- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A3 2017-en vagyok, nem lassult be, nincs vele semmi baj, viszont egyszer már volt szervízben, nedvességet érzékelt, és cserélni kellett a töltőcsatit meg a hátlapot, ha jól emlékszem (kábé fél éve volt).
Xcover 4-et ajánlom, vagy az LG Q7-et, utóbbi kapható volt pár hete SD450-nel és 4GB RAM-mal is pár GSM boltban!
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Klaus Duran #8 üzenetére
14éve nem úgy volt mint ma, hogy ha kikapcsolt képernyővel felfelé leraksz 5db friss okostelefont, akkor 2méterről nem tudod őket megkülönböztetni, sőt néha még akkor sem ha a másik kezébe látod, mert annyi egyediségük maradt mint 2 tojásnak. Vagy a 2 tojás még egyedibb is ezt meghagyom vita tárgyának.
-
Snowy_owl
őstag
Most hogy itt vannak ezek a noccsos kávamentes 4kamerás 6 kamerás 12gb ramos, csicsacsacsi telefonok végre eljutottam oda hogy nem akarok újat, mert egyik sem szimpatikus, mindegyik nocsmány, és nem vagyok vagyok hajlandó megbarátkozni egyik csodával sem, mert mind egy szutyok, és ezért nem kell.
-
Snowy_owl
őstag
Nen akarok vulgáris lenni, de azzal hogy vettél egy okostelefont felültél a sz.pó rollerre. Sose lesz igazi, sose lesz olyan ami jó, mindig lesz valami apróság ami nagyon kicsi de mégiscsak ott lesz a fejedbe és mindig mindig elő fog jönni, és aztán zavarni fog. Amilyen pici olyan bosszantó. Ja és mindig jönnek az új szériák. Nem olyan mint a robotgép, amit havi 3szor veszel elő, és időd sincs kielemzni mi nem jó benbe, az okostelefon kívánja hogy vedd elő, használd, ezért látod majd a hibáit. Jó senyvedést kívánok a rengetegbe!
-
Mintha magamat olvasnám 14 év távlatából.
Hogy akkoriban mennyivel változatosabbak voltak a mobilok.
Samsung feltörekvése / penge telefonok okádása. A Symbian csúcskora, és a Walkman mobilok aranykora.
Kicsit régebben meg a HELLOMOTO.Most sokkal nagyobbak az igények és mégse lenne lehetetlen kielégíteni. HDM És a Xiaomi A széria jó úton halad. Ha 4000mA-s lett volna az A2 aksija akkor tuti befutó lett volna.
#RÉGENMINDENJOBBVOLT
-
Chaser
legenda
"mert a boltban 39900-ért kínálják (dobozos) és nincs rá garancia." olyan nincs, ha használt is fél év a kötelező
nyugodtan megveheted,aztán bejelented fogyvédnek, meg ahova lehet, végén ha jól csinálod kapsz még 1-2 mobilt mellé ( :szerk:
Samus
nagy neki ha jól emlékszem, meg minddel baj van
nekem note4 van, egy baj van vele, asszem' újan már nem lehet kapni -
Samus
addikt
Soha nem néztél minőségi kínai mobilokat? A Xiaomi Redmi Note 5 pont 50 Mátyás, és kb. mindenben többet nyújt. Vagy az A2 "Lite", bár azzal pont elveszik a Xiaomi varázs...
-
törölt tag
Én nem vennék sem A3-at, sem A5-öt. Ismerőseim közül több is jelezte, hogy belassult, appokat nem bír a memóriában tartani (kb. kettőt se), alig van szabad RAM, stb.
A3 2016 meg no comment, attól még a csiga is gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wuthering Waves
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest