Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dabadab
üzenetére
Szia! Bocs, kicsit késve reagálok, igazából töröltem is még aznap a regisztrációmat, mert azt hittem, megvan a megoldás.
Kissé pongyolán fogalmaztam: én mostanában pythonnal foglalkozom, de tudtommal más nyelveken sem csak a fork érhető el, ha subprocesszt akarok létrehozni.
Pythonnak ugye van az os.fork(), a process.Process és még sokan mások.
No ez utóbbiakra gondoltam, amikor azt írtam, hogy nem forkolt.
De ugye amit te írsz, az inkább csak kötekedés kategóriába sorolható, mivel a legtöbb esetben a fork() után a gyerek processzben rögtön végrehajtódik egy exec() (valamely variációja) és nem nagyon kell foglalkozni azokkal a dolgokkal, amikkel akkor kell, ha az eredeti programod fut tovább mindkét processzben. Gondolok itt például a fork előtt megnyitott fájlokra.A 2. pont lett volna fontosabb, de közben rájöttem, hogy a json stringet gyárt, kell neki egy encode/decode a socketen átküldés előtt/után, szóval ez a rész megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest