Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toydog55555
csendes tag
-
toydog55555
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna adni ehhez a tablethez egy működő bármilyen romot? Nagyon megköszönném!
Az enyémen megsérült a custpack mentés közben. -
2007ath
aktív tag
Hali! Érdeklődnék, hogy a POP 8-at csak a ki/be kapcsoló megnyomásával lehet felébreszteni?
Azért érdekelne a válasz, mert ha tartóra teszem, elég macerás a leszorított tablet és a tartó lapja közé benyúlni.
-
DiamondBack
senior tag
Bér sosem volt még tabletem, nem nagy elvárásokkal hoztuk ki a telenortól, eddig tökéletesen teszi a dolgát.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #45 üzenetére
Megvan!
-
bokrosolajos
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani hogy tudok kitenni egy widget-et a Home screen-re? Elég idegesítő, hogy nyomva tartásra csak háttérképet enged cserélni.
Elszabott egy launcher ez -
Termi92
tag
válasz
BlackSoft #31 üzenetére
Sose értettem, de kérem valaki mondja el, mire nem elég egy normális 3g hálózat tableten/telefonon? Jó, oké hogy LTE gyorsabb, de mire kell ekkora sebesség? (komolyan kérdezem, mert én még nem találkoztam olyan helyzettel, amikor 20mb/s nem volt elég telefonon/tableten).
Ma vásároltam egy ilyet Telenornál, 700 ft-os havi törlesztővel, eddig meg vagyok vele elégedve. Az mtk-s A7 meglepően fürge. -
törölt tag
Ma láttam működés közben (illetve pár hete is). Eléggé kellemes volt, főleg ezzel: Next Launcher 3D Shell. Nem szaggatott, mondjuk nem a legfrisebb az Android rajta, és esélyes, hogy nem is kapja meg a KitKat frissítést. Illetve csak 3G van benne, de ha az ember olyan helyen lakik, ahol 1-2 éven belül nem is várható 3G-nél több, akkor ez sem gond, vagy ha van mellette egy 4G/LTE Mobile Hotspot készüléke.
-
Valahogy nem adnám oda érte az LG G padomat
-
Szabikaa20
őstag
Ennyiért azt gondolom annyira nem rossz!
-
Joeker67
aktív tag
Itt azért van néhány elégedett használó is!
-
FATtila78
tag
válasz
callmeakos #1 üzenetére
A ZTE blademnek rosszabb volt a kamerája, pedig csak 3 és fél éves
-
lacix76
őstag
válasz
Colonel993 #32 üzenetére
A lecsó jobb mint a dobostorta.
-
BlackSoft
addikt
A dobozon szépen virít egy 3G logó. 5 éve király dolog lett volna, most nem villognék vele, amikor kínai vackokba is tesznek már LTE-t...
Ami még idegesítőbb, és kicsit érthetetlen számomra, azt az alábbi kép illusztrálja.
-
modeart
tag
Azért az a pár kollega aki itt árat hasonlítgat össze nem 3g-s tabletekkel, eléggé el van tájolva.
Lévén a 3g-s tabletek ára (sajnos) mindig magasabb a modul miatt mint egy csak wifire alkalmas gép.
Úgyhogy az nem érv, hogy minek a 3g... neked minek baszod, de ha másnak fontos, úgyis ilyen gépet fog venni, nem fog tudni mit kezdeni egy sim fogadó hely nélküli tablettel, eszem a csöpp kis eszed.Akinek meg elég a wifi, az meg ne vegyen 3g-s tabletet, megússza jóval olcsóbban, de akkor ne hasonlítgasson itt árat egy nyilvánvalóan árdrágító funkcióval bővített tablet esetében....
Az viszont már inkább gáz, hogy ha már 3g, meg sim megy bele, miért nincs hanghívás. Ezt már ritkábban szokták kihagyni a gyártók...
-
lacix76
őstag
válasz
Colonel993 #27 üzenetére
Ez itt a baj,annyi pénzért.
-
Colonel993
senior tag
Jól vettem ki a teszt leírásából, hogy telefonálásra nem használható a készülék?
Azaz a benne lévő SIM csak NET és PONT?
-
halkow
őstag
szerintem ez nem valami jó az árához képest
-
janeszgol
félisten
Bevallom, erre akartam lecserélni a Nexus 7 2012 tabletem, a microSD és a 3G miatt. Bone123 szerinted érdemes? Csak netezésre és könyvek olvasására használom, semmi másra.
Az érintője melyiknek pontosabb? Ez a fontos szempont nálam. -
-HajTömeg-
őstag
Ez 7 pontot kapott a vizuális részre, a fényévekkel jobb Hongmi meg 6-ot?
Vagy tableteknél ez már jónak számít?
Pocsék, életlen képek és VGA video, ez 7 pont? -
Köszönöm a tesztet, a kütyü önmagában tetszik, de az ára már kevésbé.
FATtila78
Nem ez volt a bemutató cikkje, ő már többet is készített, és remélem még többet is fog, hajrá -
FATtila78
tag
Bone, te itt új vagy? Ez volt a bemutatkozó cikked?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönjük, javítottuk a két hibát, 4.2.2 a rendszer és WXGA a felbontás helyes neve.
-
Surfym@n
senior tag
válasz
MuzikJunkie #15 üzenetére
Akkor a Te 4 magos MemoPad 7 -eseden is már KitKat dübörög?
-
Forest48
aktív tag
"A WVGA, egész pontosan 800 x 1280 pixeles IPS panel"
Ez inkább HD megnyújtva, de oké...
-
dokee78
félisten
MediaTekre 4.4.2?
Kiadták a drivereket? -
BoC1ka
senior tag
Infója valakinek a nexus 8.0 ról? Már lecserélném az Ipad minit
-
ddaydome
senior tag
Én ezt el tudnám képzelni windows-os megoldásban is, ha jól emlékszem már 10" alatt 0 ft lenne hozzá vagy nem?
-
hue2000
tag
drágaaaaaa
-
lacix76
őstag
30 alatt már lehet venni Navon Predator 7-et.
Igaz abban nincs sim kártya foglalat,de kit érdekel ha nem lehet vele telefonálni. -
C$abi
aktív tag
Nem értem minek tesznek egy tabletbe kamerát, amikor azt a pénzt költhették volna egy 8GB-os flashmemóriára, és akkor a júzernek nem kéne azon sakkoznia, hogy mennyi helye van még. Legalább is egy ideig. Meg Mali-400MP 2014-ben? Haha, jó vicc.
Viszont a 16:9-es HD-nak és a 3G modemnek örülök. -
muratomi1
senior tag
Ennél még az asus memopad 7 HE is jobb ezerszer 40 ezer ftért.. igaz nincs 3G de t jó isten bele ne hljunk már.
-
bollokcs80
Korrektor
Picit jobb GPU-val eszményi lenne...bár az Alcateltől a vacak szoftveres support miatt vonakodnék. Ebben az árkategóriában inkább szavaznék az új 7"-os LG-re (nem lételemem a 3G).
@Bone123 (ha olvasod): Az SD kártya itt is read-only a külső programoknak vagy az Alcatel ezt feloldotta?
-
Ali G.
senior tag
ez fostarisznya nem poptarisznya
-
ucli
senior tag
Egy LTE modem bele fért volna, de ez még elviselhető
-
callmeakos
veterán
Nagyon szimpatikus ez a tablet. De az a kamera már 5 éve is vicc volt, hát még most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- Asztalos klub
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Microsoft Surface Go Model 4415Y 8/128GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest