Hirdetés
Aktív témák
-
AssasinMate
csendes tag
Na ide is nagy nehezen sikerült regiznem...
Sziasztok!
.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
Ez az északai codos élet se megy nekem...
Hisz én még gyerek vagyok Bezzeg amikor 23:35-ig voltam fent mind 21órakor elmentettek aludniÉn vagyok ennyire szerencsétlen
.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
Nah ez is jó...
Szüleim kihúzták a táp vezetékét otthon ezé nem bírok játszani
Na mind1 a CoD WaWot biztos eredetibe veszem meg...
Nem fogom másoltan.
Am a nyomtatóba is ugyanaz a vezeték van úgyhogy simán gépezhetek....n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
válasz laracroft79 #1994 üzenetére
Bocs Lara igazad volt h én variálltam
-
AssasinMate
csendes tag
Pitbullos! Mikor lesz CoD5 szerónk? A clans.hu-n már lehet rendelni azt mondták nekem.
-
AssasinMate
csendes tag
Call of Duty 5 előrendelés
10 slotos :-12 slotos :1500
14 slotos 1900
16 slotos 2400
18 slotos 2700
20 slotos 3000
22 slotos 3300
24 slotos 3600
26 slotos 4000
Majd megkérdezem őket mikortól lehetne rendelni
-
AssasinMate
csendes tag
De a cod4 eset bediktálhatom :
Map: Overgrown, Crash
Fegyó:AK-47 M4carabine
Játékmóddm,sd.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
ÁÁÁ ilyen nincs 1 napja töltöm a cod5-öt és csak 20% ÁÁÁ ILyen nincs megveszem eredetibe
-
AssasinMate
csendes tag
Hello all! Elromlott a headshetem és nem nagyon bírok így hang nélkül CoDozni...
Na mind1 Pitbullotól szeretnék szabaságot (vay minek nevezik ezt) hogy lehet inaktív leszek.Holnap megveszem a CoD5-öt (persze csak ha megtalálom a boltokba) xd
[ Szerkesztve ]
-
AssasinMate
csendes tag
Letöltöttem a CoD5-öt jó sok idő alatt és hibás...
Hogy mi is hibás?
Se singleba se coopba.Coopba próbáltam SzoSzal de csak az első 5 mp-be ment utánna lagg és kidob.
Lehet SzoSz internete a rossz de ezt kétlem...Mekkora Looser vagyok
-
AssasinMate
csendes tag
Ez szerintem hülyeség...
Mért kell 114.936 Ft-t kidobni egy jó fejhallgatóért???
Az enyém egy idejglenes 2000Ft-s de már 6-8ezer Ft-ért is elég jót lehet kapni.Amúgy mi a jó a 114 ezer forintosban
[ Szerkesztve ]
-
AssasinMate
csendes tag
Most van demo születésnapja???
Akkor kicsi késéssel de Boldog Szülinapot.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
válasz Pitbullos #2636 üzenetére
Én ott voltam amikor megölte demo az a gyereket xd igaz másik csapatban.
Az volt az egész hogy gyakoroltuk a mapot és ez a gyere össze vissza ment xd teljesen felborította demojék taktikáját ezért a következő körben megölte demo és aztán lownak mondta az egész klánt ezér bannolta demo.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
A LOGOUTBA írtam pár verset xd
[ Szerkesztve ]
-
AssasinMate
csendes tag
A Concept Of Love Max hangerőnél egy 30000 Ft-s Headseten... egész jó xd
Most is hallgatom még jobb mint az igazi discoban xd majd ha leveszem a headsetet tuti nem hallom mit kiabálnak nekem Ebből a szempontból érdemes hallgatni
Ja meg én is innék xd de nekem csak Bort szabad innom...
Na de az viszont jó!
[ Szerkesztve ]
-
AssasinMate
csendes tag
Ezt a technikát figyeljátek az iPhone 3D-re is képes link
-
AssasinMate
csendes tag
NEM!
Marylin Manson - This Is The New ****
NA ezek már jobb zenék xd bár az utóbbinak nincs sok értelme a **** az csúnya
Ja és én ezeket max hangerővel hallgatom
[ Szerkesztve ]
-
-
AssasinMate
csendes tag
Zene:Ezt jól megmondtad!
De a Sklipnot a jó! Marilyn Manson is zenét csinált csak háát xd nem a legértelmesebbek közé tartozik... amúgy nem értem mé olyan sok az emos (én nem az vagyok szerencsére ) de a buszon a haverom már vert egyet meg
Jah és Jane ne legyél azért olyan kegyetlen velem! mert a végén sírni fogokAlkohol:12 vagyok de még sose ittam olyan sokat
De ha a hűtőszekrényük tetejét lefényképezném és belinkelném tuti hátast dobnátok mennyi alkohol van rajta...
Am nem szoktam sokat inni csak ha ünnep van iszok valami jót
Majd ha 14-15 éves leszek megbeszélem a szüleimmel hogy többet ihassak[ Módosította: Bordoi ]
-
AssasinMate
csendes tag
Féélreérted xd nem iszom nem nem neem csak ünnepekkor
-
AssasinMate
csendes tag
Hóhóó Jane
Én nem írok oly szép verset mint Horyk...(mert nincs elég időm)Ezért csak annyit írok hogyoldog új évet kívánok a Pitbull klánnak és mindenkinek akit még ismerek (meg annak is akit nem )
Am nem lesz senki hogy játszunk egyet hajnali 2ig az SD szerón?.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
Na jó mivel "szeretek" én Verseket leírni értelmezni meg minden hülyeség...
Még 1x Boldog Új évet kívánok a Pitbull klánnak!
Csak hogy hasonló legyen Horyéhoz a képRégi jó szokása a magyar embereknek,
Esztendőt temetni összesereglettek.Esztendőt temetni, újat köszönteni,
Múltból a jövőbe bátran tekinteni.E szokáshoz híven összesereglettünk,
Hogy az elmúlt évtől szépen búcsút vegyünk.Búcsút vegyünk annak öröm, bánatitól,
Eredményeitől és kudarcaitól.Nem volt sikertelen az elmúlt esztendő,
Áldásban, termésben nem volt szűkölködő.Isten megáldotta verejtékhullásunk,
Ha nem is színültig, tele a hámbárunk.Szőlőhegyeink is gazdagon teremtek,
Vidámító jó bort bőven csepegtettek.Barátságot szőni, bánatot felejtni,
Sógorság, komaság összejön vigadni.Összejön, de szemét a jövőbe veti,
Vajon mit takar az? Folyton azt kérdezi.Örömet takar-e vagy pedig bánatot?
Sikert, eredményt-e vagy pedig kudarcot?Ne felejtsd, jó népem: a haladás titka,
Ma is, ezután is: imádság és munka.Küzdj, és bízva bízzál, szükség az imádság,
Emberé a munka, Istené az áldás.Örömmel köszöntlek ez Újesztendőben,
Áldás szálljon rátok gazdagon és bőven.Mezőn kalász nőjön, réten fű zöldüljön,
Munkában a nóta vidáman csendüljön.Miben szűkölködünk? - ami még meg nincsen,
A beállott Újévben adja meg az Isten.Ez a kívánságunk, ami még úgy kéne,
Megértést és békét a népek szívébe.Hogy keresztény néped megtérjen és éljen,
Sok szenvedés után boldog időt érjen.Adjon az Úristen ez újévben víg kacagást, csengőt,
Adjon Isten mindnyájunknak Boldog Újesztendőt.Elmondta Ilyés Ferenc
Désfalva, 1993.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
Februárba jön ki az én kedvenc játékom (a CoD után) Tuti senki se hallott róla még de én szerintem jó játék (Stratégia) Empire:Total War
Én szerintem jó játék lesz.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
B.U.É.K!!! 2009 van!
-
AssasinMate
csendes tag
válasz (PIT)Drummer #2905 üzenetére
Eredeti a gamed?
Nekem már volt olyan Global PB bannt kaptam pedig nem is cheateltem és CD keyt kellet cserélni egyik régi haverom adott egy eredeti keyt és azóta nincs semmi PB meg CoD hiba (amióta Vistám van azóta szokott kifagyni de nem lényeges).n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
Am Jane (jó régen írtad csak lemaradtam róla)
Marilyn Manson Csinál jó dalokat akinek meg ő a példaképe az egy őrült meg h sátánista az már túl van mindenen csak 1 számát hallgatom a szövege még annak is siralmas (ha magyarul lefordítanám ) Nézd meg EZT a videót hogy milyen őrülten viselkedik élő koncerten xd de azt nem értem hogy egy koncertjére ki megy el Mondjuk ti felnőttek nem értitek ezt am meg ah foglalkoztál vele sztem tőlem is érdemel hozzászólást xd nem tom kb 100 hsz el előbb írtad de mind1.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
Ez am röhehjes xd
[ Szerkesztve ]
-
AssasinMate
csendes tag
válasz laracroft79 #3088 üzenetére
Hát ez szerintem egy nagy hülyeség!
Lehet h a gammás játék miatt de 38 éves az agyam (az elöbb volt 53 is xd)
Am 12 éves vagyok.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
Lehet hogy neked nem de nekem annyi volt ráadásul különféle spywerek meg Trójajiak!!!
Asztán váltottam AVG re az se a legjobb de mellé beszereztem egy a-sqared nevű progit az is elég jó! Mondjuk nekem Avast kéne....n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
Van egy limitált mennyiségű összegem szeró bérésre
CoD5 öt nem szeretnék bérelni mert ott Kidob a PB Empty Name Disalloweddel asszem!
CoD4 et tudnék....n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
Jó reggelt All!
Ma nincs suli.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
válasz laracroft79 #3174 üzenetére
Nem süt a nap melegem van pólóba
[ Szerkesztve ]
-
AssasinMate
csendes tag
válasz laracroft79 #3177 üzenetére
Nem az ]-E|x|T-[ vel?waroztatok még?
-
AssasinMate
csendes tag
Hopp megint egy BANN még a végén a topikot is megszüntetik
-
AssasinMate
csendes tag
Ha fel bírnak sorolni 5 okot akkor le is zártuk ezt a bannoskodást...
Ebbe ő is beleegyezett...
Mért bannoltátok legelsőnek?Vagy legalább E-mailbe írtátok meg volna neki
[ Szerkesztve ]
-
AssasinMate
csendes tag
válasz Sirandrish #3215 üzenetére
Elegendő ok (legalábbis nekem neki nem biztos).n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
AssasinMate
csendes tag
Nemtudom de mostanában mindig lemaradok a warokról így egy kicsit low vagyok már... Tegnap jót játszottam a tsf szerón de configomat cserélgetem mostanában hogy elérje a maxot az fps
Mostis csak 333 beállított max 250 el Bár ez a config tetszik nekem a legjobban
De szeretném hogy ha nem csak este lennének warok hanem úgy 6-7 óra fele is...
Mert ha el is kapok egy wart akkor is csak 10 ig maradhatok fent ha war van ha nem
Nem valami jó gyereknek lenni de még mindig jobb mint felnőttnek[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest