Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schweex
csendes tag
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, vagyis inkább gondom, hogy nem rég vettem egy PS3 500GB-os Super Slimet (amihez járt a GT5 és az Uncharted3) és a probléma az, hogy kivétel nélkül minden játék akad rajta, kivéve a GT5, ami szépen megy... De az Uncharted3 például játszhatatlan, minden új helyszínnél erőteljesen tölt legalább 1 percig a hdd, és addig nem tudok csinálni semmit, mert tényleg esélytelen úgy és kegyetlen idegesítő, de amint vége a töltésnek, utána szépen megy, de rá 4-5 perc múlva mikor már előrébb járok jön a következő hullám és ismét várhatok 1-2 percet míg simán megy Killzone2-3, Batman:Arkham City, Infamous1 is akad... és ami még furcsa, sokszor a hang is késik, torzít és be akad, így sokszor 3x-4x ismétlődik egy adott hang... De a Blu-Ray filmeknél pedig minden tökéletes, hang és a kép is... Valakinek van valami ötlete, hogy mi is lehet a gond?? Soha nem volt még konzolom, és így elég tanácstalan vagyok... és ez már a második Super Slim, mert az előzőnél is ez volt a gondom, csak annál még erőteljes daráló, kattogó hang is volt, és szeretett fagyogatni Egyébként pedig offline módban használom, nem tudom számít e valamit...
-
Schweex
csendes tag
Patch-et azért nem töltöttem le, mert már az előzőnél sem segített semmit... így feleslegesnek találtam a dolgot... De egyébként pedig tényleg rohadt idegesítő, bár azt se tudom el hinni, hogy rögtön egymás után ki fogtam 2 "selejtet"...
-
Schweex
csendes tag
válasz trufa12 #39945 üzenetére
GoW3 nekem is szépen megy, viszont pont annál torzít, késik a legjobban a hang... Esküszöm kezdem megbánni, hogy végül csak meg vettem, pont az ilyenekért nem mertem előtte konzolt venni... De az UC3 és a GT5 miatt csábultam, meg sok emberkével ellentétben nekem bejön a SS, de ezek szerint jobb lett volna ha tényleg nem veszek semmit, vagy inkább a sima Slim mellett teszem le a voksom
-
Schweex
csendes tag
válasz nokia párti #39949 üzenetére
Igen, sajnos erre én is kezdek rájönni... én hülye naiv meg azt hittem, hogy ezzel semmi gond nem lesz (engem a kevesebb anyag nem zavar) de úgy látszik tévedtem, ráadásul nem is kicsit Ha pedig vissza vinném, azzal sajnos nem oldanék meg semmit, ugyanis alapból nem ők szervizelik, muszáj le adni a Sony szervizben, de inkább azt már kihagynám, ugyanis az előzővel is csak a szarakodás volt... Debrecenben vettem (80km-re lakom onnan) és csak ott van legközelebb a szerviz, és így is legalább 4x tehettem meg az utat, aminek szintén nagyon örültem Na de a szervizből fel küldték Pestre, majd 1 hét múlva kaptam egy csereutalványt, mivel az SS annyira új, hogy nekik még nincs felújított változat belőle... így mehettem vissza a boltba, ők pedig el kezdtek levelezni a Sonyval... majd 1 hét múlva kaptam is egy zsír újat, ami ezek szerint ugyanolyan ratyi És ezt még egyszer nem szeretném el játszani + biztos hogy nem is tudnák már ki cserélni a boltban, mivel a 3 nap már régen lejárt... Úgy néz ki marad a gamelés sok-sok akadással és hang torzulással megspékelve Na mindegy, én voltam a hülye hogy nem Slimet vettem
-
Schweex
csendes tag
válasz dilipok #39953 üzenetére
Nem arról van szó, hogy beletörődöm... De valamilyen szinten még is úgy érzem esélytelen a dolog, de majd felhívom őket, hogy mire is számítsak ez ügyben (de nem sok reményt látok). Egyébként akárhogy is lesz, nem hagyom ennyiben, mert ugye nem egy olcsó dologról beszélünk, viszont ha ez a Super Slim tényleg ilyen "remekül" sikerült, akkor hatalmas nagyot fogok csalódni a Sonyban, és úgy érzem erre minden esély megvan... Na de visszatérve, komolyan nem fogom ennyiben hagyni, csak nem tudom mikor lesz időm lépni meló mellett
-
Schweex
csendes tag
válasz james001 #40391 üzenetére
Super Slimet NE is vegyél, úgy fos ahogy van (bár nekem tetszik a dizájn) és ezt tapasztalatból mondom... Két újból mind2 kuka, az összes játék akad (Uncharted3 játszhatatlan), a hivatalos külföldi PS oldalon is mindenki panaszkodik rá, főleg az 500GB-os verziónál vannak gondok (de még milyenek), ugyanis 70%-ban szar benne a hdd... Undorító módon kattog/darál, de valami kegyetlen idegesítő és ugye ott vannak az akadások, fagyások Hatalmasat csalódtam a Sony-ban, nekem eddig a Sony volt a "Márka" de ezek után el gondolkoztam... Azért így kiadni enyhén Epic Fail és amatőr szagú (vagy beleszarós), csak ugye ezt pont tőlük nem vártam volna... Persze nem mindenkinél vannak ilyen jellegű gondok, és igen ott van a hdd csere lehetőség is, DE ennyi pénzért ne kelljen már rögtön cserélni, szervizbe meg biztos nem viszem MEGINT, meg lehet ismerősöm megveszi tőlem, így nagyon gondolkozom egy sima Slim-en, de lehet hagyom inkább az egész konzolozást, és legalább a pénzem is megmarad (egy ideig)
http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Technical-Help/New-PS3-Super-Slim-loading-and-lagging-issues/td-p/17245332 itt érdemes elolvasni a hozzászólásokat... Nagyon NEM egyedi probléma... Szép volt Sony, köszönjük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest