Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz csabyka666 #15470 üzenetére

Milyen jó lett volna, ha megfogadod a tanácsunkat, és PDO-t használsz exception-kezeléssel. :P

(#15473) csabyka666 :
    Könyörgöm, fejezd már be ezt a mentalitást! Bocs, de minek jössz ide kérdezgetni, ha tákolni akarsz, és ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez? Azért nem érdemes használni a mail()-t, mert egyszerűen túl sok a problémalehetőség, formázási problémák vannak vele, olyan gondjaid fognak előfordulni, amit épp a javasolt SwiftMailerben vagy a PHPMailerben már régesrégen megoldottak. Korrekt kimenetet kaphatnál, és fordíthatnád az idődet HASZNOS tevékenységekre, HASZNOS önfejlesztésre, ahelyett, hogy ilyen baromságokkal szopatnád magadat.
    Megint én vagyok a beszólogatós köcsög, de vállalom, valakinek meg kell mondania időben, hogy hülyeséget csinálsz. :D

(#15476) Soak :
    Notórius önszopató, mondhatjuk neki mi a magunkét, egyszerűen szarik rá, "jó lesz az"-alapon. Mindjárt jön a hosszú kifejtése annak, hogy "de hát én így meg úgy, ti meg úgy meg amúgy", szóval fűrészelhetjük majd vele a fingot keményen megint, ahelyett, hogy valami érdemi dologról lenne szó végre ebben a topicban. :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés