Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
Na az első tapasztalatok a 2020-as Ipad Pro után ( mindkettő 12.9” 128 GB Cell+Wifi) :
Jellemzően napi 7-8órát használom asztalon, Magic Keyboardon, irodában Telenor korlátlan net adatkártyával mindkettőt. Az M1-es nálam mobilneten jobban bírja akkuval. Pontos számot még nem mértem, de érzetre olyan 15% lehet az előnye.
A kijelző sokkal sokkal jobb let. Nekem közelebb van az OLED kijelzőhöz, amit a Samsung Tab S6 után picit hiányoltam a sötét képei miett.
Más különbséget nem érzek. De a filmek és az akku miatt NEKEM megérte. De ez egyéni preferencia kérdése. -
SeatZola
őstag
válasz
üzenetére
Számomra az egyik legfontosabb kritérium az LTE/Cellular modem megléte, amit sajnos a MacBook széria még nem tud. Az nem alternatíva, hogy a telefonról osszam a netet vagy a külső MiFI Router sem. Próbáltam ezeket a megoldásokat, de macerásak. Napi 6-7 órát megy a gép a munkahelyemen a céges win PC mellett, amit magán célra nem is lehet használni. A miniLED kijelző is igen erős fegyvertény a MacBook ellen egyelőre, de ez tudtommal változni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- iPad Mini 7 (2024) 128GB
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- iPad Pro 11 3. gen (M1, 128 gb / wifi)
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest