Keresés

Aktív témák

• andorpapa

őstag

Na akkor a modder után jön a hűtős is, vagyis én. Csak pár apró tényre szeretném felhívni a figyelmet, pro és kontra.

1. A CoolNESS full HTML-re épült, nem volt rossz rendszer, de tény, hogy egy idő után feltelt volna az egész rendszer, hatalmas fájlok lettek volna, amely rontotta volna a kezelhetőséget. Így a PROHARDVER! egy jó alap volt, profi fórum+site motorral. Ez nagyon kellett, alapját képezi a munkának, és ennek köszönhetően (remélem) nem csak most, hanem mondjuk 1 év múlva is tudunk dolgozni.

2. Stílus. Na ez durva kérdés. Elismerem, ''nyakkendősödtünk''. Ez olyan, mint mikor egy garázszenekar befut, és az MTV kezdi őket nyomatni. Egyszerűen nem lehet teljesen megmaradni a régi stílusban. Én három dolgot tartottam és tartok most is szem előtt ténykedésemmel kapcsolatban:

a, A lehető legtöbb ember számára tudjam közvetíteni a cooler/modder szubkultúrát. Nem pusztán mennyiségi kérdésről van szó, de szeretnék sok usert megszólítani, és örülök neki, hogy rövid pályafutásunk alatt szélesebb körben tudtuk elszórni a téma magját (huhh, szép hasonlat, mi?).

b, Egyre igényesebb, szakszerűbb működés. Mindenképpen javítani kell a legkisebb hibán is, és a legjobbat kell az olvasók elé tárni.

c, Egy kicsit egoista dolog, de a harmadik cél az, hogy a legjobbak legyünk. Oké, inkább E/1, a többeik nem egoisták, meg ők alapból a legjobbak :))

Aktív témák

Hirdetés