- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuzikJunkie
aktív tag
A telefontolvajok többsége egyszerű zsebtolvaj, nem kocka.
Saját, illetve cimborám bőrén tapasztaltam, hogy mekkora lúzerek a tolvajok. Aki az én telefonom lopta el, felvette, mikor hívtam, hogy adja vissza... persze nem adta.
A cimborám Lumia 920-as telójával meg vidáman fotózgattak a tolvajok, a telefon meg szépen szinkronizálta Skydrive-ba, koordinátákkal együtt.Ez utóbbiról toltam is egy posztot.
Viszont a Samsungos "Find my mobile" nagy szar, mert az értesítési sávban kiírja, hogy "telefon keresése", mikor gépen elindítod a folyamatot... azt még a legidiótább enyveskezű is észreveszi és kikapcsolja a telefont.
Írtam is ez miatt a Samsungnak, azt válaszolták, náluk ez elvi kérdés... Nem tudom mire gondoltak. Pff!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest