lesz, minimális funkciófrissítéssel. Ebben az esetben logikus lépésnek tűnik, hogy az 5S is megkapja, de ez nem jelenti azt, hogy a 6 frissítési ütemterve is biztosan változni fog.
Egyébként klassz az i6, de az 1GB RAM néha már siralmas.
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
válasz Giovan! #12158 üzenetére
Figyelj pletykák vannak hébe hóba. Ha csak az ütemtervet nézzük akkor elvileg a iOS 12 az utolsó. Az 5S lehet ilyen "utolsó mohikán" effektusban megkapja a 12-t mint ahogy anno a 4S is az iOS 9 et. Alapvetően csak 8 ig ment volna az is, de mivel az borzalmas lett a 8as 4S en így megkapta a 9 et javításként. Szóval még bármi lehet. De ahogy a másik kolléga is mondta az 1GB RAM néha néha siralmas. Habár nekem átlagos használat mellett nincs bajom. De ahogyan feljebb is írtam 5s-ről nem éri meg a váltás már egyáltalán. Anyagi szempontból sem.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs