- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RaPiDsHaRe #18454 üzenetére
Szerintem ezzel elkezdhetsz foglalkozni. Környezetnek én a Xampp vagy wamp csomagokat ajánlom. Notepad++ ehhez elég, később valami rendes IDE-re is szükséged lesz, mint például a PHPStorm.
mobal,
-
válasz
RaPiDsHaRe #18452 üzenetére
Ahhoz, hogy "érelmes" szinten elsajátítsd minimum kell 1 év.
-
fordfairlane
veterán
válasz
RaPiDsHaRe #18449 üzenetére
Könnyű elkezdeni programozni php-ban, vagy javascriptben, de ahhoz, hogy kiismerd alaposan, ahhoz ugyanúgy évek kellenek, mint bármely más programozási nyelv esetében.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
RaPiDsHaRe #18449 üzenetére
Ez ilyen "én vagyok a jani mert 2 hét alatt tanultam meg ezt meg ezt" duma. Attól, hogy valaki meg tud írni valamit amit úgy ahogy működik nem jelenti azt, hogy tud is benne programozni. Illetve az, hogy tudja használni a ciklusokat nem jelenti azt, hogy tud programozni. A nyelveknek amúgy is vannak sajátosságai, amiket csak tapasztalat alapján lehet megtanulni.
-
cidalain
veterán
válasz
RaPiDsHaRe #18446 üzenetére
Szoval kb olyan a kerdes, mintha bolti eladot akarnal 2 het alatt vakbelmutetre kikepezni 2 het alatt... Szerintem nem lesz valami produktiv az ember 2 het utan.
De persze el fog tudni potyogni, csak minden feladat 80%-at a google-ozes fogja kitenni. Szerintem. -
válasz
RaPiDsHaRe #18446 üzenetére
PHP egy szkript nyelv. Könnyen el lehet sajátítani. Két hét alatt lehetséges, hogy összehozol benne valamit - de szerintem semmi komoly. Már lassan 6 éve foglalkozom vele és még számomra is van benne újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged