Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GZoli7
senior tag
Javaslom a powerbank használatát. Leteszed magad mellé, elég a rövid kábel és a legtöbbnek van két kimenete a két kontrollerhez.
-
veterán
-
Wesder
félisten
Meghalsz, és buksz mindent, és random generàl egy màsik vilàgot. Minimàlis permanems upgrade van.
Ha legyőzted a főbosst, akkor is meghalsz, és kezdhetet elölről, csak nehezebb fokozaton, stb.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Frod
addikt
Rogue-like - procedural generation, permadeath, turn based (by definition - a clone of the original Rogue)
Rogue-lite - procedural generation, permadeath, other forms of gameplayFőbb jellemzők mindkettőre: random generált pályák, halál esetén restart.
Alapvetően az utóbbi kevésbé bünteti a játékost, mert bár halál esetén itt is teljes újrakezdés van, de lehetnek permanens skillek/tárgyak/stb.Példák a közelmúltból: Darkest Dungeon, Dead Cells, Evespace, Children of Morta
Do you see the white shadow?
-
veterán
-
Frod
addikt
FextraLife is jópár órája közvetíti, hát az biztos, hogy nem az a könnyed, kikapcsolós darab
De elképesztően hangulatos!Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
Szükség van olyan alkotásokra, amik nem mindenkinek készülnek.
Ez most nem csak videojátékra értendő, legyen az könyv/zene/film, stb.
Fogyni így is fog, mert a Sony-nak még mindig megvan az a skillje, hogy bármit elad.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
veterán
-
Mar lent van a gepen, ebed utan tervezem kiprobalni. Ahhoz kepest, hogy eredetileg mennyire nem vartam tole sokat, most a review-kat meg velemenyeket olvasgatva konkretan mar alig varom, hogy vegre eloszor el tudjam inditani.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Gaben92
őstag
Szerintem közel sem. Az első részt imádtam, többször végigjátszottam, a másodikból nem tudnék felidézni 1 jeleneten kívül (azt is csak azért mert kötődik az 1-hez) semmit.
Most elgondolkodtam, hogy meg kellene venni a Definitive Edition-t.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
.LnB
titán
Hangulat kérdése. Most nem kell a feszkó.
Nekiállnék, (és mivel profi vagyok) eljutnék elsőre tök sokáig, eltenném alvó módba, hogy majd következő nap folytatom. De mire hazaérek az asszony port törölt a PS5 körül.... És csak véletlen történt, "nem is ő volt". Veszekedés, kiabálás, törnek a tányérok, törik a kontroller. Dobálom ki a táskáit, ruháit az ablakon. Utána a macera, hogy a gyerek kinél maradjon, ki kapja a felügyeletet....
Áhh..
Ennyit nekem nem ér![ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
axlfsi
veterán
... egyebkent ez valahol igaz forditva is: en sokszor a napi stresszt, a munkam soran engem korulvevo IQ betyarok altal okozott feszultseget, hogy "ne kapjak agyrakot", egy jo kis (akar "stresszes", porgos, akciodus) jatekkal tudom/szokom/szeretem levezetni
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
.LnB
titán
Én nekem ez nem volt meg Bloodborne-nél se. Megtanulod a mechanikát, koncentrálsz, és sikerül. Egyetlen kill-t sem éltem meg katarzisként.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Deniel84
csendes tag
Csatlakozom a klubhoz.
A Division 2 nagyon bejön, attól függetlenül, hogy hiába a 60 FPS Full HD-ban, fagyogat rendesen PS5-ön. Bár remekül néz ki most így. Egy pár órás session alatt két-háromszor biztosan megadja magát a játék. Pedig max. 2-3 szereplő van a térképen és egy Collection device megy feliratozva. Nem tudom mire vélni a dolgot, de inkább élvezem, mint bosszankodjak rajta.
Egyébiránt fagyogatást tapasztalok a The Crew 2-ben is. Ott nem annyira a "sima" az élmény és lassúscska is, vagy legalább is nem olyan nagy a töltési idő csökkenés mint vártam volna egy-egy esemény vagy helyszín váltás során. -
KaitouP
nagyúr
Pontosítok: japán hang + angol felirat. Angol mindenhez kötelező btw ami nem Tetris és hasonló kategóriájú játék, onnan már csak az nem mindegy, hogy a köznapi nyelv van túlsúlyban, és megérted egy közepes angol érettségivel is, vagy már expert level kell. Szerencsére a P5-ben nagyon sok hétköznapi társalgás szintű szöveg is van, de ha az megy, akkor a többit legfeljebb szótárazással simán lehet értelmezni. De sok, nagyon nagyon sok szöveg van, szóval aki nagyon hadilábon áll az angollal az vagy ne álljon neki, vagy essen neki a nyelvnek.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
A Returnal-ban is van minden biom-ban 1 reconstructor (igaz ether kell hozzá, de ha ott éledsz fel akkor nem rakja vissza a mobokat mint egy soulslike játékban). Persze azt meg kell keresni, el is kell addig jutni de amellett van lehetőség a halálból is feltámadni 1-szer. Egyáltalán nem olyan nehéz, csak oda kell figyelni a játékelemekre (bár manapság a pukizáshoz is talál az ember guide-ot neten...), nem villog mindig hatalmas instrukció az ember arcába, hogy mit kell csinálni de minden le van írva és nincs túlbonyolítva.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
GEIL
addikt
Már "csakazértis" otthagynám....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Sipi458
tag
Jelenlegi helyzetet tekintve az a 3ezer forint szinte semmi. Igy legalabb tudjatok nyomni a baratotokkal/csaladtagotokkal/parotokkal a mortalt, fifat, it takes twot barmi ilyen jatekot. Lemerul a konti bekapcsoljatok a masikat es toltitek amelyik lemerult, addig se kell kabelesen hasznalni. Sok elonye van, szerintem erosen ajanlott a ket kontroller egy gephez.
Elnezve a hardverapro/facebookmarketplace/jofogas stb oldalakat sokan meg most is 230 folott is vesznek csak siman gepet, egy kontrollerrel, ti meg 3ezer forint differencian vagytok fennakadva
Lehetne valasztas, de ha nem kell eladjatok, biztos konnyebb eladni es kisebb a buko, mint egy milesmorales vagy demons souls jateknal.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Értem, szóval az nem jogos hogy megölik az apjàt, és bosszút àll érte, de az teljesen jogos hogy a pótlék gyerekért lemészàrolok egy egész kórhàzat. Érdekesen gondolkodsz . I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest