Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Acer Linux
Acer Linux
Acer Linux
Na az vajon milyen állatfaj lehet?
Vicces lenne, ha a 820 ezres gémer laposnak még az UEFI-jében kéne matatni, hogy fel lehessen telepíteni egy normális OS-t, mint a régebbi Acereknél (a háttértár kezelés úgy volt beállítva, hogy se WIn7, se linux nem tudott bootolni). -
[-HERO-]
senior tag
Mondjuk én örülnék neki, ha 1080-al megállna 600 körül, mert hátha ösztönözné a többi gyártót is hogy menjenek kicsit lejebb, és tudjunk venni végre pascalos lapost normális áron

(persze bilibe lóg a kezem)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bízok benne hogy jön tőletek egy ilyen teszt a lenovo y520 meg y720 ból meg asus-okból is ahol megmondjátok a frankót hogy hát igen, ez meg az jól sikerült vagy éppen nem.
Nálam ezért a tesztért jár a piros pont hogy igen is bevállaltátok és leírtátok hogy a hűtéssel vannak problémák, ez így korrekt.
-
Pocok256
veterán
Persze ebben teljesen igazad van mert ez egy réteg termék, és azon belül is csak kevés az a ember, aki ilyen miatt sír. Ezt teljes mértékben aláírom, és már azt is jó volt olvasni, hogy tesztetekbe kitértetek erre, hogy bizony itt gondok lehetnek. (régebbiekből sokszor kimaradt). Ettől függetlenül ez a lottózás és, hogy folyamat az acer minden egyeslaptopjánál drámaian alul van tervezve a hűtés az igen szomorú.
Amúgy a gép ennyiért best buy, ha nem lenne rossz a hűtése. -
->Raizen<-
veterán
Hát na de az hogy lehet csillió mütyűrt tesztelgetni az megéri a fáradtságot szerintem. Hát igen túlterheltek vagytok.. bővíteni kellene a létszámot.
Válság előtt minden jobb volt, kivéve nekem mert akkor nem találtam melót keleten de most már kapkodnak értem. 
(#44) UnknownNoob: Nagy a szórás a mobil procik között, valamelyiket durván alul lehet feszelni, van amelyiket egy kicsit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Így már legalább nem fáj,mert annyit viszont nem ér meg nekem. 600-on még elgondolkodtam volna én is,pedig nem állok most valami fényesen 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)