Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sas1980
tag
Gyerekek ha van valakinek játszani kedve online csinálhatok egy szervert! Ha akarjátok olyat is amire csak a ph-sok tudnak fellépni!

Legalább így a lan-os próblémák ki vannak küszöbölve.

-
Kornel213
tag
Hello!
Igazából én se ismerem nagyon csak régebben játszodtunk haverokkal és mi simán tudtunk játszani akármelyik játékkal a beállításokra nem nagyon emlékszem de arra nagyából igen hogy a tűzfalat és a hálózatot kellett beállítani de már ebben sem vagyok biztos!(Az egyik haverom segített) -
Gerisz
addikt
De nektek van rooter?
Mert nekünk van. Hiába állítjuk be ezeket az értékeket rooterbe, semmit nem változik. (pedig a Ubi szerint ezt kell beállítani)
Próbáltuk a hamának azt a verzióját is, azzal se volt jó.
Jah és a nyelvi beállítást mire állítod? Mert mi kezdtük Angol(egyesült államok beli) utána olvastam, hogy Angol(egyesül királyság beli) kell, és semmi -
cbr688
senior tag
nekem annyi volt a titok,h hama 1.0.1.5-ös verziója van fent

többieknek:a hamachi arra való h neten keresztül hozza össze a jónépet lanra
szinte minden játékhoz jó!!!nyelvi beállítások nélkül nem is lehet megpróbálni!(a vegast)
nekünk már az 1.02 verzió van fent
és crackszívesen látunk mindenkit
csináltam egy új hama szobát a jelentkezőknek
vegas2-proh a neve jelszó ph! -
sas1980
tag
-
Kornel213
tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Hello!Igen neten keresztül játszanak van egy program hozzá Hamachi-nak hívják te is le tudod tölteni nem olyan bonyolult a használata és nincs 1MB se asszem!Bármelyik játékkal lehet játszani jó kis program!

-
sas1980
tag
Én is próbáltam cimbivel lanba tolni de egyszerűen nem látjuk egymást a játékban, pedig a hamával igen. Létező mindent állítgattunk már: játék azonos és hama azonos verzió, windows területi beállítások stb.. Semmi sem hozott eredményt. Nem tudjuk mi lehet a probléma!
Egyébként online sem lép rá a játékra az akit nem akarsz, mivel kóddal levédheted. Oda viszont eredeti játék kell az biztos.
Ha össze tudjuk hozni szivesen játszunk mind a ketten hamával veletek.
-
cbr688
senior tag
-
sas1980
tag
Valaki szokott játszani online ezzel a játékkal?

-
robyg
senior tag
Köszi srácok a map infót.

-
Silenzio
addikt
Hány pályából áll ez a szutyok? Mert a 6. már nagyon nehéz és rohadtul unom. Valami olajfinomító környékén vagyok.
-
Beowulf_78
addikt
Tudja valaki hogy ha a játékot végigcsináltam, viszont nem akarom hogy elvesszen a rangom hogy kell lementeni? Mert amíg nem végeztem a történettel addig a dokumentumok között megtaláltam a save mappát és benne a mentést és profile-okat, most viszont ott csak egy árva R6Vegas2.inifájl van.Fura, hogy valahonnan be tudja tölteni a játék mentést, csak nem értem hogy honnan a bú bánatból.
Lehet ebből az egy ini-ből?
Jó lenne ha le tudnám menteni...nem szívesen kezdeném újból az XP-k gyüjtögetését. 
-
macy
addikt
Itt van egy multiplayer map, de azt mondják majdnem ugyanaz mint ami a játékban van csak máshogy van elrendezve. Bonus Map.
-
capafog23
őstag
Fasza hoyg áramszünetet kaptam utolsó előtti act-ba és elveszett az összes ilyen marksman meg ilyen pontom. De a mentés meg ment tovább a continue hatására. ...

-
kavicssli
addikt
Azt szeretném kérdezni hogy X fireben szokott valaki nyomulni ezzel a játékkal!
-
west
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
nah este teszt.koszi az ínfot.

-
west
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
lehet benne fedezekbol lolni?mert akkor engem erdekel
-
Beowulf_78
addikt
Végigtoltam nehéz fokozatban! Huhhh.Nem volt könnyű, 2 hét, napi több óra játék.
A játék zseniális volt.Nem tudok belekötni.Az első részét is végigtoltam többször annyira tetszett. Talán a S.W.A.T. volt még ennyire jó, persze jó pár évvel ezelőtt.Ott annyi bonyolultság volt hogy több pontot kaptál ha felszólíottad a terroristát: "Drop the weapon! Do it now!" majd eldobta a fegyverét,letérdelt, majd megbilincselted.Több mondat volt amit be lehetett tenni a terroristákat felszólítva.
Hasonló feeling volt mint a Rainbow Six. 
-
Crytek
nagyúr
Hány fejezetből áll a game?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Helló. szerintem nagyon jó játék csak egy idő után már kissé unalmas lesz szinte mindíg ugíanazt csiálni
Terrorista vadászatnál ki tudta megcsinálni mindet a legmagasabb szinten? 
-
norbiphu
őstag
tényleg csak két emberrel lehet coopban játszani, vagy én néztem be valamit?

-
viktor82
őstag
Nekem is volt 66-om az első részt még nyomtam vele de sokszor belassult és vettem egy 88-ast ami már lecseréltem a mostanira!
Nem tudom mennyi van hátra a játékból mert lekapcsoltam tegnap mire kivárom a helikoptert hogy kilövi a kaput nem tudok át menni és hátulról lelőtt!Megyek most nyugodt vagyok megpróbálom! -
athomi
veterán
válasz
viktor82
üzenetére
Bújj a teniszpályánál vmelyik betontömb mögé. Lődd az embereket, meg a helit is lőheted. Kicsit később a heli kilő egy rakétát, gyorsan állj arébb. Ezután bújj egy másik tömb betontömb mögé és lődd az ellent. A heli ki fogja lőni a teniszpálya kerítését, úgyhogy amikor szabad a pálya, akkor mehetsz egy kis házikóba a teniszpálya túloldalán. Innen már csak védened kell magad egy ideig, a helit meg el fogják intézni helyetted.
-
viktor82
őstag
Elakadtam egy pályánál ahol kimegyek egy teraszra mejd felrobban és mikor magamhoz térek jön egy helikopter és addig lő mig meg nem halok,tud valaki segiteni?
-
west
őstag

-
smith.zsolt
csendes tag
Hello
sikerült valakinek lokális hálozatba cooperative játszani, nekem mindig arra panaszkodik hogy nem találja a hálozati kártyát (?!).
Zsolt
-
Kornel213
tag
Sziasztok!
A játékhoz az 1.01-es patchet nem tudom feltenni, telepítés közben ki ír valami olyat hogy "couldn't versio number" mi lehet ez? -
sas1980
tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Végülis a crysis sem rosz, csak egyszer végigvittem aztán semmi izgalmas nincsen benne. A Rainbow-nál meg szivesen játszok vele tovább is, még motiváció is van. Az ilyen játékokat szeretem.
A cimbivel tolnánk csak még nem tudtuk a LAN-t hamával összehozni.

Továbbra is ha van valakinek ötlete írjon.
-
Beowulf_78
addikt
Így is van.
Bár szvsz. az Unreal Engine és a Cry Engine között nincs nagy különbség szépségben...állítom hogy a Vegas 2 jobb játék a Crysis-nál.Csak úgy globálisan.Ez számít, nem az hogy a Crysis-ban a pálmafa hányfelé esik szét ha belelősz...
Hiába jobb egy grafika ha a játékmenet szar.Totál lerontja az összképet. 
-
sas1980
tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Én is jobban szeretem az Ubisoft-os játékokat mint azokat aminek lehet, hogy "szebb" a grafikája de iszonyatos hardverigényű.(pl.: crysis) Unreal motoros játékoknak szerintem elég szép a grafikájuk, mégsem kell hozzájuk a legdrágább vidkártya, hogy maxba tudja az ember tolni.

-
Gerisz
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Jah csak a géped se csicska masina

-
Beowulf_78
addikt
Köszi!
Akkor addig nem reszkírozok...mert kiugranék az ablakon, ha nem működne, az tuti.
Biztos ami biztos végigtolom, aztán utána max. a rangomat bukhatom el. 
Egyébként iszonyat jó az átlag fps. 70-110 között 1680x1050 full full, még a Vsync is be van kapcsolva.Hihetetlen jól optimalizált ez is, akárcsak az Ubisoft-os játékok nagytöbbsége!

-
Gerisz
addikt
Szevasztok!
Azt mondja meg nekem valaki, hogy a cimbivel tolnánk a gamet Hamachi-val
első próbálkozásra minden fasza volt kivéve, hogy mikor be kellen tölteni a gamenak hibaüzenettel kifagyott.
Reinstallt nyomtam és azóta nem is látom a gameban.
Ötlet?sas1980: XP-n is ott van,működik is csak frissítés után csak a frissített verzíóval vagy above működik
-
sas1980
tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
A dokumentumok mappában a my games almappában van benne a profil nálam(Vista). Azt, hogy menni fog-e újratelepítés után a karakter nég nem próbáltam. Sok sikert!

-
Beowulf_78
addikt
Tudja valaki hol található a save mappa? Ha elmentem, és friss rendszernél újratelepítem a játékot, és bemásolom a mentésemet működni fog?
Csak mert van olyan játék ahol nem olyan egyszerű...
A másik kérdésem az, hogy nem eredetivel működésre lehet bíni a multiplayer/netes üzemmódot? -
athomi
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Far Cry 2-nek semmi köze az UE3-hoz.
-
sas1980
tag
Nem akar menni LAN-ba hamachival a játék. A heverral látjuk egymást a hamachival, de a játékban mégsem látjuk egymást. Ha tudtok segítsetek már légyszi. Nagyon örülnénk valami megoldásnak. Előre is köszi. (A területi beállításoknál már átállítottuk a Windows-t angol Egyesült Államokra.)

-
mad1
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
azert ez se kutya.u3engine
csak azt meg nem vagom melyik jatek lesz. -
mad1
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
az unreal motorrol megoszlanak a velemenyek...es ez meg nem is a legszebb

-
Beowulf_78
addikt
Ez valami fantasztikusan komolyságos lett...
Unreal Engine...a "best of the best"!
Amióta feltettem nem birom abbahagyni.Bár egyenlőre félretettem a küldetéseket (még az elején), és rámentem a profibb irányíthatóságra, és egyenlőre csak terroristákat gyilkolok, hogy szokjam a dolgokat...ahhoz képest hogy ebben a módban nincs történet, annyira életszerű, és látványos hogy nem tudom abbahagyni.
Ha pedig folytatom a story módot...hmmm.Jó sok Red Bull-t veszek előtte.
3870 X2-vel mindent maxra téve, 1680x1050-be 50-70fps az átlag... 
-
Lamair
aktív tag
próbálta valaki pc-n x360-as kontrollerrel? vicces hogy nemtom bekapcsolni a játékban!

-
Eagle16
addikt
No végigvittem a single-t. Szerintem jó volt, csakúgy mint az első rész. Az a pálya viszont, ahol egyedül maradtam, kicsit szivatósra sikeredett...
-
stuki85
csendes tag
szevasztok az lenne a nagy kérdésem hogy hogyan kell interneten keresztül hamachival játszani mert amikor bemegyek a game-be és el akarom indítani a közös játékot akkor valamit kiír angolul már letöltöttem hozzá a pethset is de ugy sem tudok játtszani mi lehet a baj?

Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy már nézegeted/írtál is netalántán a fórumba?

Valaki világosítson már fel...
Vagy a neten keresztül is megy?