Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4301) PROHARDVER!


PROHARDVER!

Akkor a személyeskedést és a témába nem illő postokat csak töröltem de ha nem marad ennyiben jutalmat is fogok osztani.

(#4302) cH1


cH1
aktív tag

[link]
Rohadt kíváncsi leszek az első levehető hátlapos iPhonera 😂
Type C, kötelező side load, most meg ez. Nem tudom van-e akkora az EU piac hogy ez mind megérje nekik.

(#4303) kchris78 válasza cH1 (#4302) üzenetére


kchris78
veterán

mondjuk a TypeC az megalapozott volt, de igazabol csak sodrodtak az arral.. Ez meg felreteve a megvalositast megint csak indokolt. Nezzuk meg a hardverapron hogy mennyit szamit az hogy milyen benne az aksi, tiszta fétise van annak és erre izgulnak hogy hány % os az aksi mert akkora macera kicserélni. Ha valaki raszanja magat akkor milyet vegyen bele.. Ezzel akar havonta lehet valamit tenni bele es nem lesz ekkora sulya egy cserenek mint ahogy jooo regen sem volt. A mechanika meg csak megoldhato, vegre foglalkozhatnak a tervezok kicsit ertelmesebb dologgal mint a dizajn es vastagsag orokos harca.. (hasonlokepp mint amit az egyik autos yt-ban mondott a srac: ha annyi mernok-orat toltak volna bele barmilyen auto fejlesztesbe ahelyett hogy a suv-ok ugy viselkedjenek mint egy szemelyauto mar mashol tartanank...)

(#4304) LosBlancosRM válasza kchris78 (#4303) üzenetére


LosBlancosRM
senior tag

Az okozott probléma egyik felét Te magad is leírtad. Amíg nem lehet egy telefonban cserélni az aksit, jó eséllyel 1 elég a telefon teljes életciklusára. Ha mégse, akkor szervizben cseréltetik, ahol vélhetően megfelelő, ellenőrzött helyre viszik/tárolják. Namármost ha Pistike úgy érzi, hogy fél órával kevesebbet bír az aksi, közben csak beragadt valami, cserélheti otthon. Kérdés, hogy a kicserélt aksit bedobja a szemétbe, vagy eldobja ott, aholéppen jár, vagy van annyi esze, hogy elviszi a megfelelő helyre...

Samsung Galaxy S24 Ultra

(#4305) cH1 válasza LosBlancosRM (#4304) üzenetére


cH1
aktív tag

A legnagyobb probléma hogy sok esetben az akkumulátor életének vége jelenti a telefonét is. Nem mindenki szeretne 2-3 évente telefont cserélni, de 80% alatti kapacitás már erősen érezhető az üzemidőn, 60% alatt pedig egyéb problémákat is okozhat. (Huawei szervizben dolgoztam 3 évet, azoknál 60% alatt megesett hogy hirtelen nagyobb terhelés esetén újraindult a telefon pl videó készítés, vaku használat)
A másik meg a vízállóság. Sokan nem kockáztatják be az elvesztését egy új akksiért.

(#4306) kchris78 válasza cH1 (#4305) üzenetére


kchris78
veterán

Ez a vízállóság egy nagy hülyeség szerintem. Ha mégis beázik a gyártó széttárja a kezét. Mondjuk 1-2 évig ok. Aztán kikeményednek a szigetelések szóval amikor már aksi csere van akkor már kb eleve nincs vízállóság...

(#4307) Joachim21 válasza kchris78 (#4306) üzenetére


Joachim21
senior tag

Elég ha párás közegben van huzamosabb ideig, akkor is elszineződik a beázás jelző és onnantól kezdve nem garizzák.

Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.

(#4308) kchris78 válasza LosBlancosRM (#4304) üzenetére


kchris78
veterán

Ez a probléma. Hogy az aksi "jó a telefon életciklusára". Pont hogy ha egyszerűen cserélhető lenne akkor a telefon életciklusa hirtelen megnőne mert sokszor pont az aksi limitálja a telefon életciklust mert nem éri meg... Tele van a fórum hogy inkább lecseréli a pár éves telefonját mert már 80 (vagy lejjebb) süllyedt aksit már nem éri meg szervizbe vinni. Otthon kicserélné venne bele valami olcsó aksit azt menne tovább a szekér... Tegyük hozzá az iPad-et ahol a szervíz sem cseréli. Ott főleg gáz a dolog, ha cserélni akarnám kapnék majdnem 100ezerért egy új mini5-öt. Kinek van erre pénze? Okosba talán megoldják törés repedés nélkül és tesznek bele valamit...

[ Szerkesztve ]

(#4309) TechN7ne válasza kchris78 (#4308) üzenetére


TechN7ne
nagyúr

Egy új utánagyártott akkumulátor kb. egy gyári 80%-os akkumulátornak felel meg.
Ez a másik baj ,gyári apple akkumulátor ritka mint a fehér holló (hiába mondják egy csomó helyen gyárit raknak bele ,sehol semmi...)
Nálam van egy jó pár 80% os gyári aksis iphone ,inkább maradjon gyári állapotában mint a sok Mekk Elek szervizes szétbarmolja nekem.

(#4310) kchris78 válasza TechN7ne (#4309) üzenetére


kchris78
veterán

Persze de egy 3-4-5 éves iPhone amit még használnának mert más gondja nincs és az a baja hogy 80% az aksija - nem is igazán ez hanem az hogy már megnőtt a belső ellenállása és egy 100% CPU tekeréskor beadja az unalmast, ott jobb egy olcsón megvett és otthon berakott aksi, mint hogy emiatt cseréljék a telót. Persze tudom van akinek 4-5 évesen is 90%os aksija van de aki a telón él, nem figyel rá, sokat forrósodik fel nyáron stb ott 80%-on van lehet 2 év alatt. Illetve ha otthon szétszedhető a telefon akkor nem barmolódik szét. Szerintem érdemes eltekinteni attól a fajta szétszedéstől mint amilyenek annak idején voltak a telefonok, biztos ki tudnak találni valamilyen praktikus mechanikát hogy szétszedhető legyen de a dizájnból se veszítsen nagyon sokat.

(#4311) GoldhandRent válasza kchris78 (#4310) üzenetére


GoldhandRent
őstag

én azt tudnám elképzelni, hogymostani minőségben le van zárva rendesen a telefon bele a külvilágtól, és ahol az akku lenne, ki van hagyva hely, és ki van vezetve a 2-3-4-5 csatlakozó faszán légmentesen elzárva. ide be tudod helyezni az akkut, megvan a kontakt (csatik megfelelő távolságban egymástól) ráhelyezed a fedelet és 4-6-8-10 szabványos csavarral a készülékhez rögzíted.
egy teló max 2 tempered glass kijelzővédő vastagságnyival lesz vastagabb (ami az akku alatt van az akku és a telefon többi része között, és ami az akku felett lesz)
simán lehet továbbra is vízálló a telefon

-

(#4312) kchris78 válasza GoldhandRent (#4311) üzenetére


kchris78
veterán

jó gondolat, nem kell olyanban gondolkodni mint az a környezetbarát összelegózható típus (nincs most meg mi volt a neve).

(#4313) Tibee86 válasza GoldhandRent (#4311) üzenetére


Tibee86
veterán

Elméletben jól hangzik, de annak az akkunak kell akkor egy keret amibe berakod, csatlakozók, stb. Ezt maximum úgy tudnák megoldani brutális vastagítás vagy méretnövelés nélkül, hogy jóval kisebb akkumulátorokat tesznek majd a telefonokba.

[ Szerkesztve ]

(#4314) balasko


balasko
csendes tag

Sziasztok,
Az iglass pro üvegfólia garanciáztatásról, (összetört kijelző), tapasztalatok, volt már valakinel, hogy ingyen cserélték a kijelzőt.

(#4315) TechN7ne válasza balasko (#4314) üzenetére


TechN7ne
nagyúr

Nem láttam még 500ft-os üvegfólia alatt sem széttört kijelzőt ,akkora baromság egy reklám.
Na és ha baj lenne ,milyen kijelzőt tennének bele szted gyárit?

Hanyagold ezeket a hülyeségeket ,vegyél egy átlagos üvegfóliát olcsón ,hidd el nem lesz rosszabb mint egy iglass.

(#4316) GoldhandRent válasza Tibee86 (#4313) üzenetére


GoldhandRent
őstag

sztem mivel alapvetően nem piszkálod, így nem kell keményházasnak lennie.
sima "puha", ami most is benne van. telefon felől megfelelő számú rugós csatlakozó, akkun pedig kontakt pad.
esetleg helyre rögzítve "magic pulltab"-bel, amit akkucserekor cserélsz
szívesen rajzolnék egyet, de se lehetőségem nincs, se nem akarom munka nélkül hagyni azt, aki később majd ezt megtervezi xd
ötlet feladva, sztem egyáltalán nem megvalósíthtatalan. és azon az extra két kijelzővédőnyi vastagságon kívül tök kompromusszummentes.

rajz helyett régi telefon képe:
fekete rész értelemszerűen fémből, akku lehet puha, nem kell műanyagházas (ez az akku is 3200mAh...), a fehér burkolat pedig sík üveg, vagy fémkeret üveg betéttel, amit csavarok rögzítenek a fekete házhoz. fekete rész is full sík, egyedül az akku helye van benne, semmi más. hátlapból meg lehet kamerakivágás, hátlapra lehet NFC, wireless charge, bármi. pár rugós csatival készülékhez csavarozás után működik minden.
akkunak is lehet alul a csatija, így amikor rahúzod a hátlapot, kvázi az nyomja neki a kontaktpontoknak

-

(#4317) LaciGSM válasza balasko (#4314) üzenetére


LaciGSM
aktív tag

Szia! Nekünk eddig csak negatív tapasztalat van :DD
Marketing zseni, duma nagyon jó, egy hulladék, olcsó szar üveg van szépen becsomagolva.
Ha gariztatni akarod akkor valami hülye indok lesz a válasz, hogy ez miért nem garis, és buktad! Kétszer is volt szerencsénk hozzá! Soha többet!
Vegyél inkább rá egy Blueo, vagy Type Gorilla üveget! Brutál jó minőségű fólia.

https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!

(#4318) njnl


njnl
aktív tag

Sziasztok,
ez a funkció mire jó, vagy mi értelme van? Amikor alkalmazásváltásnál az aktuális appot hirtelen lehúzom félképernyőn jelenik meg.

Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]

(#4319) Sordoran válasza njnl (#4318) üzenetére


Sordoran
addikt

Ez arra jó, hogy elérd egy kézzel a képernyő felső részét is. Nekem még sose volt rá szükségem, csak véletlen hoztam elő, de hasznos lehet sokaknak.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#4320) njnl válasza Sordoran (#4319) üzenetére


njnl
aktív tag

Köszi, logikus.
Hátha már nem messze van a dual megjelenítés. :))

Másik amit elfelejtettem megkérdezni és pont most láttam meg. Azt kilehet kapcsolni, hogy állandóan bekapcsolja a wifit és csatlakozzon az ismert hálózatokhoz?

Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]

(#4321) Sordoran válasza njnl (#4320) üzenetére


Sordoran
addikt

Nem lehet kikapcsolni a wifi-t? Komolyan kérdem, mivel nekem mióta megvan készülék, állandóan be van kapcsolva a wifi és mobilnet is. Alvás fókusz vagy némítás ott van ahhoz hogy ne zavarjanak úgyis. Azt használom hogy egyes wifi hálózatokra ne csatlakozzon magától, de magát a wifit sose kapcsolom ki.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#4322) Zsolt,72 válasza Sordoran (#4321) üzenetére


Zsolt,72
aktív tag

Természetesen ki lehet kapcsolni. :)

Két helyen lehetséges: a Beállítások között vagy a Vezérlőközpontban. Ez utóbbi esetén bizonyos esetekben újra csatlakozni fog a telefon: [kép]

Forrás: [link]

Hozzáteszem: én sem szoktam kapcsolgatni, sem a Wi-fi-t, sem a BT-ot. Talán utoljára Symbian OS alatt csináltam ilyet, utána Android és iOS alatt már leszoktam róla.

[ Szerkesztve ]

(#4323) njnl válasza Sordoran (#4321) üzenetére


njnl
aktív tag

Mindig újra bekapcsolja. Valahol már láttam olyan feliratot is, hogy "kikapcsolva a következő napig" vagy mi. Most a te ötletedre annyit csináltam, hogy az automatikus csatlakozást kikapcsoltam az ismert hálózatoknál. De ettől még valamiért be fogja kapcsolni a wifit. Korlátlan mobilnetem van, csak kivételes esetekben használom a hálózatokat.

Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]

(#4324) njnl válasza Zsolt,72 (#4322) üzenetére


njnl
aktív tag

Bluetooth, helymeghatározás, mobilnet mindig minden aktív, a ne zavarj móddal korlátozom a zavaró tényezőket hosszú évek óta. Ebben az esetben azt nem értem, hogy minek kapcsolja be automatikusan...

Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]

(#4325) kali válasza njnl (#4323) üzenetére


kali
legenda

Beállítások -> Wi-Fi -> Be/Ki
Ha a fenti módon kapcsolod be és ki a Wi-Fi funkciót, akkor nem csak ideiglenesen lövöd ki. A lehúzható redőnyön csak ideiglenesen kapcsol ki, látni is, hogy nem a kikapcsolt állapot színét kapja, nem eltérőt. Bluetooth szintén zenész.

[ Szerkesztve ]

(#4326) Zsolt,72 válasza njnl (#4324) üzenetére


Zsolt,72
aktív tag

Ott vannak a linken az újra-bekapcsolás esetei. Közülük olyanok, mint a reggel 5 órai időpont vagy helyváltoztatás stb. Eme öt, a linken olvasható esemény egyikének megtörténte miatt újra be fog kapcsolni a Wi-fi (BT esetén pedig éjfélig szól a lecsatlakozás, amennyiben azt nem a Beállítások közt állítod be, hanem a Vezérlőközpontban).

(#4327) Sordoran válasza Zsolt,72 (#4322) üzenetére


Sordoran
addikt

Jah hogy úgy, akkor jól tudtam. :DDD Igen, azt tudom hogy ha simán kapcsolóra nyomunk akkor csak ideiglenesen választ le. De ezt jelzi is. Azt hittem beállításokban kikapcsolva is vissza jön, az már meglepő lenne.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#4328) Zsolt,72 válasza Sordoran (#4327) üzenetére


Zsolt,72
aktív tag

Ja-ja, az már bug volna, ha a Beállítások menüben való kikapcsolás után újra csatlakozna. :)

(#4329) njnl válasza kali (#4325) üzenetére


njnl
aktív tag

Coleman.B

Köszi nektek, innentől így kapcsolom ki.

Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]

(#4330) GoldhandRent válasza njnl (#4329) üzenetére


GoldhandRent
őstag

én csináltam egy darab (ipaden 2db) gyorsgombot, ami kikapcsolja egyszerre a BT-t és a WiFi-t (ipaden a másik gomb visszakapcsolja mindkettőt)
ha csak a wifit kéne kikapcsolni, és a BT kéne, akkor is ezt a gombot nyomom meg, mert lehúzhatóból utána visszalövöm a BT-t... wifi kikapcsoláshoz viszont 2u86 almenübe be kell menni... :N

-

(#4331) Peat76


Peat76
őstag

Ezt nem hiszem el
:W :W :W :W
Kérdés :D , Ti mit tennétek? Már én sem tudom mi legyen?
Van egy Októberig garis 13 Pro Max-em, alacsonyabb fényerőnél kb 20-25% van egy képernyő kikapcskor felvillanó pixelem, és zölden villog egy ponton, 30% felett nagyon ritkán látni?
Felhívtam a hivatalos Apple szervizeket, persze cserélik a kijelzőt, de nem látványos hiba, még is kissé zavaró....a szervizes is mondta..igen a legjobb eszközökkel dolgoznak. De mégsem lesz olyan a készülék mint előtte, hisz bontják a házat?
Most őszintén hagyjam és éljek vele együtt,vagy csere?
Ti mit tennétek? :R :R

Válasz ma a szerviztől 1 hét után!
"Hiba leírása: A készülék kijelzőjén( jobb középső részén) vibráló pixel hiba található. Alacsony fényerőn sötét háttérképen látszódik a legjobban.
Az elvégzett művelet: Az Apple diagnosztikai rendszere szerint, és a készülék teljeskörű bevizsgálása során hardveres hiba nem tapasztalható."

Ilyenkor mi a teendő, a szemet aktívan zavaró élénk zöld vibráló pixel hibákra ez a válasz?.?

Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!

(#4332) pajorgergo válasza Peat76 (#4331) üzenetére


pajorgergo
aktív tag

Köss rábiztit aztán valamikor leejted, máris meglesz az új kijelző :D
Ha ennél jobban nem zavar akkor engedd el :D

[ Szerkesztve ]

(#4333) LosBlancosRM válasza Peat76 (#4331) üzenetére


LosBlancosRM
senior tag

Ezek szerint az is hazugság, hogy az Apple nem javít, hanem cserél? :Y

Samsung Galaxy S24 Ultra

(#4334) kali válasza LosBlancosRM (#4333) üzenetére


kali
legenda

Sok esetben javít már egy ideje.

(#4335) Peat76 válasza LosBlancosRM (#4333) üzenetére


Peat76
őstag

Bent voltam ma az Istyle-ban,
"Az elvégzett művelet: Az Apple diagnosztikai rendszere szerint, és a készülék teljeskörű bevizsgálása során hardveres hiba nem tapasztalható."
Mondom a srácnak nézzük már meg a kijelzőt alacsony fényerőnél, lám ott vibrál zölden a pixel halmaz...
20 perc után....rendbe cseréljük a kijelzőt!
Mivel közöltem vele, hogy hibásan nem veszem át a készüléket, mivel a szervizest, akihez került a készülék nem látta a hibát! :Y :((
Le volt írva mindenki infó, hiba pontosan...feketén fehéren!

[ Szerkesztve ]

Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!

(#4336) Zsolt,72 válasza LosBlancosRM (#4333) üzenetére


Zsolt,72
aktív tag

Nem „hazugság”, hanem időközben változott a gyártó által előírt gyakorlat.

(#4337) joey04 válasza LosBlancosRM (#4333) üzenetére


joey04
titán

már nagyon rég így van.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#4338) njnl


njnl
aktív tag

Vajon mit kéne engedélyeznem a zárolási kijelző megfelelő frissüléséhez?
Ébresztő pl be van állítva a nem megjelenített widget pedig az időképé aminek minden engedély megvan adva :F

Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]

(#4339) icecave válasza njnl (#4338) üzenetére


icecave
nagyúr

Reboot? Sajnos a lockscreen widgetek közül sok csak akkor hajlandó frissülni, ha minden nap újra indítja az ember. Ez nagyon zavaró bug IOS 16 alatt. Talán a 17-és újra interaktív widgetjei megoldják ezt a problémát.

Ha reboot után sem jó, akkor be van állítva, hogy ne csak feloldva jelenítse meg az adatot az app?

(#4340) njnl válasza icecave (#4339) üzenetére


njnl
aktív tag

Köszönöm az újraindítás megoldotta az időkép frissülést, remélem ez nem mindennapos lesz.
Az ébresztőnél pedig arra jöttem rá, hogy a 19 órán belül beállított időpontot mutatja, annál későbbit nem. :U :))

Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]

(#4341) Cynicelectro


Cynicelectro
aktív tag

A kérdésem az lenne, hogy meg vagytok-e elégedve az 13ProMax által készítet, majd előhívatott papírképek minőségével? Több helyen próbálkoztam előhívatni.
Telefonon és gépen is(MacBook Pro M1) szépen mutatnak még belenagyítva is. Előhivatva pedig szürkések a képek, kontúrok beégnek, mintha túl lenne tolva a HDR vagy a kontraszt.

(#4342) bbendre válasza Cynicelectro (#4341) üzenetére


bbendre
őstag

Nem lehet a HDR miatt? :F

Iphone 13 Pro Max & Google Pixel 8 Pro

(#4343) Joachim21 válasza Cynicelectro (#4341) üzenetére


Joachim21
senior tag

Nálam rendkívül jó minőségűek, a 13 pro maxxal fotóztam végig Dél-Amerikában és Indokínában, nagyon jó albumokat csináltam a képeiből.

Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.

(#4344) bbendre válasza Joachim21 (#4343) üzenetére


bbendre
őstag

Mi a titkod? :DDD Mutass pár fotót pls

[ Szerkesztve ]

Iphone 13 Pro Max & Google Pixel 8 Pro

(#4345) i400 válasza Joachim21 (#4343) üzenetére


i400
senior tag

+1 még az előlapi kamera képei is baromi jól néznek ki nyomtatva (cewe 10x15 fényes)

(#4346) Joachim21 válasza bbendre (#4344) üzenetére


Joachim21
senior tag

Tiszta lencse, minden auto-n.

Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.

(#4347) LosBlancosRM


LosBlancosRM
senior tag

Tudom, tudom, hater vagyok, de basszus.... Egyszer kéne működnie ennek a sz@rnak, de akkor se megy. Ökoszisztéma.
[link]

Samsung Galaxy S24 Ultra

(#4348) Peat76


Peat76
őstag

A síró görcs kerülget több mint három hét szerviz után..
:W :W :W :W
A válasz ma...
Páran lehet emlékeztek a pixel Bright hibás Iphone 13 Pro Max kijelző probléma miatti szervizes mizériámra!
Na itt tartunk...
A Gyártó Európai Javítóközpontjának technikusai a készülékben szakszerűtlen beavatkozás nyomait találták, így javításra nem jogosult.

Válaszom!
Tisztelt IStyle!
Nem fogadom el a válaszukat ebben a formában!Ezt a készüléket én bontottam ki, a szemem előtt került rá üvegfólia és tok! Sosem adtam ki a kezemből, nem volt szervizben, senki nem piszkálta, egyedül én töröltem le időközönként! Nem ejtettem le, nem érte fizikai behatás!Tehát ha ez a válaszuk, kérem támasszák alá, fotók, részletes leírás a szakszerűtlen beavatkozásról!Természetesen a készüléket sérülésmentes, esztétikailag makulátlan állapotban adtam le Önöknél szervizelésre!Ha nem tudunk megegyezni és nem kapok részletes választ és tájékoztatást a szakszerűtlen beavatkozás nyomairól a Fogyasztóvédelemhez fordulok!
Köszönöm megértésüket!

Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!

(#4349) pamesz válasza Peat76 (#4348) üzenetére


pamesz
tag

Én egyszer anno a mate 20 prommal jártam úgy, hogy TMX visszadobta a kijelző beégéses garis javítást, mert a telefon sarkát valami behatás érte, így nem él a garancia. Természetesen én makulátlan telefont adtam le. Amikor visszakaptam nem elég, hogy ugyanúgy be volt égve, még a sarkát is lezúzták. Annyi volt a szerencsém, hogy posta háztól házig vitte a telefont, és a postás aláírta, hogy a telefont sérülés mentesen vette át. Toltam nekik egy hasonló levelet mint a tiéd, szerencsére szó nélkül javították. Remélem te is sikerrel jársz.

(#4350) Peat76 válasza pamesz (#4349) üzenetére


Peat76
őstag

Nagyon remélem én is...
Az biztos hogy nem hagyom!

Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.