Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Nekem ezek az atomos dolgok, olyan félmegoldásnak tűnnek. Oké használható, de nem mindenre. Ehhez képest drága.
Azt úgy csak hálózatról érdemes. Ha billentyűzet, meg monitor is rá van kötve, akkor már úgysem tudod hordozni. Hát azért egy i5 nem árt szerintem, bár kinek mi az igénye a sebesség terén.De megérkezett a konkurencia is:
Ezt elég jól eltalálták szerintem. Ráadásul mini display port is van rajta, (a dock-on) így rá lehet akasztani akár egy 30"-os monitort is.
(#28) ONEFREE
Amire felpakolják a rendes win8-at (nem az RT) mind. Ezek is. Vagy amit belinkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Metal Gear Solid
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Latitude 7455 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P64100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti, makulátlan állapotban
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest