Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Totál off vagyok, de ha már fölhoztad. :)
Valamikor (kb. egy éve, nem tudom, persze azóta fejlődhettek) olvastam a neten egy Postgres-MySQL összehasonlítást. Egészen másfajta terhelést szerettek. A MySQL rettentő gyorsan indult, a sok egyidejű lekérdezést jól kezelte, de ha már írkáltak is az adatbázisba, az megfogta. Minél magasabb volt a konkurens írások száma, annál inkább. Gondolom ez a régi full-table lock miatt, ezen változtatott az InnoDB?
A Postgres ezzel szemben kevésbé fényesen kezdett, lassabb volt, viszont 2-3-szor akkora terhelést elbírt, mint a MySQL. És jóval lassabban kezdett lerohadni a teljesítménye.
Nem akarsz egy benchmarkot csinálni a legújabb verziókkal és megírni ide? :P
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Windows 11
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Blabok nyakrögzítő M méret
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest