Hirdetés
Aktív témák
-
horyk
senior tag
válasz AssasinMate #1934 üzenetére
ÜDV !
Mi voltunk álmosak !
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
(PIT)Drummer
csendes tag
válasz AssasinMate #1934 üzenetére
Nyugi én is mindig lecsúszom ,belépek-kilépnek peg még fürödtem is
"Look at the pain around me,this is what I'm cry for.Look at the pain around me,this is what I'll die for!"
-
horyk
senior tag
válasz AssasinMate #1955 üzenetére
LOL !
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
laracroft79
csendes tag
válasz AssasinMate #1997 üzenetére
Nem variáltál, de tény, hogy máskor már ilyenkor fellövik a pizsirakétát!!!!
-
horyk
senior tag
Mivan lenyúltad a nyomtatókábelt
-
Pitbullos
aktív tag
assasin ha waroztok es lara is jatszik meg kell add az elsobbseget mert ok mind regi tagok es 2x annyi idosek mint te tiszteld a nagyobbakat vagy .....
ki lepsz es helyet adsz az nagyobb ranguaknakha most jol vettem ki a hsz ekbol akkor kiturtad Larat a warrol? ha igy volt akkor ervenyes a fenti figyelmeztetes
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Pitbullos
aktív tag
válasz AssasinMate #2048 üzenetére
akkor rendelj
en meg nem fogok majd csak ha az fgc nel lesz es at allitatom az egyik cod4 szerot[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
kerlac
őstag
válasz AssasinMate #2057 üzenetére
1 hónapra? Hol lehet rendelni? Összegyűjtöm, hogy hányan vagyunk rá.
aki már tutira jelezte: Lara-Demo-Jane-Seffi(xXx)-Én
Aki van PH-n az jelezze itt, többieket végigkérdezem xfirén. Okés így? -
Pitbullos
aktív tag
válasz AssasinMate #2153 üzenetére
mar alairtad csak nem emlekszel
-
horyk
senior tag
válasz AssasinMate #2200 üzenetére
Töltöd Én tölteni a piát szoktam. Amúgy meg NO warez !
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nincs warez !
-
Pitbullos
aktív tag
okos gondolat
-
horyk
senior tag
válasz AssasinMate #2248 üzenetére
Reggelt !
Ne habozzál össze-vissza anyádék rájöttek a nyomtató kábel trükködre és most azt is eldugták !
-
horyk
senior tag
válasz AssasinMate #2336 üzenetére
-
laracroft79
csendes tag
válasz AssasinMate #2336 üzenetére
Mi ebben a jólmegmondás?????
-
Apollo F-117
csendes tag
válasz AssasinMate #2443 üzenetére
a 114000FT os fejhalgatoban az a jo hogy nem megy tönkre egy földhöz csapástol mert gondolom az már ABS müanyagbol van nem olcsomüanyagbol
-
horyk
senior tag
válasz AssasinMate #2443 üzenetére
Sajnos egy 6-8e. forintos füles hangleképzése még nem üti meg azt a szintet amit én elvárnék tőle. Az AKG pedig studio referencia füles azért kerül annyiba, nem is mondtam hogy otthonra való de aki megteheti miért ne vehetne belőle
Menj be egy hifiboltba és halllgasd végig őket mindíg ugyanazzal a számmal. De tucc-tucc meg hasonló kategóriával.
PL: Jazz, szimfónikus.Idézet egy tesztoldalról : "Hifipistinek üzenem, hogy azért sok ember van, aki nem sajnál 50 eHUF-ot egy fejhallgatóra, kifejezetten érdekelt volna a felsőbb kategória, hiszen az általatok teszteltek igazából messze vannak a még megfelelő szinttől is/kivéve a 240/, persze azért még ennek is örültem".
-
Jane01
csendes tag
válasz AssasinMate #2855 üzenetére
Hát örülj hogy nem az én fiam vagy,mert tuti hogy mindkét füled levágnám és bevarrnám a helyét,ha ilyet hallgatnál itthon.
ez után a borzalom után,Horyk zenéje egy álom
-
horyk
senior tag
válasz AssasinMate #2852 üzenetére
30000 forintos headset Te normális vagy
Én most vettem a Pioneer fülesemet 35k-ért de nem tom elképzelni hogy 30e.-ért headszetet vegyen valaki !
Hány éves is vagy amúgy
Korán kezded az alkoholizálást !
Igaz most kiszólt a gödör a lukból, mert én is 14évesen basztam be elősször.Jane: Mi az hogy OMG ezt hívják zenének ezt TRANCE-nek hívják !
Te milyen zenét hallgatsz ha szabad érdeklődnöm ?Marilyn Mansont nézve már tudom hogy a szerencsétlen emósok honnanfele születtek !
Kiírtanám az összeset ![ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz AssasinMate #2859 üzenetére
Ma már többet nem ihatsz !
Baz+ 12 vagy és már iszolNe állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
válasz AssasinMate #2884 üzenetére
Turn Base Strategy ! LOL ! Azt is lelőném aki kitalálta ezt a játékstílust !
-
Pitbullos
aktív tag
válasz AssasinMate #2901 üzenetére
akinek a pb es a jatek cfg je tiszta annak nem laggol nekem semmi lagg nincs itt se es a masikon se volt.
-
(PIT)Drummer
csendes tag
válasz AssasinMate #2907 üzenetére
Nem,sajnos nem eredeti,de most működik,csak épp rohanok elfele és mire hazaérek sztem már nem lesz senki ...
Amúgy vista alatt nálam is cseszekedett,de aztán 1 udő után abbamaradt.
"Look at the pain around me,this is what I'm cry for.Look at the pain around me,this is what I'll die for!"
-
Pitbullos
aktív tag
válasz AssasinMate #2942 üzenetére
hat en lelocsolnam benzinel es meggyujtanam az ilyeneket ha meg ez is enekesnek hivja magat
mikozbe ott egne meg rugdosnam kifele a levegot belole[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Pitbullos
aktív tag
válasz AssasinMate #3149 üzenetére
az avast nem er semmit akkor veszi eszre a virusokat mikor mar hemzsegnek a windowsba
az avg is elege gyenge
mindent kiprobaltam mar mert nekem szuksegem a vedelemre de eddig a norton2007 1gb s verzio valt be a legjobban kiszuri meg a virusos oldalkot is sokszor[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
horyk
senior tag
válasz AssasinMate #3149 üzenetére
Használj Kasperskyt az a legjobb és nem olyan gépigényes mint a Norton.
-
Pitbullos
aktív tag
válasz AssasinMate #3156 üzenetére
Új híreket kaphattunk JD fórumán, miszerint hogy haladnak az 1.2-es patch-el. Az ünnepek alatt még több rank glitch-t fedeztek fel, ezeket mindenféleképpen javítani szeretnék, rengeteg kisebb apró bugot próbálnak kiszedni a játékból, jelenleg ezek tesztelése folyik.
A mod tools-t bár kiadták a prefabokkal még mindig nem tudni mi a helyzet, ezen is dolgoznak. Idevág a Gyorsletöltés opció is, amiben szintén akadnak még bugok, biztonsági hibák, ezeket szintén próbálják megszüntetni. A lelkünkre kötötték azt is, hogy a tesztelése a dolognak nem azt jelenti, hogy következő héten már ki is adják a cumót, hisz még mindig van mit javítaniuk nem beszélve arról, hogy keresztbe tett ujjakkal imádkoznak azért, hogy működjön a patch. Ami viszont talán lelkesítőleg hathat az az hogy kevesebb mint 1 hét múlva kaphatunk híreket a Linux Server Binary-ról, ami úgy látszik elkészült.
A fejlesztők mindenkit arra kérnek, hogy várjanak türelemmel, és ha mindenféleképp a frissítésen jár az eszünk, akkor minél több hibát jelentsünk be a callofduty.com fórumán.ne varjatok az uj patchet mert nem jon ki 1 het mulva meg sok bugot es hibat kell javitsanak viszont lehet szervert berelni 1 het mulva ha minden igaz lesz linux tamogatas es akkor tudsz linux szervert berelni
ajanlom vedd meg eredetibe es akkor nem lesznek pb gondjaid
vagy frisitsed vagy instalald ujra a pb det[ Szerkesztve ]
-
laracroft79
csendes tag
válasz AssasinMate #3173 üzenetére
Mázlista!
Jó reggelt! Felétek is sz@r idő van??
-
laracroft79
csendes tag
válasz AssasinMate #3178 üzenetére
Előtte velük is.
-
kerlac
őstag
válasz AssasinMate #3178 üzenetére
szép név. ez vmi übertitkos kód?
-
Sirandrish
legenda
válasz AssasinMate #3211 üzenetére
nyugi..azt nem fogják bezárni emiatt...max kap egy IP bannt és akkor annyi
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bordoi
őstag
válasz AssasinMate #3213 üzenetére
Miért is kellene nekünk bármit is felsorolni?
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Sirandrish
legenda
válasz AssasinMate #3213 üzenetére
azon kivül hogy megkérdezte hogy mit kell tegyen hogy bannolják erről a *piii piiii piiiiiiiii piipiiii PH-ról és hogy minden modit elküldött az örömlány anyukájukba és meg is fenyegette őket...azon kivül semmit
* = csunya szavak kisipolva
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jane01
csendes tag
válasz AssasinMate #3246 üzenetére
Jó reggelt!
Hát Assasin,sűrűbben kell feljönni a szeróra játszani.
Létrejött egy War csapat,azokból a tagokból akik rendszeresen elérhetőek,akikre mindig lehet számítani.Általában ez a csapat megy a warokra,és csak néha,illetve különleges esetben jöhet más is,pl ha több ember kell,illetve ha valaki valamilyen okból nem elérhető,és az aktuális wart nem lehet más időpontba áttenni.
Erre azért volt szükség,mert sokszor előfordult hogy alig tudtunk embert szerezni a warra,azon kívül meg ha mindig ilyen összevissza csapat megy,akik nincsenek összeszokva,akkor esélyünk sincs.(na nem mintha így sokkal több lenne),de lassan már megszokjuk egymást.
Akik a war csapatban vannak,vállalták,hogy minden este elérhetőek lesznek,és ha valami közbejön,akkor értesítik egymást. -
horyk
senior tag
válasz AssasinMate #3246 üzenetére
Tehát keresel egy másik klánt, vagy beugrósként warozol máshol. röviden.
-
Jane01
csendes tag
válasz AssasinMate #3265 üzenetére
Assasin!
Az esély megvolt.Várom magyarázatodat a ma estével kapcsolatban.
-
Sirandrish
legenda
válasz AssasinMate #3377 üzenetére
Töröld a mods mappa tartalmát....aztán ujra le kell majd mindent szedni de nem fog kidbni mapváltásnál
-
kerlac
őstag
válasz AssasinMate #3410 üzenetére
Hát így adták ki. 4 rész van egy DVD-n, egy évad 24 rész, azaz 6 lemez.
-
Pitbullos
aktív tag
válasz AssasinMate #4065 üzenetére
ide regisztralj eloszor es vigyaz amilyen nevel es jelszoval reggelsz azzal lepsz be a jatekba is majd [link]
xfiren irj ram at kuldom a kis programot amivel letoltod az uj verziot es instalalod[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
laracroft79
csendes tag
válasz AssasinMate #4065 üzenetére
Ha beteg vagy nem kéne feküdnöd?
-
Pitbullos
aktív tag
válasz AssasinMate #4117 üzenetére
beszelj szamiboyal vagy szosz al ok segitenek ebbe nekem eredeti.
-
Pitbullos
aktív tag
válasz AssasinMate #4119 üzenetére
rakd ujra a jatekot aztan ted fel az 1.1 patchet utana meg az 1.2 ost nektek ugy megy aszem jol
-
Pitbullos
aktív tag
válasz AssasinMate #4121 üzenetére
nem tudom szamiboy az ocsemnek is segitett es neki is megy most
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest