- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
Batistuta7
üzenetére
Itt mindent megtalálsz.

-
marilllyo
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én elég sokat megvettem ugyanezen célból.
Mi ezeket élveztük/élvezzük a legjobban...
Rayman Legends ~3000 szokott lenni akciósan
Knowlegde is power
Overcooked
Lara Croft Temple of Osiris ~2.000 Ft szokott lenni akciósan -
marilllyo
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azt hiszem anno öcsém tolta Ps3-mon...Nekem kimaradt. Ez az az autós játék amiben végtelen a sebességváltó?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marilllyo
veterán
válasz
üzenetére
Nincs ezzel probléma szerintem. Hidd el ha kipatchelik ezt a "lehetőséget" akkor meg majd azért megy a sírás. Mint pl a Killing Floor 2 esetében. És abba messze nincs annyi "tartalom", hogy az ember legitbe kihúzza lvl 25-ig. Vagy mondhatnám a Battlefront 1 részét lvl 100 azért elég húzós. Bár ott vannak dxp eventek.
Én most a Battlefront 2-t tolom ugye. Itt nincs semmi sundámbundámra lehetőség...és a lvl 50 az baromi hosszú. De... szerenécse élvezem a játékot. Remélem kitart még 13 szint erejéig a lelkesedésem.
-
marilllyo
veterán
Fortnite is natívan támogatja az egeret és a billentyűzetet...
-
marilllyo
veterán

Furcsa 55-en vagyunk akiknek megvan. Pedig egyébként semmi nehéz... Egy baráti sörözős bandázás alatt megvan a 80%-a. A játék nem tesz különbséget játékosok között szóval bárki aki megüti a követelményt beadja a trófeát. 4-5-6 ember esetén pikk pakk megvan.
Mégegyszer mondom... az általam próbált LEGJOBB partijáték. Mindenkinek ajánlom. Besörözve 5-en 6-an dőltünk a röhögéstől. Azóta is folyamatos bandázós program 1-2 kör Knowi party.
Ketten is játszható... de az élmény nagyon alaplángon van olyankor. Minél többen annál jobb.

-
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz
Hopkins95
üzenetére
Hát pl. a Hardline nem ér egy fabatkát sem....
BF4 + premium... Pár napja beszéltünk róla, hogy a DLC-s mapokat kb. így képzeld el.. --> kép
Csak alap mapok pörögnek.
BF1 az megy. Minden mapra találsz embert... Premium megéri mert amúgy is hátra van még egy DLC.Titanfall 2 jelenleg is megy. Minden játékmódra találsz egy csatányi embert.
-
marilllyo
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Valljuk be, hogy a trófeák arra vannak, hogy az erre fogékonyaknak kitolják jelentősen a játékidőt. Így tud egy 5-6 órás játék akár 30-40 órára is lekötni.
Ennyi...Pontosan ez a lényege. Nem kell egyébként a sátán játékszereként gondolni rá. Mert ebből az aspektusból nézve ez pozitív dolog. Én is így fogom fel. Csak olyan játéknak megyek rá a trófeáira ami tetszik is. Élvezem ha ad a játék extra kihívást és játékidőt.
-
marilllyo
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jogos egyébként, hogy a régi Tomb Raiderek csak a saját közönsége számára volt élvezhető. Mi annak idején benyomtuk az összes fegyver csítet és lőttük a farkasokat. De hát abban az időben az volt...azzal játszottunk. De igazán élvezni nem tudtam. Azok a fejtörők jah... ahogy írták trial&error... meg hasonlók.
Ellenben pl itt a madárnézetes 2 tomb raider játék. A temple of osiris meg a másik ami PS3-ra jött csak. Baromi jó...és baromi jó kis fejtörői vannak. Igazán élvezetes darab.
De nem rosszak az Arkham Knight Riddle fejtörői... vagy a Portal játékok sem. Na ott azért gondolkodni kell.
A speedrun és a No dying trófeák, hát igen nem ott fogod megismerni a játék minden szegletét...de ha ezek kellenek akkor ismerned kell a játék minden szegletét...Super Meat boy?! Rémálmaimba sem. A második világig vittük el párommal de aztán elég volt. Mindketten szidtunk mindent.
Aztán persze lehet csak velünk volt a gond és mi vagyunk gyárilag idegbetegek.
-
marilllyo
veterán
válasz
saelin
üzenetére
De nem is veszi el az életedet. Pár hétig fun aztán találsz magadnak valami mást. Ezzel nincs is baj egyébként. Megmondom őszintén én már drog szinten imádtam a BF4-et és nagyon nehéz volt lejönnöm róla. Másfél évig azt sem tudtam milyen egyéb játékok jelentek meg.
Azt, hogy a TF2 rossz játék azt senkitől nem fogadom el és jobban élveztem mint bármelyik COD részt. Tény ami tény... rossz időpontot választottak a megjelenésre.
-
marilllyo
veterán
válasz
üzenetére
Microsoft tavalyi bevétele ~90 milliárd dollár míg a Sonyé ~69 milliárd. Annyira nem gigászi különbség.
Az igaz, hogy a Microsoft az xbox nélkül is köszöni szépen jól van. Azért a Windows platformot nehéz lenne elűzni a mindennapi felhasználásból. A Sony-nak viszont érdeke, hogy dübörögjön a Playstation frencsájz.
Bár az utóbbi két évben plusszos volt a cég. Szerintem köze van a PS-nek ehhez. De kellett is a 2011 -2012-es év környéki hatalmas zakó után.Ellenben mondod itt a Sony telókat... Na mert a Microsoft a WP-vel aztán kasszát robbantott.

-
marilllyo
veterán
válasz
Rage47
üzenetére
TF2 multival egyetlen egy baj van. Egy casual lövölde...annak tökéletes, de ha nagyon bejön sem válik addiktívvá. Ez részben annak köszönhető, hogy nincs miért "hajtani" a játékban. Nincs nagyon cél. Azért a BF4-ben pl ott volt előtted, hogy fúú jól néz ki a G36 ...nosza menjünk rá az unlockra...esetleg pár kiegészítőjére. Kvázi mint célt adott. TF2-ben csak ellövöldözik az ember egy picit. Aztán ha elég volt akkor elég volt.
-
marilllyo
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Szerintem Half Life 3 azért nem jön....mert félnek az esetleges bukástól és frencsájz rombolástól.
-
marilllyo
veterán
válasz
RangerFox
üzenetére
A sztorija valóban nem váltotta meg a világot...mondjuk engem jó pillanatban kapott el. 12E-ért vettem és ha már ennyit rááldáoztam megpróbáltam szeretni. Az a robot marha jó volt...a beszólásai itt-ott pedig priceless.
Lenyomtam ugye legnehezebb szinten és baromi jó kis kihívás volt. Már csak azt öröm volt látni, hogy az ellenfelek megmozdulnak... megindulnak feléd... egy minimális AI-t kaptak. Jó volt látni, hogy egy húzósabb rész újrapróbálásánál nem feltétlenül ment ugyanaz a taktika újra és újra. Ügyesnek is kellett lenni.
Nem egy FEAR vagy KZ2 de egy picit több. Az a baj, hogy a BF1 (ésatöbbi) kampánya max látványos. De ez a cod-szerű fedezékből agyaggalamblövészet ez számomra nem játék.
-
marilllyo
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Battlefront 2
Én egy hónappal a megjelenés után mentem neki. Azóta csak nerf...nerf...nerf. És további nerf-ek várhatóak.
A fejlődési rendszer rettenet lassú, de ha nem az a cél, hogy minden karaktert fellilázz akkor semmi gond. Sima ingame játékkal felhúzhatod azokat a tulajdonságokat amiket preferálsz a kedvenc kasztjaidon, járműveiden, hőseiden.
A kártyák súlya játékmódonként változik. Teszemazt Starfighter assault-ba én nagy dolgokat nem értem el a fellilázott fighter-emmel. HvsV módban egy lila uralkodó vagy csuvi OP.
Blast-on, Strike-on még mindig sok officer mászkál.
Jelenleg nem ezt látom a játék problémájának.
Galactic Assault-ban pl zavaró, hogy lázadóként az AT-AT-t vagy az MTT-t szétlőni szinte 100 ból 1x sikerül. Az utolsó phase-ben dől el a győzelem.
Ez legfőképpen azért van mert a játék nem motivál arra, hogy PTO játssz. Ellötyög, elpuffogtat mindenki mint egy sima deatmach-ben. Egyedül semmi esélyed obejktívákra menni... ezáltal nevetségesen kevés pontot tudsz gyűjteni. Továbbá az sajnos a mai napig él, hogy hiába vagy top player... alig valamivel "keresel" több creditet mint aki a scoreboard közepén áll.
Beszélnek arról, hogy április környékén átdolgozott fejlődési rendszert kap a játék. Hát jó lenne.. mert ez rettenet lassú.
Csak, hogy konkrét példával éljek. HvsV módban ~3 óra játék alatt lehet ugrani egy szinten. Ezalatt keresel ~3-4 hero ládára elég pénzt. (Ezt érdemes venni...ez a legolcsóbb).
Ez az ida GA-ban közel a duplája. Starfighterben tozse.
Na most ha GA-ban motiválnák a játékost az objekívákra egy kis extra mánival vagy xp-vel máris beindulna a gépezet és nem csak TDM lenne mindenhol. -
marilllyo
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ha az ember ügyesen vásárol akkor igazából elfér a tv alatt akkor is ha csak hébe hóba veszi elő. Olyan sokat nem veszít az árából. De amikor az embernek nincs nagyon ideje játszikálni akkor luxus ...és felelseges lehet egy fél szobát elfoglaló PC szett ami jobb híján virágboltozni van. Nekem is ezért lett csere.
-
marilllyo
veterán
Ilyen esetben egyébként nyugodtan húzz be egy használt PS4-et. Az öcsém ugyanúgy PC-masterrace-boy ..... volt egészen múlt hétig. Addig hekkeltem az agyát míg végre vetettem vele egy használt 12xx-es FAT-et.
Most már Monster Hunter World lázban ég. Egyelőre nem bánta meg. 
-
marilllyo
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
1.900 Forint volt. Annyit bőven megér.
Kedves fórumtársakkal (Gery9112, dollarZ18) összefogva lehoztuk szépen. Nem mondom, nem egy leányálom és biza kellett a felkészülés. Jómagam január elején kezdtem gyakorolni rá. Tegnap este lett meg végül mindhármunknak.
Egy Die Hard idézettel élnék a Naughty Dog felé.: "pitiáner feladat volt, legközelebb adjon nehezebbet"...
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
Egyébként érdeklődnéssel olvastam a kétfajta okfejtést. Sajnos okosabb végül nem lettem...
Kár, hogy elcsúsztatok!
God of War:Igazából nekem ez a frencsájz is olyasmi volt mint az Uncharted. Nem az én világom....de ps tulajként illik végigpörgetni.
Na de ez az új style. Más kameranézet.... Darkosabb...badasseb... Intéztem is egy promo kódot magamnak.
-
marilllyo
veterán
válasz
ViktorHUN79
üzenetére
Nem emlékszem ki volt itt a topicban de ha nem haragszik idézek tőle.
A gombhoz keresed a kabátot.Azért játszunk mert szeretünk játszani. És játékkal játszunk nem pedig a platfrommal.
Egyébként az előttem szólóval is egyetértek. A GO-val más irányt vett a frencsájz. Mint a Messiást úgy vártam.... talán ha 20 órát tettem bele. Van egy jobb köröd onnantól csak szuka blatty-ot olvasol a chat-en. BF4 ugyanez volt...
-
marilllyo
veterán
válasz
vonSux
üzenetére
Ez a Bad Company dolog ez szerintem értelmetlen.
Egyébként ők nyilatkozták, hogy a humor és a háború nem fér össze ezért nem jött 3. rész.
Na most a BF-ek kampánya szerintem eléggé.... silány. * Most lesz egy szokásos qte-s 5 órás agyaggalamblövészet némi humorral... hát ok.
A BfBC2 multija az meg igazából ugyanaz amit továbbvittek és továbbfejlesztettek a további részekbe.
Én mondjuk ott tértem át CS:S-ről BFBC2-be. Nekem 4 évnyi CS után a Bad Company 2 multija ....kb... gif volt.*szerk.: A BFBC2-é mondjuk spec pont jó volt... tehát onnantól értendő. Azóta részemről ugyanaz mint az összes COD játék.
Hozzáteszem nem akarok 2 vh-s Battlefield-et. Közelmúlt-jelen... Vietnam OK. M16 volt már meg kalas is.

-
marilllyo
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Ha szóba jön a használt játék itt a topicban mindig beírom...ahogy most is, hogy szerintem ez a konzol egyik legnagyobb erénye.
Több mint egy éve nem vettem pre-order fóliás játékot.... #csakígytovább!

-
marilllyo
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Jatekaim.hu vagy itt apró. Nem nagyon van olyan játék amit nem fogsz megtalálni ezen oldalak valamelyikén. És én használt játék párti vagyok.
-
marilllyo
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Sose próbálj ki egy Need For Speed-et multiban. NFS online experience in a nutshell
-
marilllyo
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szerintem nem....
Én úgy gondolom, hogy ami kellhet az egy olcsó ebay-es vagy ali-s grip az analóg karokra és kész. (személy szerint a drága "eredeti" thumbstick-ekkel sem értek egyet)Mintha valaki írt volna itt pár szót valamelyik drágább gamer kontrollerről és panaszkodott, hogy nem az igaz.
Valami gombok nem működtek rendesen, vagy input lag.. nem is emlékszem.Én azt mondom abban az esetben lehet indokolt egy alternatív joystick vásárlása, ha kibírhatatlanul kényelmetlen lenne az alap DS4. Amit speziel nehezen tudok elképzelni. Drágák ezek. Inkább vegyél az árukon játékot.
Szerintem... ofc
-
marilllyo
veterán
válasz
PainKiller13
üzenetére
Minden részletesen le van írva az összefoglaló erre vonatkozó részében.

-
marilllyo
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mondjuk azzal speciel egyetértek, hogy soha nem éreztem a Sony-nál azt, hogy annyira honorálnák a hűséget. Vagy akármit...
Maga a közösség megbecsülése. Egyszer osztogattak ingyen játékokat még a ps3-mas érában.... amikor az anonymus elkezte ddosolni őket... és hetekig nem volt psn. -
marilllyo
veterán
válasz
RangerFox
üzenetére
Nevetséges ez az egész. Nem egyszer tettem fel a kérdést, hogy mégis tényleg ki mit vár?
Most csak egy példa... az AC: Black Flag vagy az említett FC4... annyira kéne ingyen és az menő lenne? Holott mind a kett volt már 3000 Forint alatt akcióba. Annyira kell...de ennyit nem ér meg?!.
Bezzeg az NBA meg a Tropico az hűdemenő ingyenplus játék volt...mert az "drága és értékes volt"... de szerintem a kutya nem játszott velük. (bocsánat azoktól akik mégis).
Knack spec megbántam, hogy megvettem... ingyen sem kéne... de ez a Rime megér egy próbát.(#139568) Moby +1. Az FC 3 az egyik kedvenc játékom volt az előző generációban...kiadták a 4-et ami ugyanaz csak telerakták még dolgokkal... amiktől csak idegesítőbb lett. Pl a sasmadár vagy mi a rossebb ami fél óránként huszonhatszor csirimpákol a nyakadba.
-
marilllyo
veterán
válasz
Tegla80
üzenetére
Most cserélek a notimba egy 500 GB-s 2,5-s SSD-t egy M2-esre. Megfordult a fejembe, hogy berakom a PS4-be... de nem. Igen..látom a youtube videókat arról, hogy egyes játékok 30%-kal is gyorsabban töltődhetnek be... de, hogy őszinte legyek engem ez nem nyűgözött le. Nem érzem ezt akkora "buff"-nak. Inkább eladom a fenébe.
Meg azért 500 GB az csak fél terra. Elférnék rajta ...bár most pont (tőlem szokatlan módon) belekezdtem vagy 5 játékba is. Igaz most már két hete csak Uncharted 4 survival van. 
-
marilllyo
veterán
válasz
Batistuta7
üzenetére
Vadászol. Van egy Erdős rész a map jobb alján. Ott találsz minden állatot. Mosómedve vagy mi a rosseb az inkább éjszaka van. Focus-sal messziről látni őket. 10-ből 1x dobnak azt ami kell...
Robot szívet értelemszerűen az adott "állatból" tudsz loot ölni ha megölted. -
marilllyo
veterán
válasz
bandiie
üzenetére
Adom is meg nem is....
Múltkor írtam (bár van aki megvétózta... szóval lehet csak egyedi jelenség), hogy a barátlista és a party chat összehozása... lehetne kicsit fürgébb. Nekem megáll itt ott és gondolkodik picit. A quick menü most már azért sokat segít ebben. De az ember hozzá van szokva a mobilok és az SSD-s PC adta fürgeséghez...és egy ilyen zárt rendszernél elvárhatnánk ugyanezt.
Másrészről meg mihez képest lassú. Ez nem pc amin az ember 32 dolgot csinál egyszerre. Elindítom aztán rá-x-elek egy játékra és az megy míg meg nem unom. Akár x órán keresztül is... Egy fresh boot + játék elindítása nincs 30 másodperc szerintem...
Jó hát van olyan ember a friend listemen aki neve alatt 10 percenként más játék szerepel... azt elhiszem, hogy zavarja..
De a játékok közti váltást sem érzem lassúnak. Hát nem egy felpöccintés mint az iPhone-on de jah...
Én nem tartom ezt hosszú időnek... -
marilllyo
veterán
Nekem van egy gettósabb de gyorsabb módszerem rá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Share gomb. Elküldöd valakinek ps üzenetben majd telefonról lemented és már lehet is benyomni ide.
Vaagy ha pc-n akarod akkor:
PS msg appból letöltöd... elküldöd valakinek fb messengeren és akkor már csak jobb egérgomb-> kép címének másolása és lehet ide beilleszteni..
Gyorsabb mint pendizni.

prokxy (#139074): A rejtett trófeák rendszerint sztori-jellegű trófeák és az esetleges spoiler elkerülése miatt vannak rejtve. De tudod őket "unhide"-olni gépen is meg mobil appról is ha kíváncsi lennél rá.
-
marilllyo
veterán
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Nekem is így volt múltkor. Mikor írtátok, hogy nem megy a psn én vígan survivaloztam Uncharted 4-ben. Barátlistát nem töltötte be de ezt leszámítva nem volt semmi gond, de miután kiléptem már nem engedett vissza.
-
marilllyo
veterán
válasz
Neoteric
üzenetére
Igaz. Lassan ráfér egy kis vérfrissítés. Ezzel megvárjuk Árpit.
Bár, hogy őszinte legyek...én mikor megvettem a PS4-et idejöttem... természetesen megkérdeztem és... le lettem szólva, hogy olvassak már összefoglalót...
Fogtam magam és a wc-n ülve végigolvastam ami ott is van, (vki ha jól rémlik belinkelte privátba) majd elsőre hibátlanul beállítottam.
Aztán lehet ám, hogy csak én vagyok egy géniusz.
-
marilllyo
veterán
válasz
zzola
üzenetére
Ez ilyen...
De most komolyan... összefoglaló ide vagy oda.. Volt olyan hét amikor valaki ne lett volna ezen hsz-ek közül valamelyik?
"Megosztást valaki írja le nekem lépésről lépésre"
"Milyen TV-t ajánlatok?"
"Melyik hangosabb?"
"Vicser 3 tartalmaz magyar feliratot?"De ez az összes többi topicban is így megy.
Mondjuk nem akarom elkiabálni de a letöltési sebességekkel és a store-on való vásárlással kapcsolatban nem volt mostanában panasz. Pedig nagyon sok az új tulaj köztünk. Vagy mindenki elfogadta olyannak amilyen?
-
marilllyo
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Én egyébként úgy látom, hogy ezt az egész gyűlölet-flame-t azok keltették akiket annyira nem is érdekelt a játék. Csak lehet most valamit fikázni. És ez dühít igazán...
Aki tényleg szereti az SW-t az vélhetőleg megvette..mint én is...és vígan játszom vele és pont ezért bosszant, hogy a hatalmas hiszti miatt esetleg kérdéses lehet a játék további sorsa. Gondolok itt a további tartalmakra.
Jó hát persze nem tudok mit csinálni... ez van.
De nyilván nekem egy szavam nem lenne most, ha ezt teszemazt a Fifa '18-cal csinálják meg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marilllyo
veterán
válasz
vonSux
üzenetére
Minden játékmódhoz van legalább 1 karakterem aminek felhúztam 2 vagy 3 lilára az általam preferált kedvenc képességeit. De, hogy őszinte legyek ez baromi nagy placebo... Egy-két esetben pl. az Uralkodó és Csuvi a hősök közül amiket ha felliláznak akkor azokhoz biza két ember kell H vs.V módban. De Starfighter Assault-ban ott a 3 lilás fighterem. 10%-kal többet sebez, meg azt hiszem 15%-kal több hp-ja van?! Gyakorlati haszna nem nagyon van... én legalábbis nem lettem egyiktől sem jobb. Két lila kártyára való nyersanyagom van...de egyszerűen nem tudom mire elkölteni mert igazán nincs semmi musthave...vagy valami amitől picit is badass-ebb lennék.
Ezeken nem változtattak, ha jól tudom.
Valamit a reward rendszerrel mutymutyoltak tehát itt biztos igazad van. De ha most teszemazt engedélyeznék a pénzezős system-et... nincs az a hülye aki költene egy fillért is. (Bár aztán)...Meg hát eleve... nincs szükséged minden karakterre... vannak hősök, járművek amikkel kb. még sosem voltam.Itt (A topicjában) írtam róla pár sort, hogy mi a baj ezzel de most ide nem akarom beoffolni.
-
marilllyo
veterán
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Persze ez igaz.
De nekem pl sokkal kevésbé tetszett az a megoldás amit a Battlefront 1-nél játszottak el.
Harmincvalahányezres ultimate kiadás...és fogalmunk sem volt, hogy mit adnak hozzá és aki megvette az bizony nagyon keserűen húzza a száját.
-
marilllyo
veterán
válasz
bAtt001
üzenetére
Ahogyan az sem, hogy a Battlefront 2-ben ez a lootbox-os pénzezős rendszer egy nevetségesen nagyra fújt lufi ami 90%-ban a média meg a játékosok által generált baromság.
Az U4-nél survival-nál viszont amit írtam sajnos az így van. Persze nem kell játszani vele, hisz eleve egy rettenet az az egész mód...de ami tény az tény.

-
marilllyo
veterán
Azért szegény Battlefront amit kapott a lootbox meg az EA greedy hozzáállása miatt az szép..
De szerintem amit a Naughty Dog Uncharted 4 Survival módjával csinál az ennél sokkal durvább.
Halálra nerfeltek téged az enemy-ket meg széjjelbuffolta, hogy ha 3 csillagra meg akarod csinálni legnehezebb szinten akkor bizony vagy unalomig grind-olsz....vagy beletolsz egy kis mánit. -
-
marilllyo
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Nézd megértjük, hogy ingerült vagy de azért össze ne vesszetek.
Az a baj, hogy amint látod ezen a 3-4 dolgon kívül nem nagyon tudunk mit javasolni csak a szokásos modell alapján végigmenni a lehetséges megoldásokon.
Amint látod nincs itt olyan aki megosztásban lenne és OV-zne...tehát csak spekulálni tudunk. Én elkezdenék keresni hasonló embert aki megosztásban van és OV-zik. Akár külföldi fórumokon is, hogy kiderüljön egyedi e az eset vagy sem.. -
marilllyo
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Haverod accján (ami nálad primary) van a PS+ előfizetés?
Eddig működött minden vagy az OV-t most próbáltad először?
PS+-os játékaihoz hozzáférsz?Restore licences megoldhatja.
Esetleg lépj be az ő accjával a gépedre és aktíváld újra primary-ként.(#138394) Giinos : Eleve volt olyan, hogy valaha ekkorát hibázott volna a Sony?
Na jó leszámítva A szállítmány c. filmmel történt esetet. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#138395) erahurka: Nope. De telcsi azért gondolom mindenkinél van otthon.
-
marilllyo
veterán
válasz
marquuard
üzenetére
Teljesen érthető az érzésed. Nekem is megfordult a fejemben.
Eleve azt furcsállom, hogy az Until Dawn-t halálra promózták...ez meg kb besunnyogott a store-ba.
Jó hát tényleg nem egy hűdecím...A várhatóak közül én mondjuk egy Rayman Legends-nek örülnék PS+-ban. Noha megvan...de így legalább felhígulna az online challenge rész mert gyémántot szerezni kb. lehetetlen most.
-
marilllyo
veterán
válasz
tothl
üzenetére
Én a Battlefront 2-nél láttam először feltűnő különbséget a pro és az alapgép között úgy, hogy mindketten FHD-ban játszunk.
(#138374) 30z.Samu: Ezzel a játékkal elsősorban technikai problémák voltak / vannak. Egyébként messze nem olyan gyenge cím mint amennyire széttaposta a sajtó meg a játékosok.
Nem a fail meg funny youtube videókon röhögni és ezek mámorával a fejben kell leülni elé...
Ha az ember úgy ül elé, hogy "márpedig én megpróbálom ezt élvezni" akkor az esetek 80%-ban sikerülni is fog...és nem bánja az ember azt a ~30 órát. (Nem túl hosszú egy játék).. -
marilllyo
veterán
válasz
Shepherdke
üzenetére
-
marilllyo
veterán
Hidden Agenda
Többen kérdeztétek úgyhogy jó szokásomhoz híven írnék róla pár szót.
4000 Ft-os akciós árban vettem Store-ból. (Felesbe
) ~ 20 GBPlaylink játék ahol a telefonodat csatlakoztatva tudod irányítani a játékot. 4.4 -es Android vagy 10+-os ios kell hozzá. Windows phone értelemszerűen felejtős.
A supermassive játéka. Tőlük kaptuk ugye az úgyszintén PS exkluzív Until Dawn c. játékot.
Sztoriba nem különösebben mennék bele spoilerek miatt. Csavaros rabló pandúr történet a rend őrei és egy sorozatgyilkosról.
A történet az egy...NCIS epizód színvonalával egyenlő. Nem egy He7edik ... de érdekes.
A játéknak több befejezése van. Mi elsőre természetesen már másfél óra után már néztük a stáblistát mert bevittük a nyomozást egy zsákutcába.
A grafikája pocsék.
Inkább csinálták volna meg egy Telltales cell-shaded technológiával. Vagy akármi. A miminka, lipsync, mozgások...darabos és kifejezéstelen. Számomra az Until Dawn sem volt szép...de itt. Ráadásul bizonyos modelleket egy az egyben áthoztak onnan..csak szakáll és haj nélkül. 
Hárman játszottuk. ~70%-on kezdtünk de nem értünk a játék végére és hármunkból kettőnknek (2 iphone) lemerítette az akksit az app.
A játék egyedül is élvezetes...de természetesen minél többen annál jobb ugyanis mint partyjáték is funkcionál. Különböző feladatok elé állítja a játékosokat (például nyomok megtalálása a tetthelyen) ahol adu-kártyákat gyűjthettek melyekkel kizárhatjátok a többieket egyes döntésekből így a ti akaratotok lesz érvényben.
Itt megjegyezném, hogy a játékhoz páratlan számú játékos jobb. Ugyanis ha ketten játszatok és nem egyezik a véleményetek akkor a játék megáll...míg azt ti el nem döntitek egymás között, hogy akkor hova is tovább (vagy be nem aduzzátok).A mobil-app tök jó. Mint touchpad funkcionál a játékban. Mondjuk én marhára nem éreztem rá és elvéreztem egyes QTE jelenetekben.
Közben folyamtosan menti el az információt a karakterekről és ezeket átnézhetitek, visszaolvashatjátok. Elkerülvén ezzel a "na most ez kinek a kije" érzés?A szinkronszínészek kb. egy párizsis zsemlét kaphattak a melóért cserébe akkora átéléssel játszanak. Ismert szinkronszínészek...de nagyon gyenge. Poénból jó a szinkron...de egyébként angol hang - magyar felirattal lehet picit igényesebbnek tűnik.
Ha egyedül végigjátszanád...akkor én a 4000-ret is sokkalhatom picit. Tényleg maximum 2,5 óra egy végigjátszás.
Partyjátéknak meg csak részben ajánlott. Az elején sok a duma ami lepunnyaszthatja a hangulatot. Nálunk besörözve sem volt nagy élmény. -
marilllyo
veterán
Valaki Battlefront 2??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Call of Duty: Warzone
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek