Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• melan

senior tag

válasz Egy-két #27981 üzenetére

:) jogos a kérdés a Dolby és a Dts "kihallására" vonatkozóan, főleg a hangprojektor esetén... namost nagyon hangyányi eltérés hallható a két leképezés lejátszása során, a Dts kicsit erőteljesebb, de nem akkora az eltérés, hogy a kardomba dőljek miatta :) inkább csak azért problémázom rajta, mert szeretem, ha "rendjén" működnek a dolgok, ez kicsit nálam a maximalizmus, túlzott precízség rigolya :)

A hangprojektor nem Hdmi-s, akkor sokkal könnyebb dolgom lenne - optikai bemenet van rajta 2. Jelenleg úgy néz ki a felépítés, hogy a Pi2-ből megy Hdmi-n a jel egy "elosztóba", ami leválasztja a Hdmi jelről a hangot és továbbítja optikán is. Ebből továbbmegy Hdmin a kép és a hang a Tv-re, illetve optikán a hangprojektorra. Ezt az elosztót szerettem volna kiiktatni (külön áramforrás, egyszer majdnem hazavágta a Pi2 Hdmi csatiját egy áramkimaradás/visszatérés során). Most úgy néz ki, hogy vagy a Digi+ marad bekötve, és "elviselem", hogy nem tudtam kihozni azt a rendszerből, amit lehetne :) vagy visszateszem a kis elosztót, és marad a régi felállás - és lesz egy eladó Digi+ csatim :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés