- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacCaine
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Jó neked, nálunk nem sikerült ilyet elérni már vagy 3. éve...

És akkor röhögtem nagyot, amikor itthon lett a legjobb munkahely a nagykék...

-
kaliber
aktív tag
De itt mint "legvonzóbb munkahely" arról volt szó, nem pedig a termékeiről vagy mint üzleti partner milyen.
Kicsit túlzás a hasonlat: a maffiának is rossz a híre, de lehet hogy jó ott "dolgozni" megbecsüli a munkavállalóit, jók a munkahelyi "plusz juttatások", igaz a hibázást nem tűrik el. -
Bocs, de ha azzal a tenyleg rettenetesen kozismert tennyel nem vagy tisztaban, hogy az MS Research tele van hatalmas koponyakkal es hogy tenyleg remek munkaado a MS, akkor igazan nem ertem, hogy mi alapjan osztogatod ilyen magabiztosan a gyanusitgatasaidat.
(#10) Meridian: annyira azert nem logikus, pl. az EA is jol meno ceg es megis eleg rossz munkaado.
-
Meridian
senior tag
Én úgy tudom hogy a magyarországi MS is igen előkelő helyen van, mondjuk tippre az első 10-ben benne vannak.
De szvsz ez logikus is, egy jól menő cég az többet is tud adni az alkalmazottjainak, és egy jól menő cég gondot is fordít erre, mert ettől is tudnak piacvezető lenni.Nem mellesleg az elvégeztt MS tanfolyamok keresettek az egész világon, az MS-nél dolgozók meg önköltési áron, vagy a cég által 100% térítésmentesen végezhetik el ezeket.
-
Miert gondolod, hogy megvasarolta?
-
pakriksz
őstag
kérdés, hogy mennyit fizetett ezért a címért a microsoft.
Tavaly a legetikusabb (LOL) cég címet vásárolta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest