- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
olivera88 #9278 üzenetére
Hát akkor nem értem, mikor melyik jelenik meg, mert nem írtad le egyértelműen. Ahogy én megírtam a scriptet az alapján, amit korábban írtál, így értelmeztem:
- éjfélkor megjelenik a T00 változat
- hajnali 6-kor megjelenik a T06
- déli 12-kor megjelenik a T12
- este 18h-kor megjelenik a T18Ennek megfelelően is akarja letölteni a fájlokat a script. Mivel 18:20-kor írtad a hsz.-t, ezek szerint 18h után próbáltad, tehát pont azt csinálta a script, amit mondtam neki (az értelmezés alapján úgy működik, ahogy kell). Ezek szerint a szerveren mégsem akkor jelenik meg az adott fájl, de akkor írd le, hogyan. Csak most úgy írd le lehetőleg, hogy ne kelljen visszakérdezni.
(#9279) bambano:
"az időpont kiszámításának módszere miatt nem indíthatod akármikor."
Pont az lett volna a scriptem lényege, hogy akármikor elindítva az aktuális legfrissebbet töltse le. Az alapján, amit korábban írt a kolléga, úgy volt értelmezhető, hogy ha elmúlt 18h, de még éjfél előtt van, akkor a referencetime paraméterben épp a T18 szerepeljen. (A script ezt is csinálja.) Hát ezek szerint nem úgy van, de hát ha nem írja le egyértelműen a specifikációt, akkor ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- HP notebook topic
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest