Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én azt figyeltem, hogy a parlamentet függőleges csíkokkal világították ki...
azért ez sem mindegy... oké, hogy lógatva függőlegesek a csíkok, de elvileg a zászlónak állnia kell, aztán ha lobogtatja a szél, akkor vízszintes 
-
Móci
addikt
Besz**ás...

-
Mr.Csizmás
titán
pff b*zdmeg
ez kb. olyan mint pár éve, hogy valamelyik politik amiatt emelte fel a szavát, hogy budapest tele van román zászlókkal (ami valójában Bp. zászlók simán)
-
joshua7
veterán
Omg...
-
keIdor
titán
tragédia...
-
Jhonny06
veterán
A másik oldalról piros-fehér-zöld.
-
MrPG8
aktív tag
Nem lehet minden tökéletes!

-
lesaux
veterán
október 23-án
-
makraipeter1
tag
FAIL
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azért ez sem mindegy... oké, hogy lógatva függőlegesek a csíkok, de elvileg a zászlónak állnia kell, aztán ha lobogtatja a szél, akkor vízszintes 

..észre sem vettem.